Ένα μικρό μινιμαλιστικό loft της Νέας Υόρκης που δείχνει υπέροχο


8 Αυγ 2020

Με μια απέριττη παλέτα και μερικά καινοτόμα σχέδια, το ζωντανό loftτης αρχιτέκτονα ElizabethRobertsστη Νέα Υόρκη είναι μια άσκηση στην εντυπωσιακή απλότητα.

 Ας ρίξουμε του μια ματιά και ας πάρουμε ιδέες πως μπορούμε να διακοσμήσουμε τον χώρο μας έαν μας αρέσουν οι αλλαγές.

Η αρχιτέκτονας Elizabeth Roberts μας δείχνει τη σχεδιαστική της προσέγγιση, η οποία βασίζεται στον συντηρητισμό αλλά και στην καινοτομία.

Η Roberts έχει ολοκληρώσει έργα κάθε κλίμακας, συμπεριλαμβανομένου του brownstone της ηθοποιού Maggie Gyllenhaal, αλλά η μινιμαλιστική της εφευρετικότητα είναι ιδιαίτερα έξυπνη για τους στενούς χώρους που απαιτούν ευέλικτες ρυθμίσεις. Η δική της εγκατάσταση, μια σοφίτα περίπου 139 τ.μ. σε ένα πρώην εργοστάσιο σαπουνιών και κεριών στη Νέα Υόρκη, χρησιμεύει ως θερμοκοιτίδα – πλημμυρισμένο από ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σπίτι.

2e 

Το καταπληκτικό brand μοντερνισμού μεταφράζεται σε ένα κομψά χρωματικά σχεδιασμένο στήσιμο, όπου τα έπιπλα αναμιγνύονται με το περιβάλλον τους. Οι τοίχοι στο χρώμα της κρέμας και τα καθίσματα σμίγουν με ένα πλούσιο καφέ πάτωμα: οι 120 ετών φαρδιές σανίδες ήταν βαμμένες  μοβ από τη χρωστική ουσία που χρησιμοποιούσε το εργοστάσιο. Η Roberts τις λείανε και τις έβαψε με ένα μείγμα σκούρων αποχρώσεων.

Μια διόλου εξεζητημένη διάταξη, με καθαρές, χαμηλές σιλουέτες και άφθονο χώρο ανάμεσα στον καναπέ, τις καρέκλες και το τραπέζι, ενισχύει την ξεκάθαρη ηρεμία. Ένα κομμάτι της επένδυσης – το βραβευμένο B & B Italia – καθορίζει το δωμάτιο: ένα καφέ τραπέζι West Elm επιτρέπει στους ανθρώπους να βάλουν τα πόδια τους επάνω.

3E

Πάντα επιδέξια, η Robertsέφτιαξε τον πολυέλαιο κολλώντας ένα κινούμενο στοιχείο σε ένα πάμφθηνο εξάρτημα που αγόρασε από την Chinatown.

4E

«Μία από τις μεγαλύτερες πολυτέλειές μου είναι να έχω αρκετό αποθηκευτικό χώρο», λέει η Roberts. Έτσι το σχέδιο της κουζίνας φτιάχτηκε σε περιορισμένα τετραγωνικά μέτρα και επιδίωξε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας όλα τα ντουλάπια από την Ikea. Το ψυγείο και τα ντουλάπια βρίσκονται κατά μήκος του αριστερού τοίχου, με τον πάγκο να παρέχει επιπλέον επιφάνεια προετοιμασίας. Διπλασιάζεται ως επιφάνεια μπουφέ για πάρτι.

Στον απέναντι τοίχο βρίσκεται ο νεροχύτης, το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο / στεγνωτήριο. Στη μέση υπάρχει μια ηλεκτρική κουζίνα, πάνω από την οποία κάθονται στενά ράφια από γυαλί με βιβλία μαγειρικής και βασικά είδη μαγειρικής. Η ψεύτικη πόρτα της κουζίνας (και πάλι μόνο μια ράβδος και έτοιμες κουρτίνες) είναι βολική εάν οι πελάτες φτάσουν πριν ο σύζυγος της Roberts φύγει για το γραφείο.

5E

Το μπάνιο είναι εξίσου λογικό: Σε αυτό εγκατέστησε φυσικό ξύλο για τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά. 

Οι έξυπνες κουρτίνες της Ikea, κρεμασμένες στις οροφές, διαχωρίζουν το «ζεστό τρίγωνο ενός υπνοδωματίου» από το γραφείο της.

1e

Μια macramé μονάδα ραφιών που αγοράστηκε από το eBayεκτελεί χρέη νυχτερινού τραπεζιού.

6E

Και όλα όπως βλέπετε είναι απλά με φαντασία, γούστο και εξυπνάδα.

Καλές διακοσμήσεις!

 

 

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue