Δείτε 5 διάσημες σταρ πως παραμένουν σε φόρμα

Τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα.

Οι σταρς είναι ακριβώς όπως εμείς, εκτός από τις περιπτώσεις που επιδεικνύουν την απίστευτα τονισμένη και καλή τους φυσική κατάσταση. Ενώ η πρόσβαση σε γυμναστές και διατροφολόγους αναμφίβολα διευκολύνει τη διατήρηση της φόρμας, δεν υπάρχει υποκατάστατο για συνεχή άσκηση και σωστή διατροφή.

Παρακάτω, δείτε πώς πέντε σταρς του Χόλυγουντ παραμένουν σε φόρμα.

ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ

Η Σάντρα Μπούλοκ ακολουθεί μια έντονη προπονητική ρουτίνα. Η ηθοποιός συνδυάζει το Pilates με κάρδιο και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (γνωστή και ως HIIT) για να διατηρήσει τη φυσική της διάπλαση.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Στα 52 της, η Τζένιφερ Άνιστον είναι πιο όμορφη όσο ποτέ, καθώς γυμνάζεται σχεδόν κάθε μέρα. Η Άνιστον ακολουθεί διαλείπουσα νηστεία, που σημαίνει ότι τρώει μέσα σε ένα οκτάωρο της ημέρας και νηστεύει τις άλλες 16 ώρες. Ξεκινά επίσης κάθε μέρα με χυμό σέλινου. Η Άνιστον αλλάζει τις προπονήσεις της, κάνοντας έναν συνδυασμό γιόγκα, πυγμαχίας, σχοινάκι και προπόνησης ενδυνάμωσης.

ΜΑΪΛΙ ΣΑΪΡΟΥΣ

Η Μάιλι Σάιρους είναι πιστή του Pilates και άρχισε με τη βοήθεια της γνωστής γυμνάστριας Μαρί Γουίνσορ. Η Σάιρους είναι επίσης γιόγκι, ακολουθεί φυτική διατροφή και δεν πίνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη miley cyrus (@mileyofficially)

ADELE

Η δραματική απώλεια βάρους της Adele ήταν το θέμα πολλών πρωτοσέλιδων. Η τραγουδίστρια ακολουθεί τη δίαιτα Sirtfood – αγαπημένη μεταξύ των Άγγλων διασημοτήτων και το Pilates είναι η προπόνηση της επιλογής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ

Η Κάμερον Ντιάζ, όπως και η Adele, εξασκείται στο Reformer Pilates εναλλασσόμενη με βάρη και προπόνηση κάρδιο και ακολουθεί μια μεσογειακή διατροφή.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue