Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F06%2Fimages easyblog articles 7945 zodia iounios 2019

Τελευταίες Μέρες Του Ιουνίου…Ζώδια Και Πλανητικές Επιδράσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Πλανητικές επιδράσεις απο 24 – 30 Ιουνίου

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου, με τον Ήλιο να έχει περάσει ήδη στο Καρκίνο, τονίζοντας τη σημασία του συναισθήματος στη ζωή μας και την ανάγκη μας για ανθρώπινη επαφή. Η εμπιστοσύνη φτάνει στο μέγιστο βαθμό, ενώ οι σχέσεις εξυψώνονται μέσα από τη συναισθηματική ασφάλεια, βασικό συστατικό της ύπαρξής τους. Μη ξεχνάμε όμως πως διανύουμε ημέρες αντίθεσης μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, κάτι που αφήνει έντονη την αίσθηση πως το τεστ επιβίωσης και αντοχών καλά κρατεί. Παράλληλα, ηόψη του Κρόνου με τους Δεσμούς της Σελήνης, επιτάσσει να εγκαταλείψουμε παλιές μεθόδους, εάν αυτές έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς και να κολυμπήσουμε σε άγνωστα νερά .

Kριός

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις, πως το θάρρος και η τόλμη δεν είναι απλά στα λόγια, αλλά είναι γνωρίσματα δικά σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης, στο Καρκίνο, ακόμα λαβωμένος απο το Κρόνο λειτουργεί σαν μάθημα υπομονής για σένα. Οι ουρανοί σε υποχρεώνουν να περιμένεις, ώστε να περάσουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, ενώμόνο εάν αντικαταστήσεις τα νεύρα με ξεκάθαρη επικοινωνία, θα προχωρήσεις.Και ενώ όλα σου φαίνονται δύσκολα, η αντίθεση της Αφροδίτης απο τους Διδύμους με το Δία στο Τοξότη, σου θυμίζει πως ο έρωτας είναι η αποτελεσματικότερη διέξοδος από το τούνελ. Μία υπόσχεση, ένα βλέμμα, ένα σκίρτημα και ξαφνικά ο κόσμος γίνεται και πάλι υπέροχος.

Ταύρος

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάς την εβδομάδα σου.Με τον Ήλιο στο Καρκίνο, τα κίνητρά σου, η επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς και η πρόθεσή σου, είναι ακριβώς όπως πρέπει ώστε να επιτευχθούν στόχοι. Ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι πως η εμμονή σου να μη συζητάς αποφάσεις σου, ενοχλεί το περιβάλλον σου. Είναι γεγονός πως οι αυξημένες απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους, γίνονται το πεδίο μάχης, της δικής σου ατομικής επιβολής και συναισθηματικής κρίσης. Αυτή τη βδομάδα, η διάθεση να επεκετίνεις τη γοητεία σου θα σε διδάξει πως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με ό,τι φαίνεται πολύδιαθέσιμο.

Δίδυμοι

Συνεχίζεις να έχεις εύνοια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να εναντιώνεται στο Δία απο το Τοξότη. Ακόμα και αυτό όμως σε μαθαίνει πως έρχεται η στιγμή που τύχη δε θεωρείται μόνο η υλική αφθονία, αλλά η ευκαιρία για πνευματική εξέλιξη επίσης. Ωστόσο δε θα περάσει απαρατήρητο, πως τα χαρίσματα σου, τα ταλέντα και η έλξη που ασκείς, είναι τις μέρες αυτές πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Η προηγηθείσα Πανσέληνος του Ιουνίου, σε προτρέπει να αναζητήσεις αυτό που μπορεί να σου δώσει πληρότητα ή ικανοποίηση, στρέφοντας το βλέμμα σου πέρα απο τον ορίζοντά σου. Στα ερωτικά, δείξε σύνεση αποφεύγοντας ανούσιες ιστορίες.

Καρκίνος

Υπάρχουν μέρες που ακόμα και ένας Καρκίνος, έχει ανάγκη από κοινωνικότητα, αίγλη και θετική ενέργεια. Όσο σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα μπορούσεις να αυξήσεις την επιρροή σου στη δουλειά,η Αφροδίτη απο τους Διδύμους σε βάζει σε μία ανασφάλεια σχερικά με τα ερωτικά. Ωστόσο, η έντονη κοινωνική δραστηριότητα που δείχνεις αυτό τον καιρό, έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σου, ενώ κάποιες μέρες του Ιουνίου, θα έχεις την ευκαιρία να αγναντεύεις ηλιοβασιλέματα με ενδιαφέρουσα παρέα.Δείξε όμως προσοχήσε ποιον χαρίζεις υπέρμετρη εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα ένα σχέδιο, μία δημιουργία, ή μία εργασία που σου πήρε χρόνο και κόπο να την προχωρήσεις, ίσως φτάσει σε μία μεγαλοπρεπή κατάληξη.

Λέων

Με την Αφροδίτη απο τους Διδύμους, μη παραπονιέσαι πως η ζωή είναι δύσκολη και χτυπιέσαι ανελέητα. Η αλήθεια είναι πως η αντίθεση του Άρη με το Κρόνο και το Πλούτωνα, σε δυσκόλεψε αρκετά, και λειτούργησε στερητικά στη ζωή σου. Τις μέρες αυτές λοιπόν είσαι απο τους κερδισμένους. Συναντήσεις, λαμπερές στιγμές, προσδοκίες, ενασχόληση με χόμπυ και με τον εαυτό σου, παράλληλα με ένα φορτωμένο κοινωνικά πρόγραμμα. Αυτό που σου λείπει ίσως είναι ένας απώτερος σκοπός, ένας στόχος που θα σε απορροφήσει και θα κάνει τον καλύτερό σου εαυτό να λάμψει. Ο Άρης απο το Καρκίνο, ενεργοποιεί μέσα σου σκέψεις, φαντασία και συναισθήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφραστείς εντελώς καλλιτεχνικά.

Παρθένος

Η -ακόμα σε ενέργεια- αντίθεση του Πλούτωνα με τον Άρη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στη ζωή σου λειτουργεί κάπως αποκοδομητικά, συρρικνώνοντας όνειρα και στόχους, αλλά μόνο αυτά που στερούνταν γερής βάσης, οπότε περνάς σε φάση που επαναπροσδιορίζεις σταδιοδρομίες και αποφάσεις. Η προηγηθείσα Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου, έφερε θέματα εργασιακά στην επιφάνεια, τα οποία με τη σειρά τους σε πιέζουν να βρεις διεξόδους και λύσεις. Βοηθός σου και θετική πλανητική επιρροή αποτελεί η Αφροδίτη που στην αντίθεσή της με το Δία σου δίνει μια ελπίδα, μία ανάσα, μία ένδειξη πως ακόμα και στα δύσκολα δεν είσαι μόνος.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τεταμένη όψη με το Ποσειδώνα, ίσως μπρεδευτείς στα ερωτικά σου και γενικότερα έρθεις σε λάθος αποφάσεις και αξιολογήσεις. Παράλληλα, τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν αφού η αντίθεση Πλούτωνα-Άρη σου θυμίζει πως δε πρέπει να εφησυχάζεις, ούτε και να δείχνεις αλόγιστα εμπιστοσύνη, αλλά συνεχώς να αναζητάς μονοπάτια εξέλιξης, όταν βλέπεις πως ο δρόμος σου οδηγείται σε αδιέξοδο. Ωστόσο, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, από το φιλικό σου ζώδιο, τους Διδύμους, σου επιτρέπει να περάσεις κάποιες στιγμές χαλάρωσης με φίλους, κερδίζοντας την κοινωνική επιβεβαίωση που τόσο επιθυμείς.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, ανοίγει τη πόρτα για σημαντικά βήματα όσον αφορά ένα τόλμημα, ένα ρίσκο, μία αλλαγή. Σημαντικά άτομα είναι στο πλευρό σου, διευκολύνοντας τα σχέδιά σου. Η όψη του Δία με την Αφροδίτη, κανονίζει να μη βρεθείς ξεκρέμαστος οικονομικά, ωστόσο πρόσεχε μη παρασυρθείς απο μεγαλομανία και βρεθείς σε δύσκολη θέση. Εάν δουλεύεις για την πρόοδό σου σε έναν τομέα, ο Ιούνιος θα σε εγκαταλείψει ανταμείβοντάς σε. Έχε το νού σου πως η τεταμένη όψη μεταξύ Αφροδίτης και του μαέστρου της αυταπάτης Ποσειδώνα, μπορεί να σε οδηγήσει σε πλάνες ερωτικές καταστάσεις.

Τοξότης

Η προηγηθείσα Πανσέληνος του Ιουνίου σε επηρέασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε θεωρείς πως τίποτε δε μπορεί να μπει στο δρόμο σου και να σου αλλάξει πορεία. Αυτό είναι λίγο παρακινδυνευμένο γιατί ενδέχεται να εμπλακείς σε καταστάσεις δύσκολες, ή γιατί για κάποια πράγματα δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα.Οικονομικά χρειάζεται προσοχή, μια και η δυσμένεια του Άρη και του Πλούτωνα, επιδρά τόσο στο οικονομικό , όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι της ζωής σου. Καλύτερα, ανέβαλλε σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε μετακινήσεις. Η πλανητική κινητικότητα στον Αιγόκερω, με Κρόνο και Πλούτωνα,δε σε βοηθά ιδιαίτερα να ξεπεράσεις κάποιες ερωτικές ιστορίες που σε απογοήτευσαν με την έκβασή τους.

Αιγόκερως

Με μία κινητικότηταστο πεδίο των σχέσεών σου, επαγγελματικών και προσωπικών, αλλά και με την είσοδο του Ήλιου στο Καρκίνο και την επιρροή του εκεί, περνάς σε μία εκκαθάριση. Η αλήθεια είναι πως όλοι γύρω σου περιμένουν απο σένα, φροντίδα, ενδιαφέρον, δράση, κατανόηση. Και μέσα στις απαιτήσεις των ημερών, αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό σου είναι πως θα ξεφύγεις απο τις υψηλές τους προσδοκίες, θέτοντας τις δικές σου προτεραιότητες. Επίσης, είσαι μάλλον διχασμένος, σε σχέση με τις επαγγελματικές και ερωτικές σου ιστορίες, ζεις μεν συναισθηματικές αλλαγές, αλλά ακόμα η απόφαση αν θα κάνεις μπροστά ή θα παραμείνεις στα γνωστά – και στάσιμα- δεν έχει παρθεί. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ευνοεί τις νέες γνωριμίες, αλλά τα μάτια σου ανοιχτά, μη χάσεις τη στενή επαφή με τη καθημερινότητα.

Υδροχόος

Ωραία είσοδο κάνει ο Ιούνιος, με τη προηγηθείσα Πανσέληνο, να σε μπερδεύει συναισθηματικά, γεμίζοντας το μυαλό σου με άγχη και διλήμματα. Η κινητικότητα στον Αιγόκερω, με την αντίθεση Πλούτωνα και Άρη, δημιουργεί τις προυποθέσεις για αναθεώρηση στόχων, φροντίδα της υγείας σου και επανένταξη σε μία καθημερινότητα που μέχρι τώρα σε δυσκόλευε, καθώς δε σου άφηνε περιθώριο να ονειρευτείς όσο εσύ επιθυμείς. Η τεταμένη όψη της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα πρόσβαση σε ανεπίτευκτους στόχους μεν, αλλά και την υπενθύμιση πως αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να παραμυθιαστεί έστω και λίγο, τον έχεις χαντακώσει.

Ιχθύες

Είναι ο καιρός που θες να καταφέρεις τα πάντα: να έχεις επιτυχίες επαγγελματικές, να πέσεις με τα μούτρα σε περιπέτειες, να βγεις νικητής και ασπροπρόσωπος απο τα δύσκολα. ΄Γεγονός είναι πως ηθετική όψη του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα με το Βόρειο Δεσμό σε ωθεί σε αναζητήσεις ενός σημαντικού και μεγαλύτερου σκοπού, σε μία ανησυχία για επίτευξη ενός στόχου. Συνεχίζοντας όμως στα γήινα και πρακτικά, μη ξεχνάς πως η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου ενεργοποίησεθέματα επαγγελματικής φύσεως, κάνοντας σε να δώσεις σημασία σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, πραγματοποιώντας ίσως μία υπόσχεση επιτυχίας στον εαυτό σου. 

RECENT

RELATED