Γυναίκα – Ένα μυστικό ταξίδι


27 Φεβ 2018

Ο Μάρτης είναι αφιερωμένος στις Γυναίκες. Το New Path και εγώ προσωπικά (Kάλλι Λάσκαρη) δεν θα μπορούσαμε να λείπαμε από τη γιορτή αυτή. Τη φορά αυτή όμως έχουμε μαζί μας το Dance Movement  Therapy & Counselling και την Κωνσταντία Σταύρου, χοροθεραπεύτρια και σύμβουλο ψυχικής υγείας. Μαζί δημιουργήσαμε ένα μονοήμερο εργαστήρι για γυναίκες που θέλουν να ζήσουν ολόψυχα τη ζωή τους και να γιορτάσουν την θηλυκότητα τους.

6573b34a 827f 43aa 93e4 d4c70cf2908d

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 
11.00 – 17.00
GAZ SYMPONY STUDIO Αριστοφάνους 1, Πλατεία Ψυρρή

Το ταξίδι αυτό γεννήθηκε από την αγάπη και την πίστη μας στη δύναμη της θηλυκής ενέργειας.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας μια χορο-θεραπεύτρια και μια life coach και δημιουργήσαμε ένα εργαστήρι που στόχο έχει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επαφή με το σώμα και τα συναισθήματά μας. Εργαλεία μας ο χορός, η μουσική, η κίνηση, η ζωγραφική, το παιχνίδι, οι ιστορίες και οι βιωματικές ασκήσεις.
Όλα μπορούν να αλλάξουν όταν ανοίξουμε την καρδιά μας, όταν ξυπνήσουμε τον αισθησιασμό μας,  όταν αγκαλιάσουμε τη θηλυκότητά μας και θυμηθούμε πόσο υπέροχο και δυνατό είναι να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ.

Φορέστε λοιπόν τα πιο άνετα σας ρούχα, πάρτε την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση σας για εξερεύνηση, φέρτε και τις φίλες σας μαζί, άλλωστε  έτσι κάνουν οι γυναίκες μοιράζονται, και ελάτε, σας περιμένουμε να πανηγυρίσουμε παρέα την άνοιξη που μπαίνει, όπως μόνο οι γυναίκες ξέρουν.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 6947265030 Κάλλι Λάσκαρη και 6970893810 της Κωνσταντία Σταύρου

Κόστος εργαστηρίου 60€ – Φοιτητές και άνεργοι 40€ 
Για κρατήσεις μέχρι και 29 Φεβρουαρίου 2018 (early bird) 40€

 

Κάλλι Λάσκαρη
Η Κάλλι Λάσκαρη εκπαιδεύτηκε ως Life and Relation Coach στο Robbins Madana Training Center. Παρακολούθησε επίσης ένα πρόγραμμα Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και πολλά σεμινάρια αυτοβελτίωσης, NLP, Feng Shui και Reiki.
To 2010 δημιούργησε το New Path με στόχο να φωτίσει το δρόμο για όποιον θέλει να ζήσει τη ζωή του με όλη του την ψυχή. Έκτοτε δουλεύει με γυναίκες και άντρες που θέλουν να ονειρεύονται και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Διοργανώνει ομάδες αυτοανάπτυξης, θηλυκότητας και αυτοεξάρτησης. Δουλεύει όμως με προσωπικές συνεδρίες. Πιστεύω της η δυνατότητα να αλλάξει ο κόσμος αν οι γυναίκες θυμηθούν πόσο υπέροχη και δυνατή είναι η θηλυκή τους πλευρά.

facebook

823bcf48 4574 458a b146 61d47c3f1061

 

Κωνσταντία Σταύρου

Η Κωνσταντία Σταύρου παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος. Στη συνέχεια διερεύνησε μέσα από ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αυθεντικής Κίνησης (τεχνική Χοροθεραπείας) με θέμα «Αυθεντική Κίνηση και Τέχνη» και διεύρυνε τις σπουδές της στη Συμβουλευτική- Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center. 
Εργάζεται ως Χοροθεραπεύτρια (πρακτική άσκηση) στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο Οικοτροφείο Ίρις, ξενώνα του Δαφνιού. 
Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος και της θεατρικής ομάδας «Παράβαση». Συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει στην Πειραματική Σκηνή Θεάτρου Πέτρας το μάθημα της κίνησης, μέσα από χοροθεραπευτικές τεχνικές.
Διοργανώνει σεμινάρια Χοροθεραπείας και συμμετέχει με ομιλίες σε διάφορες Ημερίδες. Κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Χοροθεραπείας και Συμβουλευτικής, σε ενήλικες και παιδιά. 

facebook

e4c02dd4 decf 4fd4 b724 8e18e140929a

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue