Skip to main content
images easyblog articles 7922 ygeia kai gynaika forum e95fb20e

Επιτυχημένη Διοργάνωση Του 1ου FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Με Θέμα «Υγεία & Γυναίκα»

  • Σοβαρά θέματα υγείας απασχολούν τις γυναίκες στην Ελλάδα σήμερα
  • Συμβατική ιατρική και σωστή διατροφή, όπλα για την υγεία και ευεξία των γυναικών

Επαγγελματίες στο χώρο της υγείας,Ιατροί, Επικεφαλής Συλλόγων Ασθενών, εκπρόσωποι της αγοράς, και πληθώρα κόσμου -κυρίως γυναίκες- παρακολούθησαν το 1ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Υγεία & Γυναίκα», το οποίο διοργανώθηκε στις 12 Ιουνίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι προσκεκλημένοι μαζί με το κοινό συμμετείχαν σε μια διαδραστική συζήτηση για την βελτίωση της υγείας και ευεξίας των γυναικών.

Όπως ανέφερε ανοίγοντας τις εργασίες της ημερίδας η συντονίστρια της πρωτοβουλίας Wincancer, Πίστη Κρυσταλλίδου, «Καθημερινά αντιμετωπίζουμε απειλές και εμπόδια για μια καλή ζωή. Μεταδίδοντας το μήνυμα του αείμνηστου ιδρυτή της Wincancer Δημήτρη Σιάχου, αφενός η αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου δίνουν απίστευτη δύναμη σε χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειές τους που δίνουν σιωπηλά τη μάχη με τον καρκίνο κάπου δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται».

Ο Ειδικός Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής Στέλιος Παπαδόπουλος ανέδειξε την εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, και τόνισε την ανάγκη ενημέρωσης των γυναικών, που θέλουν να αποκτήσουν παιδί με τη βοήθεια της επιστήμης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σήμερα στην Ελλάδα το ποσοστό περιπτώσεων φυσιολογικής αναπαραγωγής έναντι της υποβοηθούμενης είναι ήδη 50-50, λόγω του ότι οι Ελληνίδες αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν σε μεγάλη ηλικία».

Η εισήγηση του Πλαστικού Χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου, αφορούσε στο face lift, επισημαίνοντας ότι είναι πρωτίστως μία χειρουργική και όχι απλά αισθητική παρέμβαση.

«Τα αποτελέσματα της επανόρθωσης του δέρματος που έχει υποστεί χαλάρωση λόγω γήρατος, μπορούν να διαρκέσουν ακόμα και 15 χρόνια», τόνισε ο κ. Φουστάνος.

Την υψηλή διατροφική αξία του ελαιόλαδου και τη σχέση του με τη μακροβιότητα ανέλυσε η κυρία Αιµιλία – Μαρία Δηµητρουλοπούλου Γευσιγνώστρια Ελαιόλαδου της εταιρείας enKardia Olive Products.

«Κάποιες μελέτες αφορούν γενικά στη Μεσογειακή διατροφή και στην σύνδεσή της με την

μακροβιότητα όμως πολλές αφορούν το ελαιόλαδο μόνο, ως τρόφιμο. Μία από

αυτές (Olive Oil and the Hallmarks of Aging, 2016 ) δείχνει σε επιτομή την όλη

εικόνα. Υπάρχουν 9 βιολογικοί μηχανισμοί σχετικοί με την γήρανση και το ελαιόλαδο, και το ελαιόλαδο συνδέεται με όλους» δήλωσε η κυρία Δημητρουλοπούλου.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα μυστικά της γευσιγνωσίας του ελαιόλαδου Εnkardia Οlive Products.

Το FORUM συντόνισε η δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκποµπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» Δήµητρα Γιώτη.

Διοργάνωση Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Dgpr:www.dgpr.gr

Το 1ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Υγεία & Γυναίκα» υποστήριξαν οι εταιρείες: SIEMENS HEALTHNEERS, ANGELINI PHARMA, WINMEDICA, AENORASIS και η ENKARDIA ΟLIVE PRODUCTS.

Σχετικά με τον θεσμό FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τα FORA είναι διαδραστικά. Απευθύνονται στους τηλεθεατές της εκποµπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και όχι µόνο. Κατά την διάρκεια τους όλοι οι παρευρισκόµενοι έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήµατα και να συµµετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση µε τους οµιλητές.

.

Τζένη Οικονόμου, Δήμητρα Γιώτη

Στέλιος Παπαδόπουλος (ειδικός υποβοηθούμενης αναπαραγωγής), Αιμιλία-Μαρία Γευσιγνώστρια (enKardiaOliveProducts), Δήμητρα Γιώτη παρουσιάστρια εκπομπής (Το Αύριο της Υγείας), Ανδρέας Φουστάνος (πλαστικός χειρουργός)

Παναγιώτης Κακούτης (siemensHealthneers) Δήμητρα Γιώτη παρουσιάστρια εκπομπής (Το Αύριο της Υγείας), Ανδρέας Φουστάνος (πλαστικός χειρουργός)

Στέλιος Παπαδόπουλος (ειδικός υποβοηθούμενης αναπαραγωγής), Δήμητρα Γιώτη παρουσιάστρια εκπομπής (Το Αύριο της Υγείας), Ανδρέας Φουστάνος (πλαστικός χειρουργός), Πίστη Κρυσταλλίδου (wincancer).

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED