Απαλλαγείτε για τα καλά από τις τρίχες με την καλύτερη αποτρίχωση με λέιζερ

Έχετε βαρεθεί και θέλετε να ξενοιάσετε από τον βραχνά του ξυρίσματος και να βελτιώσετε την υφή του δέρματός σας σε όλα τα σημεία του σώματος ή θέλετε το σωστό μέρος για να συνεχίσετε την αποτρίχωση με λέιζερ μετά το καλοκαίρι;

Σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ανήκετε συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί σας έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ασφαλής και έχει σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι παραδοσιακές, κλασσικές τεχνικές αποτρίχωσης, πχ κερί και ξύρισμα έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Η χρήση του λέιζερ Αλεξανδρίτη από  εξειδικευμένο γιατρό είναι  ασφαλής, γρήγορη, αποτελεσματική, εύκολη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες περιοχές στη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Εκπέμπεται η ακτίνα του λέιζερ, απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας και στην ρίζα του τριχοθύλακα μετατρέπεται σε ισχυρή θερμική ενέργεια με αποτέλεσμα την καταστροφή της τρίχας. Βέβαια οι ευάλωτες τρίχες είναι οι ηλικιακά νεαρότερες.

Μετά από μία μόνο συνεδρία θα δείτε τις τρίχες να εξαλείφονται, ενώ μετά από επανειλημμένες συνεδρίες θα έρθει το επιθυμητό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Στόχος για το συγκεκριμένο λέιζερ είναι η μελανίνη της τρίχας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η επανάληψη της συνεδρίας αποτρίχωσης μετά από 30-40 μέρες.

Πονάει η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι ανεκτή και τις περισσότερες φορές υπάρχει μόνο ένα μικρό αίσθημα δυσφορίας τοπικά. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν χρειάζονται τοπική αναισθησία, ωστόσο, όταν γίνεται η θεραπεία  στις πιο ευαίσθητες περιοχές, εκεί  εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα 1 ώρα πριν τη θεραπεία, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον πόνο.

Πως φροντίζεται η περιοχή που έγινε η θεραπεία;

Μετά τη θεραπεία, η περιοχή μπορεί να εμφανίσει κάποια ερυθρότητα και κάποιος να νιώθει ένα μικρό ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Αυτό θα υποχωρήσει στα επόμενα λεπτά ή στις επόμενες ώρες, ανάλογα με το δέρμα. Μετά το λέιζερ, μπορείτε να εφραμόσετε κρύες κομπρέσες ή κάποια καταπραϋντική κρέμα για να υποχωρήσουν πιο γρήγορα τα παραπάνω συμπτώματα.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία;

Μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου και χρειάζεται 6 έως 8 θεραπείες για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού Γεώργιου Παπαγεωργίου, γίνονται θεραπείες με σύγχρονο και γρήγορο μηχάνημα Laser Αλεξανδρίτη της εταιρείας Candela με άριστα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9249994 και να κλείσετε το ραντεβού σας, ή να επισκεφτείτε το ιατρείο του, Ομήρου 51 & Σκουφά, Κολωνάκι.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις θεραπείες και να δείτε ποια σας ταιριάζει.

www.papageorgioug.gr

Facebook DrGeorgiosPapageorgiou

Instagram drgeorgiospapageorgiou

Youtube 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue