Skip to main content
WENER media event e1718102390865 4dcb454d

WENEЯ: Το pop-up fashion project από το Persil και τους MIRŌ!

Το Persil, η Νο1 μάρκα στην Ελλάδα στα μαύρα & τα χρωματιστά ρούχα, συνεργάζεται με τους MIRŌ για μια popup βιώσιμη κολεξιόν!

Το Persil, το πιο fashionable brand της Henkel Consumer Brands, πιστό στην δέσμευση του για τη βιωσιμότητα και τη βιώσιμη μόδα, θέτει νέους κανόνες στην υψηλή μόδα και επαναπροσδιορίζει την έννοια του καινούργιου και της προσβασιμότητας στους μεγάλους οίκους υψηλής ραπτικής. Σε συνεργασία με το πιο διάσημο duo Ελλήνων σχεδιαστών της τελευταίας δεκαετίας, τους MIRŌ, παρουσίασε για πρώτη φορά το καινοτόμο pop-up fashion project «WENEЯ», μια μοναδική limited edition κολεξιόν με Prêt-à-porter δημιουργίες προσιτού κόστους από βιώσιμα και second-hand υλικά.

WENER media event 4

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά, το Persil προσκάλεσε δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου της μόδας και της ομορφιάς, εκπροσώπους των ΜΜΕ, influencers και fashion bloggers να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα συλλογή για γυναίκες και άνδρες δίνοντας τους και τη δυνατότητα να κάνουν δικά τους πρώτοι κάποια από τα συλλεκτικά κομμάτια! Στο αποκορύφωμα της βραδιάς, αποκαλύφθηκε η αλήθεια πίσω από όλη την κολεξιόν: Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές ως έργα τέχνης, δεν ήταν καινούργια, αλλά second-hand που ανανεώθηκαν με τη δύναμη του Persil και μεταποιήθηκαν αποκλειστικά από τους MIRŌ σε μια limited βιώσιμη κολεξιόν.

WENER media event 2

Μέσω του κινήματος #RethinkFashion και με αφορμή τη νέα στρατηγική «Rethink New», το Persil συντείνει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών και του κοινού για την υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης καταναλωτικής στάσης, που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά και την αίσθηση του καινούργιου, χωρίς συμβιβασμούς στη βιωσιμότητα. Με το νέο pop-up fashion project «WENEЯ» αναγνωρίζει για ακόμη μια φορά ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής, αλλά αποτελεί αναγκαιότητα. Μάλιστα, ακόμα και το ίδιο το brand name «WENEЯ» προέρχεται από την αντιστροφή της λέξης “RENEW”, συμβάλλοντας δημιουργικά στο αφήγημα του Persil. Το ειδικά σχεδιασμένο Pop-Up store που φιλόξενήθηκε στο κέντρο της Αθήνας παρέμεινε για δύο ημέρες ανοιχτό και για το κοινό, ενώ όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης limited κολεξιόν, θα δοθούν ως δωρεά στην Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών Μόδας για την στήριξη σπουδαστών και νέων σχεδιαστών που ασχολούνται ενεργά με τη βιώσιμη μόδα στην Ελλάδα.

IMG 4985

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Τζένη Ξακουστού, Senior Brand Manager Laundry Detergents και Sustainability Manager σε Ελλάδα και Κύπρο τόνισε τη σημασία της βιωσιμότητας στο χώρο της μόδας, την ανάγκη για μεγαλύτερη υιοθέτηση του slow fashion, αλλά και τον ευρύτερο επαναπροσδιορισμό της έννοιας του καινούργιου. Μια έννοια που ανέκαθεν αποτελούσε αυτοσκοπό της βιομηχανίας και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την εξάπλωση του φαινομένου ‘fast fashion’.

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις μέσα από την ιστοσελίδα, το Instagram και Facebook account του Persil Renew!

 

Καινούργιο; Όχι, έχει πλυθεί με Persil!

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Με τα εμπορικά σήματα, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες της, η Henkel κατέχει ηγετική θέση τόσο στον βιομηχανικό όσο και στον καταναλωτικό τομέα σε όλο τον κόσμο. Η επιχειρηματική μονάδα Συγκολλητικών Τεχνολογιών (Adhesive Technologies) κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά σε κόλλες, στεγανωτικά και λειτουργικές επιστρώσεις. Με την Consumer Brands, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της περιποίησης μαλλιών, του πλυσίματος των ρούχων και του καθαρισμού του σπιτιού σε πολλές αγορές και κατηγορίες πολλών χωρών του κόσμου. Τα τρία κύρια εμπορικά σήματα της είναι η Loctite, το Persil και το Schwarzkopf. Το οικονομικό έτος 2023, η Henkel σημείωσε πωλήσεις άνω των 21,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη περίπου 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι προνομιακές μετοχές Henkel είναι εισηγμένες στο γερμανικό Χρηματιστήριο βάσει του δείκτη DAX. Η Henkel έχει μακρά παράδοση στην αειφόρο ανάπτυξη, διαθέτοντας μια σαφή στρατηγική βιωσιμότητας με συγκεκριμένους στόχους. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και απασχολεί περίπου 48.000 άτομα σε όλο τον κόσμο –μια ετερογενή ομάδα, που είναι ενωμένη κάτω από μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, κοινές αξίες και έναν κοινό σκοπό: «Πρωτοπόροι στην καρδιά για το καλό των γενεών». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.henkel.com

 

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων. Δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς των Consumer Brands που καλύπτουν καταναλωτικές μάρκες και προϊόντα στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 189 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €93,81 εκ. και Κέρδη προ φόρων 4.33 εκατ € για το έτος 2022. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED