Skip to main content
therapiaprosopougeorgiospapageorgiou aac71f49

«Youth Reset» | Η μαγική θεραπεία αντιγηράνσης που όλες πρέπει να δοκιμάσετε

Στο Likewoman.gr έχουμε ως αρχή μας να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας! Αυτό κρίνεται ακόμη πιο απαραίτητο σε δύσκολες και πιεστικές εποχές, όπως αυτή που βιώνουμε φέτος, όπου ακόμα και οι πιο μικρές κινήσεις αυτό-φροντίδας μπορούν να μας ανυψώσουν το ηθικό και να μας χαρίσουν την αισιοδοξία που τόσο χρειαζόμαστε! Γι’ αυτό δεν αμελούμε τον εαυτό μας και σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δρ. Παπαγεωργίου και το κατηρτισμένο ιατρείο του που προσφέρει θεραπείες έχοντας πάντα ως επίκεντρο την υγεία της επιδερμίδας. Πρόσφατα επισκέφθηκα το ιατρείο και δοκίμασα μια θεραπεία αντιγήρανσης από την Environ Skincare, η οποία, με σεβασμό στην επιδερμίδα και στις βασικές λειτουργίες της, στοχεύει στην τροφοδότηση των κυττάρων με βιταμίνες και βασικά δομικά συστατικά.

Η αισθητικός-κοσμετολόγος Ευγενία Χασάπη, που εφάρμοσε και τη θεραπεία, μας περιγράφει τη διαδικασία του “Youth Reset” που μου προσέφερε λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα.

20201104 165528 scaled

«Μέσω της πρωτοποριακής και μοναδικής τεχνολογίας του DF machine της Environ, η οποία  συνδυάζει την τεχνολογία της σονοφόρεσης (cavitation) και του παλμικού εναλλασσόμενου ρεύματος, δίνουμε στην επιδερμίδα βασικά συστατικά, όπως αμινοξέα, πεπτίδια, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, καθώς και τη βασική δομική βιταμίνη της επιδερμίδας, τη βιταμίνη Α. Με τον τρόπο αυτό πλέον μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ότι τα βασικά συστατικά φτάνουν μέσα στα κύτταρα! Τα αναλυτικά βήματα θεραπείας είναι τα εξής:

Βασική προϋπόθεση αποτελεί ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας, η απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας, η ανακούφιση από την υπερβολική παραγωγή κερατινοκυττάρων, καθώς και των ρύπων της ατμόσφαιρας. Για τη διαδικασία αυτή βασικά προιόντα χρήσης είναι το προκαθαριστικό λάδι μαζί με μάσκα, συνεχίζουμε με καθαριστικό gel και επαναφέρουμε το ph της επιδερμίδας με την εξειδικευμένη λοσιόν.

Χρησιμοποιώντας ορό βασισμένο σε πεπτίδια και μέσω της τεχνολογίας της σονοφόρεσης, ανοίγουμε κανάλια στην επιδερμίδα και διοχετεύουμε με τον τρόπο αυτό τα πεπτίδια μέσα στην επιδερμίδα και συγκεκριμένα στις περιοχές της επιδερμίδας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Το επόμενο βήμα ακολουθείται από δύο εκδοχές: στη βασική διαδικασία που ακολουθούμε ο πελάτης μας έχει χρησιμοποιήσει για 20 ημέρες στο σπίτι πριν την επίσκεψη στο χώρο μας, εστέρα βιταμίνης Α έτσι ώστε να μπορέσουμε στη συνεδρία να εφαρμόσουμε ιονισμό πεδίου μέσω του εναλλασσόμενου ρεύματος και να «σπρώξουμε» τη βιταμίνη Α που έχουμε εφαρμόσει μετά από τον ορό των πεπτιδίων μέσα στα κύτταρα με τη βοήθεια εξειδικευμένης μάσκας από λευκά φύκη. Εναλλακτικά, αν ο πελάτης μας δεν είναι χρήστης βιταμίνης Α στο σπίτι, εφαρμόζουμε βιταμίνη Α στη θεραπεία και μάσκα χωρίς τον ιονισμό!

20201104 170050 scaled
Μετά το πέρας 20’ αφαιρούμε τη μάσκα και ολοκληρώνουμε με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και αντηλιακής προστασίας πάντα!
Μπορούμε να επαναλάβουμε τη θεραπεία με συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα και ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας προσαρμόζουμε και τον αριθμό των συνεδριών!

Διαρκεί 1 ώρα και ακόμα και η πιο κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα αναζωογονείται άμεσα!»

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία είδα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη σφριγηλότατα αλλά και τονικότητα του δέρματος, με εμφανή μείωση των δυσχρωμιών και της ερυθρότητας και φυσικά ανυπομονώ για την επόμενη συνεδρία!

Ακολουθείστε τον Δρ. Γεώργιο Παπαγεωργίου στα social facebook | instagram | web κλείστε το ραντεβού σας και δώστε στο δέρμα σας και εσείς αυτά που του αξίζει σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει!

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED