Δελτίο ειδήσεων: Ένα «βρώμικο» τηλεοπτικό show

Εδώ θα τα μάθετε όλα: Οι δημοσιογράφοι, η τηλεθέαση, τα αφεντικά, οι μέτοχοι, οι πολιτικοί, τα ψέματα, οι ίντριγκες, οι εκβιασμοί, οι μυστικές παρακολουθήσεις, η «λάσπη», η δικαιοσύνη και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Όλα όσα εμείς δεν βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας αλλά συμβαίνουν και επιπλέον όλες οι σχέσεις που αναπτύσσονται στην μικρή κοινωνία ενός καναλιού και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

 78314 story The newsroom

Το Newsroom είναι μία τηλεοπτική πολιτική δραματική σειρά του HBO που η πρώτη σεζόν παίχτηκε το 2012 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2014, μετά από 25 επεισόδια και 3 σεζόν. Όπως έχω ξαναγράψει, επειδή βαριέμαι να βλέπω ένα-ένα τα επεισόδια, περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά και την βλέπω ολόκληρη, σαν μια μεγάλη ταινία. Το Newsroom μου άρεσε πολύ, γιατί πάντα μου αρέσει να παρακολουθώ τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Θα μου πείτε ότι είναι σενάριο και δεν είναι αλήθεια. Και θα σας πω, ότι κάθε βιβλίο, έργο ή σενάριο κρύβει μέσα του ένα μεγάλο ποσοστό αλήθειας.

Η ιστορία του Newsroom εξελίσσεται στο μη υπαρκτό Atlantis Cable News (ACN) channel. Ένα καλωδιακό δίκτυο που ανήκει σε μία ζάμπλουτη κυρία και που το διοικεί ο γιος της και οι μέτοχοι φυσικά. Πρωταγωνιστής είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού βραδινού δελτίου ειδήσεων, ο Will McAvoy (Jeff Daniels) ένας ήπιος συντηρητικός (Republican) παρουσιαστής που το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν θέλει να….διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue