Για ποιο λόγο μια γυναίκα να κάνει αιδοιοπλαστική – Τι αποτελέσματα έχει

Πολλές γυναίκες μετά από πολλές γέννες ή πολύωρους τοκετούς και μετά από έντονες αυξομειώσεις βάρους υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουν χαλάρωση κόλπου. Επίσης χαλαρότητα στα χείλη του αιδοίου μπορεί να παρουσιάσουν γυναίκες που δεν αθλούνται καθόλου ή που επί χρόνια κάνουν άρση βαρών.

Οι λόγοι που μία γυναίκα μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με χαλάρωση κόλπου, είναι:

  • Κληρονομική προδιάθεση, με υπερτροφικά χείλη αιδοίου που υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψουν στην εγκυμοσύνη και σταδιακά με την πάροδο των χρόνων να παρουσιάζουν υπερμελάγχρωση
  • Οι ενοχλήσεις από τις συχνές μυκητιάσεις, ο πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ ή όταν φοράει στενά παντελόνια είναι μερικά από τα πιο εμφανή συμπτώματα που μία γυναίκα μπορεί να ζητήσει την συμβολή του γυναικολόγου

Ο σημαντικότερος λόγος -είτε υπάρχουν, είτε όχι τα παραπάνω συμπτώματα- είναι η άσχημη ψυχολογία που προκαλείται από τα μεγάλα χείλη αιδοίου. Οι περισσότερες γυναίκες ντρέπονται για την αισθητική της περιοχής και αποφεύγουν να κάνουν σεξ. Τα ταμπού αυτά τείνουν να καταρριφθούν, αφού η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον η αιδοιοπλαστική έχει χαρίσει και πάλι μία καλαίσθητη εικόνα στα γεννητικά όργανα σε κάθε ηλικία.

Η μειωτική χειλεοπλαστική με laser και η περινεοπλαστική με laser είναι δύο από τις πιο ασφαλείς, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πλαστική αιδοίου, εδώ.

Μετά την επέμβαση

Οι επεμβάσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις συνήθεις επεμβάσεις που γίνονται στα νοσοκομεία. Πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και ο πόνος είναι αντιμετωπίσιμος με παυσίπονα.

Για περίπου έναν μήνα απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή και οι ουλές εξαφανίζονται μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Μετά την αιδοιοπλαστική υπάρχει ορατή βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης του αιδοίου και το σημαντικότερο που αφορά την ψυχολογία των γυναικών, είναι ότι βελτιώνεται η σεξουαλική επαφή. Η επέμβαση αυτή δεν επηρεάζει ούτε την λίμπιντο, ούτε την ικανότητα του γυναικείου οργασμού.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα foreverlaser.gr.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue