Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2014%2F10%2Fimages easyblog images 928 c53a9eb7f98bd9efe52407712806bfee XL

Καταπράυνση και Φροντίδα με ένα ντελικάτο γλυκό άρωμα τριαντάφυλλου και γλυκές ζεστές νότες βανίλιας από την Fresh Line

Η Διώνη είναι η νέα σειρά που αναπτύχτηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελείται από 5 καταπραϋντικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του σώματος, με ένα ντελικάτο γλυκό άρωμα τριαντάφυλλου και γλυκές ζεστές νότες βανίλιας και δεν περιέχει αλλεργιογόνα.
 
Η Διώνη, με ποσοστό φυσικότητας έως 96,5%, θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας και θα ανανεώσει το σώμα σας προσφέροντάς σας μοναδική αίσθηση καταπράυνσης και φροντίδας!
 
Προσεκτικά επιλεγμένα βοτανικά εκχυλίσματα, όπως βρώμη, αλθαία και καλέντουλα προσδίδουν μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σε συνδυασμό με θεραπευτικά αιθέρια έλαια, όπως το χαμομήλι, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.
 
Ενυδατικά φυτικά έλαια, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το ηλιανθέλαιο, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο, αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος και το θρέφουν, ενώ η βιολογική αλόη καταπραΰνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες.
 
Η νέα σειρά Διώνη αποτελείται από Κρεμώδες Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος, Body Splash, Σουφλέ Σώματος και Αναβράζουσα Μπάλα Αρωματοθεραπείας.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED