Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Flikewomangr VICTORIA BECKHAM DIATROFI

Αυτό είναι το απαγορευτικό φαγητό της Victoria Beckham που κρατά μακριά από τη σούπερ αυστηρή δίαιτα της

Μάθετε γιατί η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφεύγει αυτό το φαγητό

Δεν είναι μυστικό ότι η Victoria Beckham παίρνει στα σοβαρά την υγεία και τη φυσική της κατάσταση και υπερηφανεύεται που παραμένει σε τόσο εξαιρετική φόρμα. Εκτός από τη ρουτίνα της άσκησης, η σχεδιάστρια μόδας προσέχει πολύ τη διατροφή της και φροντίζει να τη γεμίζει με υγιεινά πράγματα.

Όσον αφορά τη διατήρηση ορισμένων φαγητών, η πρώην σταρ των Spice Girls αποφεύγει το κόκκινο κρέας. Έχει αναφερθεί ευρέως ότι η Βικτόρια, 48 ετών, επιλέγει αντ ‘αυτού ένα πιάτο πλούσιο σε λαχανικά με ψάρια ή οστρακοειδή που παρέχουν πρωτεΐνη.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: «Τρώω πολλά φρέσκα ψάρια, φρέσκα λαχανικά και σαλάτες, καθώς και σπόρους και ξηρούς καρπούς. Μου αρέσουν επίσης τα φρούτα, αλλά δεν τρώω πολλά, καθώς μπορεί να με κάνουν να νιώθω αρκετά φουσκωμένη».

Γιατί λοιπόν η σχεδιάστρια μόδας επιλέγει να μείνει μακριά από το κόκκινο κρέας; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος θα μπορούσε να είναι καλό, ιδιαίτερα όσον αφορά την υγεία του εντέρου.

Η Penny Weston, διατροφολόγος, ειδικός στο fitness και ιδρύτρια του MADE Wellness retreat λέει: «Η μείωση του κόκκινου κρέατος και άλλων επεξεργασμένων κρεάτων πιστεύεται ότι διατηρεί το έντερο σας υγιές. Ορισμένα επεξεργασμένα και κόκκινα κρέατα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή .

«Είμαι χορτοφάγο ο ίδια, αλλά υπάρχει έρευνα που δείχνει ότι η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος μπορεί να οδηγήσει σε επιβλαβείς μεταβολίτες στο έντερο. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια διατροφή που προάγει τα καλά βακτήρια του εντέρου. Οι δίαιτες πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα καλές για αυτό».

Η κατανάλωση τροφών όπως γιαούρτι, κεφίρ, λάχανο τουρσί, kimchi και άλλα λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση είναι πολύ καλά για την υγεία του εντέρου. Οι περισσότερες τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας των βακτηρίων στο έντερο καθώς και στην υγεία του πεπτικού συστήματος, αναφέρει η Weston.

Mια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχουν βάση τα φυτά, όπως πολλά φρούτα και λαχανικά είναι ότι καλύτερο. Εάν επιλέξετε λαχανικά σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τότε θα εφοδιαστείτε με απαραίτητα αντιοξειδωτικά για να βοηθήσετε τη φλεγμονώδη απόκριση του σώματός σας.

Η Victoria αναφέρει μια λεπτομερή εικόνα για το τι καταναλώνει σε καθημερινή βάση, εξηγώντας ότι η προτεραιότητα της υγιεινής διατροφής είναι σημαντική για εκείνη όχι μόνο για τη γενική υγεία, αλλά και για να νιώθει καλά με τον εαυτό της. «Όταν τρώω καλά, βλέπω τη διαφορά στο δέρμα μου – τα μάτια μου είναι πιο λευκά και πιο αστραφτερά και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια».

Τι λέτε εσείς θα ακολουθήσετε τις συμβουλές της Victoria?

cover photo instagram @victoriabeckham

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED