4 Λεπτά Αρκούν Για Να Αποκτήσετε Δυνατά Και Γραμμωμένα Πόδια!

Τα lunges (προβολές στα Ελληνικά ) είναι μια βασική άσκηση για το κάτω μέρος του σώματος ,η οποία δουλεύει ταυτόχρονα διάφορες μυϊκές ομάδες, κυρίως τους γλουτούς καθώς και τους οπίσθιους μηριαίους και τετρακέφαλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, οι γάμπες, οι κοιλιακοί και οι μύες της πλάτης δουλεύουν ως σταθεροποιητές. Εάν ο στόχος σας είναι να αναπτύξετε δυνατά, μυώδη, γραμμωμένα πόδια, δείτε το βίντεο που σας ετοιμάσαμε.

Δεν θα χρειαστείτε ακριβό εξοπλισμό, μόνο ένα λάστιχο (οι ασκήσεις γίνονται και χωρίς λάστιχο σε περίπτωση που δεν έχετε).

Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χώρος, θετική στάση και το σωματικό σας βάρος.

Για να αποκομίσετε τα βέλτιστα οφέλη των ασκήσεων, ενσωματώστε τα σε ένα πλήρες πρόγραμμα σωματικής εξάσκησης με την βοήθεια ενός γυμναστή.

Είμαι πάντα στην διάθεσή σας για ότι απορίες έχετε.

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue