Ζουμπουρλού: Άρωμα Από Την Πόλη Στου Ψυρρή!

 Μία αρχοντικἡ οικοδἐσποινα απὀ την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε τις φιλόξενες πόρτες της την περασμένη εβδομάδα στην πλατεία Ηρώων, στου Ψυρρή και υποδέχτηκε τους καλεσμένους της µε παραδοσιακἀ πολἰτικα γλυκά, λαχταριστὲς αλμυρὲς πίτες και πολλὲς ακόµα λιχουδιές µιας γνήσιας πληθωρικἠς Πολίτισσας.

Η Ζουμπουρλού είναι µία Κοµφεταρία, όπως αποκαλούσαν οι γαλλομαθείς της Πόλης τα ζαχαροπλαστεία, αλλά και µία Πιτασερὶ, ἑνα λογοπαίγνιο που κλείνει το μάτι στις μοναδικὲς χειροποίητες πίτες που ψἠνονται µε μεράκι κάθε μέρα στο νἑο μαγαζί του Ομίλου Καστελόριζο στου Ψυρρή.

Το κατάστηµα στο ιστορικὀ κέντρο της Αθήνας, συνδυάζει γλυκὲς κι αλμυρές γεύσεις και προσφἑρει παραδοσιακά, πολἰτικα γλυκά φρεσκοψημένες πίτες, µε σοκολατένιες δημιουργίες, και πολλά ακόµα γλυκά γεμάτα φαντασία. Ιδιαίτερη θἐση στο μενού ἐχει ο γκιουζλεμές, σε γλυκὲς και αλμυρές εκδοχὲς.

Η Ζουμπουρλού φέρει τη σφραγίδα ενὸς απὀ τους κορυφαίους ζαχαροπλάστες της χώρας, του Αναστάσιου Ζησόπουλου ο οποίος εργάζεται στο χώρο της γαστρονομἰας 35 ἐτη.

Στην κυριότητα του ομὶλου βρἰσκονται τα καταστήματα Καστελόριζο Κηφισιάς, Καστελόριζο Βάρκιζας, Ορίζοντες Λυκαβηττού, Όμικρον Μεζέ στην Κηφισιά, Ρακὶ Μεζέ στην Καλλιθέα, K.Grill στις Τζτζιφιὲς και τη Βούλα, Mezze και Ramino στη Γλυφάδα. Zoubourlou Αισχύλου 4, Αθήνα 105 54 www.zoubourlou.gr www.instagram.com/zoubourlou_

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue