Αυτή είναι η πιο trendy ατζέντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της

Εάν και εσύ είσαι μία από εμάς…στυλάτη, δημιουργική, με στόχους και όραμα, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την πιο trendy ατζέντα.

Τι πιο όμορφο, οι καθημερινές σου σημειώσεις να είναι σε ένα σημειωματάριο που πρώτα από όλα σου φτιάχνει την διάθεση και δεύτερον δεν θα ξεχνάς αυτά που έχεις να κάνεις.

Όλοι πια είμαστε σε μία φάση που δεν πολύ-θυμόμαστε αυτά που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα. Απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό, έτσι όπως τρέχει η καθημερινότητα όλων μας.

Η αλήθεια είναι ότι σε εμάς τις γυναίκες του likewoman.gr  δεν μας πειράζει να ξεχάσουμε τα καλλυντικά μας, χωρίς όμως το ημερολόγιό μας δεν πάμε πουθενά.

Τα υπέροχα αυτά ημερολόγια και σημειωματάρια, είναι της εταιρείας Θεοφύλακτος , η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1992. Έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής μας τα τελευταία χρόνια και σας συστήνουμε να γίνουν και δικό σας. Ειδικά εάν επισκεφτείτε την καινούργια μας κατηγορία shopping therapy  θα δείτε ότι με κάθε αγορά σας οι αναγνώστριες μας έχετε ένα υπέροχο δώρο.

Από τη σύστασή της έως και σήμερα, μοναδικός στόχος και αποστολή της εταιρείας είναι η κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα είδη και υπηρεσίες που προσφέρει. Αυτός είναι και ο λόγος που, μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας, η Εταιρία διακινεί πάνω από 1εκ. αντίτυπα ημερολογίων και σημειωματαρίων σε Ελλάδα και Κύπρο. Η απόλυτη συνέπεια, η ειλικρίνεια, απέναντι σε πελατολόγιο και συνεργάτες, αλλά και η αμείωτη εμπιστοσύνη από την αγορά, έχουν εδραιώσει το όνομα «Θεοφύλακτος» ως συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Τα συγκεκριμένα, είναι και μια καταπληκτική επιλογή για δώρα, γιατί ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και φυσικά μπορείτε να δώσετε παραγγελία με το όνομα του αγαπημένου/η σας.

Παρακάτω σας δίνουμε μία μικρή γεύση.

Ακολουθείστε τα ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ημερολόγια και σημειωματάρια στα social Facebook | Instagrmam | Twitter| web

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue