2021: «Βήματα στο Φως…Καρδιές στην Αγάπη»

Υποδεχόμαστε το 2021 με «Βήματα στο Φως…Καρδιές στην Αγάπη»

Με μια αισιόδοξη ματιά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και με την αγάπη που έχει ο καθένας μέσα του, ο Λευτέρης Ανδριόπουλος δημιούργησε την δική θετική ματιά για την φετινή «ιδιαίτερη» χριστουγεννιάτικη περίοδο και μας την μοιράζει με το μοναδικό όλο μήνυμα φετινό του γούρι.

130084114 291103319006098 7549463978749849165 n
Ένα άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και πάντα με το μοναδικό του γούστο, είναι εδώ παρέα μας, αυτές τις ημέρες για να μας δώσει την φωτεινή του ματιά και να μας φτιάξει τη διάθεση μέσα από υπέροχα και αμέτρητα δώρα. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι έστω και με αυτές τις συνθήκες η χαρά και η αγάπη πρέπει να απλώνεται και να μοιράζεται.

 

Ρόδια, σβούρες, κολοκύθες, καμπανάκια, αγγελάκια, βελανίδι, καραβάκια, σπιτάκια και πολλά ακόμη αστραφτερά δώρα, γιατί μην ξεχνάμε είμαστε και γυναίκες, έρχονται όλα να σφραγίσουν τις στιγμές που μοιραζόμαστε ευχές και φέτος πολύ παραπάνω! Δεν έχετε να ανησυχείτε για τις τιμές αφού όλα αρχίζουν από 6€ ,11€,19€ έως 33€ και με ένα τηλεφώνημα είναι κοντά σας.

Ο Λευτέρης Ανδριόπουλος κάνει το καλύτερο που μπορεί για εσάς αυτήν την περίοδο για να σας μοιράσει χαρά και αισιοδοξία.

Επιλέγει όπως όλοι μας να ελπίζει σε καλύτερες μέρες!

Εσείς τι λέτε θα μοιραστείτε την χαρά με τους αγαπημένους σας διαλέγοντας από εάν υπέροχο δώρο;

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να διαλέξετε μέσα από την σελίδα του στο facebook τα υπέροχα δώρα που σας προτείνει για αυτές τις γιορτές ή να τον καλέσετε στο 21 0671 7377.

Είπαμε εμείς πάμε κόντρα…και μοιράζουμε στους δικούς μας ανθρώπους αλλά και στον εαυτό μας, την χαρά και την αγάπη που τους αξίζει και μας αξίζει με ένα δώρο.

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue