Η Άση Μπήλιου κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις μέχρι το τέλος της χρονιάς: Ποια ζώδια ευνοούνται;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες οι πιο άνετοι!
Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Stars System» στον Alpha, η Άση Μπήλιου μίλησε στο περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV και μοιράστηκε τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι το τέλος του 2014.
 
 
«Στο 2014, το πιο ζόρικο κομμάτι ήταν η άνοιξη και το τέλος του καλοκαιριού. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Οκτώβρη, ο οποίος είναι ένας πολύ δύστροπος μήνας. Έχει εκλείψεις, έχει ανάδρομο και πολλά πράγματα τα οποία είναι ζόρικα. Θεωρώ ότι το φθινόπωρο, κυρίως τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, θα έχουμε γενικά και αλλαγές και μια μεγαλύτερη ένταση στα πολιτικά- κοινωνικά» ανέφερε η γνωστή αστρολόγος.
 
Όσο για το ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται στους προσεχείς μήνες, η Άση Μπήλιου εξήγησε: «Είναι πολύ δύσκολο να το πω αυτό, γιατί οι εκλείψεις που έρχονται πιάνουν πάρα πολύ κόσμο, αφού αγγίζουν τα περισσότερα ζώδια. Θεωρώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι σχετικά πιο άνετα, πιο προφυλαγμένοι από ξαφνικά και αναπάντεχα συμβάντα. Από εκεί και έπειτα, όμως, είναι ακριβώς αυτοί που αρχίζουν να μπαίνουν στα ζόρια, γιατί έρχεται ο Κρόνος στον Τοξότη και αρχίζουν σημαντικά χρόνια για αυτούς. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να δούμε τον Κρόνο σαν μπαμπούλα. Ο Κρόνος βάζει τα πράγματα σε τάξη, είναι ο πλανήτης που έχει σχέση με την πειθαρχία. Είναι ένας δάσκαλος και μάλιστα από τους αυστηρούς».  
 
Πηγή: eirinika

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue