Φοιτητική ζωή εν καιρώ COVID-19

Φοιτητική ζωή, ένα κεφάλαιο σπουδαίο και για πολλούς αξέχαστο. Τελευταία χρόνια ξεγνοιασιάς, ανεμελιάς, πολλών εμπειριών και αξέχαστε στιγμές ενηλικίωσης.

Νέες γνωριμίες και φιλίες που θα σε συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή σου. Νέοι άνθρωποι, νέοι κύκλοι και νέα ενδιαφέροντα.

Μια κάπως πρωτόγνωρη εμπειρία και ένα νέο κεφάλαιο ήταν η φοιτητική ζωή εν μέσω καραντίνας και συγκεκριμένα εν καιρώ COVID-19. Ωστόσο, τίποτα δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο και καμία ευκαιρία δεν χάθηκε. Γιατί αν πραγματικά το θέλεις παντού μπορείς να περάσεις καλά…

Αν θέλεις να δεις πως εγώ πέρασα την καραντίνα μου εισερχόμενη στο νέο για μένα κεφάλαιο της φοιτητικής ζωής μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω playlist στο οποίο περιγράφω την εμπειρία μου και σας παίρνω για λίγες μέρες μαζί μου..

Καλή απόλαυση!

Έλενα Παληού, Youtuber

Είμαι η Έλενα Παληού και σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Κάνω βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (DIY’s by Elena) και αγαπώ οτιδήποτε related με beauty και μόδα. Aκολούθησέ με στα social για να μαθαίνεις περισσότερα γύρω από την μόδα και την ομορφιά και περιμένω και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue