21 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα

Η γιόγκα δεν έχει όρια, χάρη στον άπειρο αριθμό δυνατοτήτων, εκδοχών και μορφών κάθε πρακτικής.

Το αληθινό νόημα της γιόγκα βρίσκεται στην κάθε προσπάθεια, στην κάθε εξάσκηση.

Because Yoga is Limitless.

Τα τελευταία χρόνια, η Oysho διοργανώνει μαθήματα γιόγκα με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, καθώς και ψηφιακές εκδηλώσεις σε συνεργασία με yogi διεθνούς φήμης.

Σήμερα, η Oysho προσφέρει outdoor και online μαθήματα γιόγκα στα πλαίσια του προγράμματος προπονήσεών της Train With Us. Από τον ιστότοπό της Oysho.com και το κανάλι της στο Youtube, προτείνει μια μεγάλη ποικιλία πρακτικών για κάθε επίπεδο. Επίσης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη η Oysho προσφέρει ένα ζωντανό μάθημα γιόγκα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, η Oysho παρουσιάζει σήμερα στις 19:00 (CET time zone) ένα ζωντανό μάθημα στο οysho.com με τη Riva G (@riva_g_) από τη Νέα Υόρκη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue