2+1 έπιπλα που προσφέρουν πρακτικές λύσεις στο σαλόνι σας

Διακοσμήστε τον χώρο σας με βάση το προσωπικό σας γούστο και καλύψτε πρακτικά και λειτουργικά κάθε γωνία. Στο σημερινό άρθρο δεν θα ασχοληθούμε με ογκώδη έπιπλα που χαρακτηρίζουν το σαλόνι αλλά με πιο δευτερεύοντα έπιπλα που συνήθως αγοράζονται μετά από τον καναπέ και την τραπεζαρία.

Καρέκλες για το σαλόνι που ξεχωρίζουν για την απόχρωσή τους

 bbpcdn.pstatic.gr P bpimg56 293U4 1EpPWO SX280Y280 31712632 karekla trapezarias apo ksylo oksias me yfasma lucia kwdikos 2705 begke podia me kokkino yfasma begke podia me gkri yfasma 2705

Η πλαισίωση της τραπεζαρίας σας, είναι αυτή που θα γεμίσει τον χώρο σας και θα αναδείξει τη φιλοσοφία του. Το τραπέζι συνήθως είναι κάτι διαχρονικό, ακριβό και ουδέτερης απόχρωσης. Αυτό και μόνο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πιο extreme σχέδια με ξύλινες καρέκλες σαλονιού σε έντονους χρωματισμούς για να εξισορροπήσετε την ουδετερότητα του χώρου.

Η καρέκλα τραπεζαρίας LUCIA με σκελετό από ξύλο οξιάς, εξασφαλίζει αντοχή και πρωτοτυπία στον χώρο σας. Μπορεί να λουστραριστεί και να βαφεί με οποιοδήποτε χρώμα και ύφασμα, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Άλλοι ετοιμοπαράδοτοι χρωματισμοί είναι το γκρι και το καφέ-μπεζ.

Κορυφαία άνεση στο κέντρο του σαλονιού

 bbpcdn.pstatic.gr P bpimg61 293Vb 1EpPXo SX280Y280 31712701 polythrona rhlaks hlektrikh me anypswsh kwdikos 14002 dermatinh kafe dermatinh mayrh yfasma kafe 14002

Με μία πολυθρόνα που κινείται και προσαρμόζεται όπως εσείς θέλετε, μπορείτε να συμπληρώσετε την αισθητική του χώρου σας. Οι πολυθρόνες ρηλάξ και οι πτυσσόμενες καρέκλες ανταποκρίνονται σε μία κορυφαία και σύγχρονη ανάγκη. Την ξεκούραση και τη χαλάρωση μετά από μία δύσκολη μέρα. Η πολυθρόνα περιλαμβάνει ηλεκτρική κίνηση με ανύψωση, φτάνοντας μέχρι τελείως ξαπλωτή και όρθια στάση. Ο χειρισμός της είναι πολύ εύκολος και η επένδυσή της από δερμάτινο ύφασμα θα ανανεώσει τον χώρο σας αμέσως. Βρείτε την εδώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Για τα ρούχα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα

 kalogeros ksylinos manitari kwdikos 826 karydi kerasi fysiko 826

Οι ξύλινοι καλόγεροι αναμφισβήτητα είναι η κορυφαία τάση στο γρήγορο κρέμασμα των ρούχων. Ο καλόγερος «Μανιτάρι» που μπορείτε να βρείτε εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Για περισσότερα έπιπλα σαλονιού και σπιτιού, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Epiploplus.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue