Skip to main content
images easyblog articles 7970 sinedefxi dimitra kaldi georgia maniati 503a0ed4

Δήμητρα Καλδή-Τζώρτζια Μανιάτη: 2 Γυναίκες Κάνουν Το Όραμα Μιας Εταιρείας Πραγματικότητα!

“Πρέπει να έχεις θέληση – για νέες ιδέες και να κάνεις πράγματα για να κάνεις το όραμά σου πραγματικότητα.”

Dame Anita Roddick. Human Rights Activist. Ιδρύτρια της The Body Shop

Εδώ και 42 χρόνια η The Body Shop όχι μόνο μας φροντίζει και μας περιποιείται αλλά, που κι εγώ δεν γνώριζα, είναι το μεγάλο έργο με δράσεις και εκστρατείες φιλανθρωπικού, φιλοζωικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα!

Θα αναφέρω κάποια δείγματα του έργου της για να δείτε το εύρος της.

✔️εκστρατεία «Σώστε τις Φάλαινες» (Save the Whales) σε συνεργασία με την Greenpeace.
✔️Χάρη στην εμπορική συναλλαγή με την Body Shop, οTeddy Exports, ανοίγει το Teddy School δίνοντας στα παιδιά της κοινότητας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα.
✔️Το 1990 ιδρύεται το The Body Shop Foundation
✔️εκστρατεία «Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα» (Against Animal Testing).Αποτελεσμα αυτού, η απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα και τα συστατικά τους στο Η.Β.
✔️παγκόσμια εκστρατεία σε συνεργασία με την Greenpeace International προκειμένου να προάγει την ανανεώσιμη ενέργεια.
✔️εκστρατεία «Σταματήστε τη Βία στο Σπίτι».
✔️παρουσιάζει τα 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια (PET)
✔️ Μαζί με τον ECPAT International εκστρατεία «Σταματήστε την Εμπορία Παιδιών & Νέων Ανθρώπων» (Stop Trafficking of Children & Young People)
✔️Λανσάρει εκ νέου την εκστρατεία «Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα» (Against Animal Testing) σε συνεργασία με την Cruelty Free International.

Το πρώτο κατάστημα The Body Shop άνοιξε στις 26 Μαρτίου 1976 στο Brighton της Αγγλίας και πλέον διαθέτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε περισσότερες από 60 χώρες. Όλα τα προϊόντα της είναι 100% Vegetarian ενώ πάνω από το 50% των προϊόντων είναι vegan και το 90% των προϊόντων δεν περιέχει parabens!
Μια εταιρία που έχει βραβευτεί και συνεχίζει να βραβεύεται για τη δράση της όσον αφορά τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον! Βέβαια πίσω από τα brand υπάρχει πάντα το ανθρώπινο δυναμικό που οδηγεί σε μεγαλύτερη επιτυχία τις εταιρείες!

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε δύο υπέροχες γυναίκες που έχουμε την χαρά να γνωρίζουμε. Δύο γυναίκες-κινητήριο δύναμη της The Body Shop στην Ελλάδα, που από την πρώτη μέρα του likewoman.gr είναι δίπλα του, το στηρίζουν και το αγαπούν. Δύο γυναίκες που κρύβονται πίσω από την επιτυχία αυτού του μεγάλου brand στην Ελλάδα παρέα με όλα τα υπέροχα παιδιά που είναι σαν μια οικογένεια και όταν τους βλέπουμε ανοίγει η καρδιά μας.

Δήμητρα Καλδή, Marketing & Communication Director Τhe Body Shop Greece.  Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Στα 17 της χρόνια επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζει μέχρι σήμερα. Διαθέτει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Στρατηγικής Επικοινωνίας, δημιουργώντας Marketing & PR campaigns σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς στο πλαίσιο της εταιρικής και πολιτικής επικοινωνίας.

Εδώ και 8 χρόνια είναι στη Διοίκηση της The Body Shop στην Ελλάδα ως Marketing & Communication Director του Brand έχοντας υπ’ ευθύνη της τους τομείς Marketing, PR & CSR.  Είναι απόφοιτος του American College of Greece – Deree με BSc Communications.

Τζώρτζια Μανιάτη, Commercial & Retail Director, The Body Shop Greece. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στα 22 της χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας την καριέρα της στο χώρο του Retail αναλαμβάνοντας διοικητικές θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα.

Από το 2015 είναι στην The Body Shop στην Ελλάδα και εδώ και 2 χρονιά ανέλαβε την Eμπορική Διεύθυνση της εταιρείας.

Είναι εθελόντρια στα ΑΜΕΑ και συγκεκριμένα στο σύλλογο Εν Πλω, και μέλος στο Δ.Σ. του Γκολφ Γλυφάδας. Έχει ένα γιο 23 ετών και είναι απόφοιτος του Moorabin College – με BSc Business.

Δύο γυναίκες αυθεντικές,  με ειλικρινές χαμόγελο και βλέμμα, με ενθουσιασμό, πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν!

Love u κορίτσια…keep going <3

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED