Skip to main content
images easyblog images 928 01db144526716df630e705de85c35be7 XL f003fa29

Γίνε και εσύ μέλος του SmallWorld και δώσε στα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον

Από τα παιδιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα Παιδιά του Κόσμου
Τα παιδιά είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας. Όλοι προσπαθούμε με πολλαπλούς τρόπους να τα προστατέψουμε αλλά και να τα βοηθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο. Είτε είναι στην Ελλάδα είτε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, είτε αυτό αφορά το κομμάτι της υγείας είτε της εκπαίδευσης.
 
Ταξιδέψαμε λοιπόν, εμείς στην άλλη άκρη του κόσμου και συναντήσαμε μοναδικούς ανθρώπους με όραμα, δύναμη και πολύ αγάπη για τα παιδιά. Στόχος τους η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & το μέλλον.
 
Η SmarllWorld έρχεται και “ανοίγει” ένα μεγάλο παράθυρο σε αυτόν τον “μικρό” κόσμο.
 
Τί είναι όμως η SmallWorld και γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε στο πλάι της σε όλο αυτό το μεγάλο έργο που έχει αναλάβει!
 
Γράφει η Τάνια Νικολοπούλου
 
 
Η SmallWorld είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθά τα παιδιά σε όλο τον κόσμο στο κομμάτι της εκπαίδευσης. Μέσα σε 5 χρόνια έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερα από 2.500 παιδιά σε 55 φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε 39 χώρες παγκοσμίως. 
 
Η SmallWorld ιδρύθηκε από την Salam Hamzeh Ghaith και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αυτού Υψηλότητα τον Εμίρη Nahayan Mabarak Al Nahyan, Υπουργό Πολιτισμού, Νεολαίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Ο στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο σε θέματα σχετικά με τα παιδιά και να αντλήσει οικονομικούς πόρους σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την υποστήριξη αυτού του οργανισμού. Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας ακολουθήσετε, να γίνεται εθελοντής, δότης ή κάποιος παράγοντας που θα συμβάλλει και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε εταιρείες για χορηγίες. Μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τις ζωές χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο και αυτός είναι ο στόχος αυτού του κινήματος.
 
Η SmallWorld αντιμετωπίζει την Παραβίαση των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Διαπολιτισμικές Εκδηλώσεις και Εθελοντική πράξεις.
Οι Παραβιάσεις των δικαιωμάτων των παιδιών έχουν πολλές μορφές στις μέρες μας. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος μας είναι να δεσμευθούμε και να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας εκεί έξω. Το μόνο που θέλουμε για τα παιδιά μας είναι να «ανθίζουν» σε ένα υγιές περιβάλλον και να έχουν το δικαίωμα της εκπαίδευσης, προκειμένου να ζήσουν μια απλή φυσιολογική υγιή ζωή 
 
Οι Διαπολιτισμικές Εκδηλώσεις φέρνουν σε επαφή ανθρώπους που προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου, καλλιτέχνες, διασημότητες, διακεκριμένα στελέχη, αξιωματούχους και από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Όλοι συγκεντρώνονται κάτω από την ομπρέλα της ανθρωπότητας του SmallWorld. Είναι μία συνάντηση πολιτισμών που συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις. Συνήθειες από κάθε χώρας θα πάρουν μέρος σε ένα μεγάλο φεστιβάλ. Επιπλέον θα απολαύσετε την φανταστική παραδοσιακή παράσταση που από τις συμμετέχουσες χώρες, όπως η Κολομβία, το Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρος, Σουδάν, Φιλιππίνες, τον Λίβανο, τη Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, κλπ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την ετήσια παρέλαση, που δίνει την ευκαιρία σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες να υψώσουν τη σημαία της χώρας τους με υπερηφάνεια.
 
Εθελοντική Πράξεις πολιτών. Εδώ σας χρειαζόμαστε όλους. Ελάτε μαζί μας στον εορτασμό της SmallWorld. Στην SmallWorld ενθαρρύνουμε τους εταιρικού εθελοντισμούς και  συνιστούμε σε όλες οι εταιρείες να δημιουργήσουν έναν υπάλληλο εθελοντής για το πρόγραμμα μας. 
 
Η εθελοντική εργασία εξυπηρετεί θετικά τις εταιρείες σε 3 κύρια επίπεδα:
 
1. Κάνει καλό στην εικόνα της Εταιρείας.
2. Οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν σε προσωπική βάση την αυτοεκτίμησή τους και κάνουν καινούργιες γνωριμίες.
3. Έχει θετική επίδραση στην ίδια την κοινότητα.
Ο εθελοντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη SmallWorl και προσπαθούμε να δημιουργούμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. 
 
Όποιος θέλει να γίνει εθελοντής μπορεί επικοινωνήσει στα παρακάτω στοιχεία:
smallworld@smallworlduae.com
Τηλ: 00971-2-6583387
 
Το SmallWorld είναι κοντά στο Χαμόγελο του Παιδιού
 
 
 

SHARE

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED