Χριστούγεννα Με Τους Meghan & Harry | Δες Την Γλυκιά Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Τους

Μακριά από τη βασιλική οικογένεια περνά το πριγκιπικό ζευγάρι Meghan και Harry τα Χριστούγεννα, μιας και βρίσκονται εδώ και τρεις μέρες στον Καναδά. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, μαζί με τη μητέρα της Meghan την Αμερικανίδα Doria Ragland περνούν ευχάρισα τις γιορτές τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας φίλους και γνωστούς της Αμερικανίδας ηθοποιού. Αν δεν το ήξερες μέχρι τώρα, πρέπει να σου πούμε πως η Meghan όσο πρωταγωνιστούσε στην σειρά Suits, έμενε στον Καναδά όπου και γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς και ο Harry πήγαινε πολύ συχνά να περνά χρόνο μαζί της.

Τα φετινά Χριστούγεννα για το πριγκιπικό ζευγάρι είναι σίγουρα πολύ πιο όμορφα από άλλα, μιας και μαζί τους είναι και ο μικρός τους Άρτσι, με τον οποίο πόζαραν μάλιστα στην χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλαν στους φίλους και συγγενείς τους. Βέβαια, μέσα από το επίσημο account του φιλανρθωπικού ιδρίματος της βασίλισσας The Queen’s Commonwealth Trust στο twitter, το ζευγάρι έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα με την εν λόγω χριστουγεννιάτικη κάρτα, όπου οι Meghan & Harry ποζάρουν κάτω από ένα στολισμένο δέντρο, ενώ ο μικρός Archie βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο μπουσουλώντας στο πάτωμα!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue