Skip to main content
likewoman books e1694072836106 3f649cc7

5 τέλεια βιβλία για να κάνετε manifesting

Φτιάξτε τη ζωή που εσείς θέλετε!

Είναι μια βασική μου πεποίθηση ότι τα βιβλία μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή μας.

Είτε είναι ο ανάλαφρος ρομαντισμός που πυροδοτεί πρώτα την αγάπη σας για το διάβασμα, αυτό το βιβλίο που διαβάσατε στο κολέγιο που άλλαξε εντελώς την άποψή σας για τον κόσμο γύρω σας, είτε (φυσικά) ένα φανταστικό βιβλίο αυτοβοήθειας, οι λέξεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα. Καθώς κάποιος που γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς είναι να έχεις ένα βιβλίο, ένα podcast ή ένα άρθρο σχετικά με την εκδήλωση που προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση θετικών ενεργειών στη ζωή μου, μπορώ πάντα να βρεθώ πίσω από ένα καλοφτιαγμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης. Όταν ένας συγγραφέας μπορεί να συνδυάσει την εμπνευσμένη γλώσσα με συγκεκριμένα βήματα για να φανερώσει την καριέρα, τη σχέση και τη ζωή των ονείρων σας, ξέρω ότι ο κόσμος μου πρόκειται να αλλάξει.

Manifest, Roxie Nafousi

likewoman manifest

Στο The Everygirl Podcast, η συνέντευξή με τη Roxie εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας –και για καλό λόγο. Τα επτά βήματα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, από το να είσαι ξεκάθαρος στο όραμά σου μέχρι να εμπιστευτείς το σύμπαν, θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την επίτευξη προσωπικών στόχων και την επιδίωξη της ζωής των ονείρων σας. Για όλους τους αρχάριους που θέλουν να καλλιεργήσουν την αγάπη για τον εαυτό τους στο ταξίδι της προσωπικής τους ανάπτυξης, αυτό είναι το ιδανικό βιβλίο για εσάς.

Super Attractor, Gabrielle Bernstein

likewoman superattractor

Η Gabrielle Bernstein είναι συγγραφέας αυτοβοήθειας εγκεκριμένη από την Oprah, οπότε ξέρετε ότι τα βιβλία της, συμπεριλαμβανομένου του Super Attractor, είναι βέβαιο ότι θα είναι καλά. Σε αυτό το βιβλίο, η Bernstein καταρρίπτει τους μύθους ότι είναι δύσκολο να πετύχετε αυτό που θέλετε σε αυτήν τη ζωή. Αντίθετα, υπενθυμίζει στους αναγνώστες ότι η εκδήλωση υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστική και ότι η ζωή μπορεί να κυλήσει με ευκολία και αφθονία. Για όσους αγαπούν τον νόμο της έλξης και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή αυτής της πρακτικής σε κάθε στιγμή, αυτό το βιβλίο είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης.

The Karma of Success, Liz Tran

likewoman thekarmaofsuccess

Οι περισσότεροι από εμάς παρακινούνται από εξωτερικούς δείκτες επιτυχίας, όπως τα χρήματα, η θέση και οι υψηλές σταδιοδρομίες. Στην πραγματικότητα, η πραγματική ολοκλήρωση στη σταδιοδρομία και την οικονομική μας ζωή προέρχεται από το να πατήσουμε τη διαίσθησή μας και να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας φωνή κατά μήκος της αληθινής μας πορείας. Στο συγκεκριμένο βιβλίο, η συγγραφέας εφαρμόζει τους τέσσερις πυλώνες της πνευματικής στρατηγικής στον κόσμο της εξέλιξης της σταδιοδρομίας με έναν άνευ προηγουμένου τρόπο. Μέσα από ιστορίες επιχειρηματικών ηγετών που έχουν χρησιμοποιήσει τη διαίσθηση για να ξεκλειδώσουν τις υψηλότερες δυνατότητές τους, το The Karma of Success θα σας δείξει τον δρόμο προς την καριέρα των ονείρων σας.

The Power of Now, Eckhart Tolle

likewoman thepowerofnow

Ο Eckhart Tolle είναι ένας διάσημος πνευματικός δάσκαλος και φιλόσοφος και το The Power of Now είναι το πιο αγαπημένο του βιβλίο. Όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν ένα πνευματικό ταξίδι για να βρουν τον πιο αληθινό, βαθύτερο εαυτό τους και να φέρουν φως στη ζωή τους, θα λατρέψουν το να βουτήξουν σε αυτό το βιβλίο. Ο Tolle διδάσκει στους αναγνώστες να αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως δημιουργούς του πόνου στη ζωή τους και τους διαφωτίζει σε στρατηγικές για να ζήσουν μια ζωή χωρίς πόνο μέσα από την ύπαρξη στην παρούσα στιγμή. Αν και δεν είναι ένα παραδοσιακό βιβλίο αυτοβοήθειας, το The Power of Now είναι γνωστό για την αλλαγή νοοτροπίας μέσω αρχών εκδήλωσης.

Girl on Fire, Cara Allwill Leyba

likewoman girlonfire

Στο Girl on Fire, η συγγραφέας του Girl Code Cara Alwill Leyba θα σας δείξει πώς να χαράξετε τα δικά σας μονοπάτια και να ζήσετε άφοβα μπροστά σε μια κοινωνία που συνεχώς υποτιμά τη γυναικεία ευφυΐα και δύναμη. Αυτό το βιβλίο είναι τέλειο για όποιον αγαπά την αυτοβοήθεια με μια υγιή δόση φεμινισμού: η Alwill Leyba δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να αξιοποιήσουν και να εμπιστευτούν τη διαίσθησή τους και να σταματήσουν να περιμένουν τα μεγάλα τους διαλείμματα, αντί να επιλέγουν να δημιουργήσουν τις δικές τους πραγματικότητες. Το Girl on Fire θα σας διδάξει πώς να εμφανίζεστε για τον εαυτό σας ό,τι κι αν γίνει και να βρίσκετε επιτυχία στη σύνδεση, αντί στον ανταγωνισμό, καθώς χαράζετε το δικό σας μονοπάτι μέσω της υπεράσπισης του εαυτού σας.

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash

Likewomangr maria koutsaka

Μαρία Κουτσάκα

Αρθρογραφώ από το 2014, και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τη συγγραφή. Το skincare είναι η μεγάλη μου αγάπη, αφού πιστεύω πως προηγείται του μακιγιάζ. Πλέον διαθέτω το δικό μου beauty eshop, το dewers.gr, όπου διαδίδω το μήνυμα του skincare και του πολυπόθητου dewy skin. Είμαι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, και λατρεύω τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

RECENT

RELATED