Skip to main content
panselinos ston zygo 8cd7ba8c

28 Μαρτίου η Πανσέληνος στον Ζυγό

Η Πανσέληνος της 28ης Μαρτίου 2021, πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Ζυγού (8ο 18΄), στον 11ο Οίκο του Ηλιακού Ωροσκοπίου, στο 1ο Δεκαήμερο του Ζυγού και στις 21:48:01 μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

– Η Πανσέληνος του Μαρτίου, επηρεάζει άμεσα τον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός – Ζυγός – Καρκίνος – Αιγόκερως) / Πρώτο Δεκαήμερο
Επίσης, δέχονται την επιρροή της, όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή/και Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 05η έως την 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

– Με την Πανσέληνο της 28ης Μαρτίου 2021, κορυφώνονται τα γεγονότα που είχαν ξεκινήσει υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης, η οποία πραγματοποιήθηκε την 13η Μαρτίου 2021 και άνοιξε τον τρέχοντα Σεληνιακό Κύκλο, των 28 ημερών.
Τα τελικά αποτελέσματα τους, θα εμφανιστούν με την Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό (22° 24’), στις 05:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

– Η Πανσέληνος του Μαρτίου σχηματίζει Αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα που βρίσκονται στον Κριό.
Αυτές οι όψεις αναμοχλεύουν τα συναισθήματα, δημιουργώντας πιεστικές καταστάσεις στις σχέσεις και ενδεχομένως στην υγεία.
Χρειάζεται ψυχραιμία, λογική και διάλογος, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε.
Οι σχέσεις όλων των ειδών, μας προβληματίζουν, ενώ υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση στον τρόπο που θα ενεργήσουμε.
Είναι πιθανό να εκδηλωθούν κάποιες εντάσεις, οι οποίες όμως θα μπορούν να αντιμετωπιστούν αργότερα, μετά την λήξη της συγκεκριμένης επιρροής.
Η Αφροδίτη είναι σε πτώση στον Κριό και αυτό μπορεί να δείχνει ανυπομονησία που θα πρέπει να ελέγξουμε.
Ακόμη, η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη αυξάνει την ανάγκη για αγάπη και στοργή, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.
Αυτό μπορεί να μας ωθήσει σε σχέσεις, απλά για να μην είμαστε μόνοι και να μην μας ενδιαφέρει η διάρκεια τους.
Παρά ταύτα, η Αφροδίτη που βρέθηκε σε απόλυτη Σύνοδο με τον Ήλιο, στην 8η μοίρα του Κριού και η θέση της, ανάμεσα από τον Χείρωνα και την Ceres, υποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους θεραπεία στις προσωπικές σχέσεις μας.

– Επίσης, το γεγονός ότι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ζυγό, μας ωθεί να επιδιώξουμε την αρμονία, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας προσφέρει την ευκαιρία να επαναφέρουμε την ισορροπία στην ζωή μας.
Αυτή η Πανσέληνος δίνει έμφαση στην ανάγκη για ισότητα, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη σε μια σχέση, όπου οι ανάγκες μας, δεν αντιμετωπίζονται δίκαια.
Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε απογοητεύσεις και να μας δημιουργήσει την αίσθηση ότι οι άλλοι αδιαφορούν για εμάς.
Έτσι, μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, οι οποίες πρέπει να αναγνωριστούν και να δράσουμε με το σωστό τρόπο, ώστε να αντιστρέψουμε τις καταστάσεις.

– Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Πανσέληνος του Μαρτίου, μπορεί να μετατραπεί σε εξαιρετικά θετική.
Ο παράλληλος σχηματισμός ενός Μεγάλου Τριγώνου (Σελήνη, Άρης, Κρόνος, Βόρειος Δεσμός) σε ζώδια του Αέρα και ενός Ταυ-τετραγώνου (Κρόνος, Ουρανός, MC), διαμορφώνουν διαφορετικές συνθήκες.
Το Μεγάλο Τρίγωνο σε ζώδια του Αέρα, όπου ο Βόρειος Δεσμός μαζί με τον Άρη, είναι σε σύνοδο στους Δίδυμους, υποδεικνύουν ότι πρέπει να αλλάξουμε στάση και να υιοθετήσουμε μια νέα προσέγγιση απέναντι σε ότι μας προβληματίζει.
Οι λύσεις μπορεί να είναι ευκολότερες από ότι περιμέναμε, αλλά δυσκολότερο να εφαρμοστούν.
Βέβαια, ο Βόρειος Δεσμός δείχνει ότι θέλουμε να αγωνιστούμε, ώστε να αλλάξουμε και να υπάρξει πρόοδος, αλλά απαιτείται χρόνος και προσπάθεια.
Δεδομένου ότι η Σελήνη επισημάνει τις πραγματικές ανάγκες μας, ίσως υπάρχει μια ενισχυμένη ανάγκη για ουσιαστικότερη επαφή με τους άλλους, καθώς επιθυμούμε την ισορροπία, την ειρήνη και την ηρεμία.
Παρά ταύτα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις μας.

 

RECENT

RELATED