Skip to main content
images easyblog articles 11214 OMEGA 3 6c797929

Ω3 Λιπαρά και 9 ευεργετικές τους ιδιότητες για τον οργανισμό

Ω3 ΛΙΠΑΡΑ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ :

– Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
– Την υγεία της καρδιάς
– Την καλή λειτουργία του εγκεφάλου
– Τη βελτίωση της διάθεσης
– Την επιλόχεια κατάθλιψη
– Την πρόληψη από ορισμένες μορφές καρκίνου
– Τη μείωση κινδύνων εμφάνισης οφθαλμικών παθήσεων
– Την υγεία του δέρματος
– Τη διαχείριση του σωματικού βάρους

Θα βρείτε τα ω3 λιπαρά σε : λιναρόσπορο, ψάρια (σολομό , σκουμπρί, σαρδέλα κ.α.), καρύδια, αβοκάντο, σπόροι chia, αυγά κ.α.
Παράλληλα κατά περίπτωση μπορείτε να τα καταναλώνετε και σε συμπυκνωμένη μορφή (συμπληρώματα διατροφής) τα οποία επιλέγονται και καταναλώνονται κατά περίπτωση σύμφωνα με τη γνώμη του ιατρού -του φαρμακοποιού σας ή/και του διαιτολόγου σας.
Συνίσταται συγκεκριμένες εποχές για κάθε συμπλήρωμα διατροφής, συνυπολογίζεται η λήψη και άλλων σκευασμάτων διατροφής και φροντίζετε να κάνετε προληπτική μικρή διακοπή κάθε σκευάσματος διατροφής ανά περιόδους.

**Το παραπάνω κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε υγιής οργανισμούς

Ακολουθήστε με στο facebook page και στείλτε μου με μήνυμα όλες σας τις απορίες, ερωτήσεις που έχετε ή ότι άλλο θέλετε να συζητήσουμε. Είμαι στην διάθεσή σας!

Άρτεμις Δρυγιαννάκη, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής

“Ιδανική Διατροφή” σημαίνει εξατομίκευση των αναγκών του κάθε οργανισμού και προσαρμογή στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Φροντίζοντας η διατροφή να είναι υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική, ο οργανισμός αποδίδει στο μέγιστό του χωρίς στερήσεις, περιορισμούς και καταπίεση. Νους, ψυχή & σώμα σε ισορροπία. Αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν το ένα το άλλο.

RECENT

RELATED