Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με έντονη την παρουσία της τέχνης διοργάνωσε το «The Art Dose» στη Γλυφάδα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η βραδιά είχε την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art dose».

Δώρα στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με διαχρονική διάθεση, που μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή στον χώρο, για να δείξετε στους αγαπημένους σας την αγάπη και τη σκέψη σας.

24

Ήταν ένα γιορτινό κάλεσμα με πολύ μουσική που επέλεξε o dj της βραδιάς, με γευστικούς πειρασμούς, γλυκές δημιουργίες, ζεστό κρασί και cocktails και έτσι καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου. Μια απόλυτα γιορτινή απόδραση με την οποία είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά και να θυμηθούμε τη συνύπαρξη, με οδηγό την τέχνη, που χάρηκαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν.

16 1

Τατιάνα Κορωνιά, Νίκη Καποπούλου, Αγγελίνα Φειδάκη

Τα μοναδικά art gifts δημιουργήθηκαν από σημαντικούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε εδώ όλη την περίοδο των γιορτών μοναδικά δώρα που φέρουν την υπογραφή των: 2Fast Aiiroh, Alain Mimouni, Benjamin Spark, Caroline de Souza, Cédric Bouteiller, Ghost Art,  Hawini,  Mr. Brainwash, Richard Orlinski, Στάθη Αλεξόπουλου, Αντώνη Καστρινάκη, Ανδρέα Ψαράκοu, κ.ά.

1 5

Χριστίνα Ψωμιάδη, Ελένη Πατσέα, Νίκη Καποπούλου, Δώρα Κατσικογιάννη

Η γιορτή διοργανώθηκε με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall

τηλ. 2109680505

www.theartdose.com

nk@theartdose.com ak@theartdose.com

2 6

Νίκη Καποπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

6 4

Άγγελος Ζωγράφος, Άλκης Παρασκευόπουλος, Λευτέρης Τσόκας, Κυριάκος Βουλγαράκης, Τσαμπίκος Ορφανίδης

27

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue