Η Juicy Couture μπαίνει τολμηρά και δυναμικά στον κόσμο του makeup με μια νέα σειρά προϊόντων

Δώδεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος της Juicy Couture, το αγαπημένο μας «νοσταλγικό» fashion brand αποφάσισε τελικά να εισέλθει στο παιχνίδι των καλλυντικών. Η εταιρεία ανακοίνωσε προχθές ότι μια νέα, περιορισμένη σειρά καλλυντικών θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών, lipsticks και eyeliners.

Τα Juicy Couture Cosmetics θα είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και κάθε προϊόν εμπνεύστηκε από το τελευταίο άρωμα που ονομάζεται Oui. Η εταιρεία περιέγραψε τα προϊόντα ως «μια σειρά παιχνιδιάρικων και προκλητικών καλλυντικών με έντονα χρώματα και φινιρίσματα που είναι τόσο διασκεδαστικά και άφοβα εκφραστικά, όπως και οι γυναίκες που τα φορούν. Εμπνευσμένα από το αισιόδοξο και ανεξάρτητο πνεύμα του Oui, αυτή η συλλογή περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εκφράσετε το «κακό κορίτσι» που κρύβεται μέσα σας: lipsticks, lipglosses, υγρό liner, παλέτα προσώπου + ματιών και ένα topperπολλαπλής χρήσης για χείλη και μάτια».

Η σειρά είναι λαμπερή, πολύχρωμη και τολμηρή – το ισοδύναμο του μακιγιάζ που περιέχει τη λέξη “χυμώδη” απλωμένη από άκρη σε άκρη. Η τιμή λιανικής πώλησης για τα περισσότερα προϊόντα είναι στα $18 (15,50 ευρώ), ενώ η παλέτα σκιών κοστίζει $38 (32,60 ευρώ).

Η Juicy Couture στα αρώματα είναι ακόμα ισχυρή αλλά στο κομμάτι της μόδας είναι μια δύσκολη δεκαετία. Η εταιρεία έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ το 2014, αν και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο Kohl’s. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 2016, ο οίκος μόδας παρουσίασε στην πασαρέλα μια βελουτέ αθλητική φόρμα. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια συνεργασία με την Topshop, την Bloomingdale και την Urban Outfitters, καθώς και μερικές στιγμές Juicy στο Instagram από πρόσωπα που ασκούν επιρροή, όπως η KylieJenner.

Τα προϊόντα makeupτ ης Juicy Couture Beauty θα είναι διαθέσιμα στα εμπορικά καταστήματα από τον Οκτώβριο μετά καθώς και στο JuicyCoutureBeauty.com.

Shady Color Palette, $38.

Lip + Eye Topper in Glitter Crush (Gold), $18.00

Glitter Velour Lipstick in Girl Stuff, $18.00

 Glitter Velour Lipstick in Happily Ever After, $18.00

Glitter Velour Lipstick in UV Darling, $18.00

​Glitter Velour Lipstick in Not Your Babe, $18.00

Glitter Velour Lipstick in Ripped and Zipped, $18.00

​Lip Luster in Trouble Maker, $18.00

Lip Luster in Like Famous, $18.00

Lip Luster in Boy Magnet $18.00

Oui Slay Eyeliner, $18.00

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue