Το σπιτικό είναι πάντα καλύτερο. Και αυτό ισχύει σε όλα τα φαγητά. Μπορεί κάποια να απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο και υπομονή αλλά τι καλύτερο από το να γνωρίζει κανείς τι υλικά περιέχει. Πόσο μάλλον για τα αλείμματα.
Με βάση λοιπόν το σπιτικό φουντουκοβούτυρο, φτιάχνουμε σπιτική πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη για απόλαυση χωρίς ενοχές.
Υλικά
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά της πραλίνας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε το το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εάν είναι πολύ σφικτή, προσθέτουμε λίγο γάλα φουντουκιού και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή.