Δαντέλα: Η πιο cool τάση μόδας αυτού του καλοκαιριού

Η δαντέλα ανακηρύσσεται ως μία από τις πιο cool τάσεις μόδας αυτού του καλοκαιριού, τίποτα καλύτερο για να περάσεις τις ζεστές μέρες. Τα νέα ενδύματα είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε look, καθημερινό αλλά και βραδινό, χαρίζοντας μία θηλυκή και καινοτόμα πινελιά με το οποίο δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Μπορείς να βρεις τη δαντέλα σαν μία λεπτομέρεια σε διάφορα ενδύματα που θα χαρίσουν μία ειδική πινελιά στο outfit σου. Ανάμεσα στα must της κολεξιόν, θα βρεις το παντελόνι flare σε μαύρο χρώμα ή το πολύ μακρύ τοπ, δύο ιδανικά ενδύματα για να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά σου.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue