Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F07%2Ffashion style likewoman

Women Empowerment | Οι λέξεις και τα μηνύματα αποκτούν δύναμη μέσα από τη μόδα

Ήρθε η ώρα να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας σε όλους αυτούς που μέσα από την διαφορετικότητα τους μας μαθαίνουν την μεγαλοσύνη τους, την δύναμη τους, την αξία τους, την αξιοπρέπεια τους.
Καθημερινά, εμπιστευόμαστε το outfit και το στυλ της επιλογής μας, το οποίο προσδίδει ζωή, χαρακτήρα και στην συγκεκριμένη περίπτωση «λέξεις» στο καθημερινό μας look.

3U6A8071 scaled

Θάνια Ιορδανίδου-Ραμόνα Βλαντή

Η γυναίκα σαν ύπαρξη είναι κάτι ξεχωριστό από όλες τις άλλες υπάρξεις αυτού του κόσμου. Μοιάζει με πολλές, όμως πάντα φαίνεται να κάνει την διαφορά.

Όταν οι γυναίκες είναι ενωμένες, είναι πάντοτε δυνατές και επινοούν και δημιουργούν κάτι φρέσκο και ξεχωριστό. Η διαφορετικότητα εδώ δεν έχει την έννοια του διαχωρισμού αλλά της ένωσης. Ο ανταγωνισμός μπαίνει στο περιθώριο και η Αγάπη έρχεται να ενώσει με την ανιδιοτέλειά της.

3U6A8196 scaled

Άννα Κοντολέων -Τάνια Νικολοπούλου-Θάνια Ιορδανίδου

Έτσι λοιπόν, εδώ θα δείτε γυναίκες ενωμένες, δυνατές, με ένα θετικό στοιχείο επάνω τους να μοιράζονται Αγάπη!

Φορώντας αυτά τα μοναδικά χεροποίητα κοσμήματα, όπου απευθύνονται σε όλες μας, η έννοια της Αγάπης μεγαλώνει.

3U6A8565 scaled

Εύη Μίλη

Η Θάνια Ιορδανίδου, η σχεδιάστρια αυτής της σειράς κοσμημάτων, την συγκεκριμένη συλλογή της ονόμασε «Love – Amore» . Μέσω των λέξεων που είναι ξεχωριστές σε κάθε κόσμημα, εκφράζεται η ιδιαιτερότητα και η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας που τα φορά και τα επιλέγει.

3U6A8117 scaled

Ναταλία Ρίζου-Τζένη Οικονόμου

Βασικός σκοπός της collection αυτής, είναι o εναγκαλισμός των ιδιαιτεροτήτων της κάθε γυναίκας, κοριτσιού, κοπέλας εκεί έξω.

Για γυναίκες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα δύσκολα βιώματά τους, τον δρόμο που πολλές φορές δεν έχουν πάντα την δυνατότητα να επιλέξουν ή να αποφύγουν, γι’ όλες αυτές δημιουργήθηκε αυτή η σειρά.

3U6A8536 scaled

Τάνια Νικολοπούλου

Ένα από τα πολλά που επιδιώκονται μέσω της συλλογής αυτής, είναι η προσθήκη ενός τόνου αισιοδοξίας , θετικής ενέργειας και δύναμης προς όλες μας. Η ύπαρξη των λέξεων πάνω στα κοσμήματα δεν εξυπηρετεί μόνο την αισθητική τους, αλλά αποδίδει ένα ξεχωριστό μήνυμα, αναφερόμενο σε κάποιο από τα πολλά κοινωνικά θέματα που μαστίζουν την σημερινή παγκόσμια κοινωνία. (όπως βία, επιλόχια κατάθλιψη, ανορεξία, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδοφιλία, life coaching, προαστασία ζώων, αγαπώ το σώμα μου).

IMG 20210624 WA0011

Η ανιδιοτελής αγάπη που είναι ανάγκη να τρέφουμε πρώτα για τον εαυτό μας και μετά για όλους τους ανθρώπους γύρω μας εκφράζεται από τις απλές αυτές λέξεις που κοσμούν την πολύχρωμη αυτή collection και είναι αληθινά πανέμορφο.

3U6A8036 scaled

Ραμόνα Βλαντή

Σήμερα, όλες μαζί μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό και δεκτικό χώρο για την ύπαρξη και ανοιχτή συζήτηση όλων αυτών των ζητημάτων που δεν συζητούνται όσο θα έπρεπε.

Οι γυναίκες ζούμε πολλές ζωές σε μία , αντιμετωπίζουμε πολλά που όμως, μας κάνουν πιο δυνατές. Αυτή η δύναμη όταν συσπειρωθεί είναι ανίκητη.

3U6A8608 scaled

Τζένη Οικονόμου-Θάνια Ιορδανίδου

Εδώ θα βρείτε τον σκοπό της φωτογράφησης και περιμένουμε και εσείς να συμβάλλετε και να διαλέξετε το δικό σας μήνυμα-κόσμημα που σας αντιπροσωπεύει!

3U6A8612 scaled

Θάνια Ιορδανίδου-Τάνια Νικολοπούλου-Άννα Κοντολέων

Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Γιαννάκης
Styling: Ραμόνα Βλαντή
Social media: Εύη Μίλη
Makeup artist: Εύα Ζαχαριάδου
Ρούχα: Prive Shop by Takis Philipou, Efiswan, Antmarkant Swimwear,
Οργάνωση φωτογράφησης: Likewoman.gr

IMG 20210624 WA0001 1

Την φωτογράφηση συνόδευσαν τα εδέσματα της delifrance και του la petite baguette και υπέροχα λουλούδια #styledinego

3U6A8144 scaled

Ναταλία Ρίζου

3U6A8209 scaled

Άννα Κοντολέων

3U6A8577 scaled

Τζένη Οικονόμου-Θάνια Ιορδανίδου

 

Σπουδάζω Φιλοσοφία και Ψυχολογία. Ανακάλυψα την αγάπη μου για την αρθρογραφία σε αρκετά μικρή ηλικία, όπως και την επιθυμία μου να μοιράζομαι σκέψεις μου για θέματα κοινωνικής φύσεως, αλλά και για θέματα γύρω από τον χώρο του lifestyle και της μόδας. Η μόδα αποτελεί έναν από τους βασικούς τρόπους έκφρασης της προσωπικότητας, αλλά και της διάθεσης μου. Follow me on this journey.

RECENT

RELATED