Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F06%2Flikewomangr santair 4

25 χρόνια SANTAIR: Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για την υγεία, για τη ζωή.

Η εταιρεία Ιατρικών Εφαρμογών SANTAIR A.E. συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Η εταιρεία έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υγείας, με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων ιατρικών εφαρμογών σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία καθώς και σε ασθενείς.

likewomangr sanytair

Αλέξης Καρατζάς, Τζένη Οικονόμου, Ναταλία Ρίζου, Χάρης Τσαπέλης.

Η SANTAIR ΑΕ γιόρτασε τα 25 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής πορείας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Γκολφ Γλυφάδας, παρουσία της Διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, συνεργατών από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και πολλών φίλων της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους και εκπρόσωποι των Οίκων του Εξωτερικού με τους οποίους συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην Ελλάδα.

likewomangr sanytair 3

Ιωάννα Καραβερβέρη.

Ο Πρόεδρος της SANTAIR AE κ. Γεώργιος Βιδάλης για την επέτειο των 25 χρόνων, ανέφερε: «Η SANTAIR γιορτάζει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, καθώς πιστή στη δέσμευσή της όλα αυτά τα χρόνια, κάνει τη διαφορά στο χώρο της υγείας, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού μας στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας.  Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά στην αγορά των ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων και homecare, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας και την καινοτομία ώστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της νέας εποχής.

likewomangr sanytair 2

Στελέχη της εταιρίας Santair AE, Μιχάλης Δελαπόρτας (Αναπλ. Γενικός Διευθυντής), Παναγιώτης Μπάγκας (Εμπορικός Διευθυντής), Ειρήνη Βιδάλη (Δ/νων Σύμβουλος Welcare-Ιατρικά Είδη), Γεώργιος Βιδάλης (Πρόεδρος Santair ΑΕ), Κίκα Ιωαννίδη (Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού), Αντώνης Χαραλαμπόπουλος (Οικονομικός Δ/ντής), Κώστας Γάτσιος (Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας).

Ακολουθεί περιγραφή για την εταιρεία SANTAIR AE:

Ιδρύθηκε το 1997 και ξεκίνησε με ΗomeCare – θεραπεία υπνικής άπνοιας και αναπνευστικές συσκευές. Με διορατικότητα, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, αλλά και εστίαση στην επιχειρηματική αριστεία, η εταιρεία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε, ώστε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων,  αλλά κυρίως, στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των πελατών της.

likewomangr sanytair 1

Η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και ο Γιώργος Ντάβλας.

Αντιπροσωπεύει σήμερα τα μεγαλύτερα brands ιατρικών μηχανημάτων παγκοσμίως: Gettinge, Maquet, Philips, Arjo, Masimo, Enicor, Aerogen, Sphingotec, Aerte, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

Χειρουργικές αίθουσες, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, δωμάτια νοσηλείας σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία φέρνουν την υπογραφή της SANTAIR και είμαστε περήφανοι που ανταποκρινόμαστε με ολοκληρωμένες λύσεις, εκεί όπου απαιτείται σύνθετος σχεδιασμός, αξιόπιστος και υπερσύγχρονος  ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

Ο βασικότερος πυλώνας της εταιρείας είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι συνιστούν το σημαντικότερο παράγοντα ανάπτυξης και την κινητήρια δύναμή της. Η εταιρεία ενσωματώνει και υποστηρίζει κάθε νέα τεχνολογική καινοτομία στο χώρο, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της, έχουν κατατάξει την SANTAIR ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ιατρικών εφαρμογών στην χώρα μας.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED