Κάντε μια Vinyasa στο δικό σας ρυθμό και ακολουθείστε μία από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μορφές Γιόγκα. (video)

Vinyasa,που ονομάζεται και Yoga Flow,λόγω της ομαλής ροής που υπάρχει ανάμεσα στις πόζες, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μορφές Γιόγκα. 

Περιλαμβάνει διάφορους τύπους γιόγκα όπως Ashtanga και Power Yoga. 

Στη Vinyasa Yoga, κάθε κίνηση συγχρονίζεται με μία ανάσα. Η αναπνοή ενεργεί σαν άγκυρα καθώς κινείστε από την μια πόζα στην άλλη.

Η κυριολεκτική μετάφραση της Vinyasa στα Σανσκριτικά είναι <<σύνδεση>>, μπορούμε να το ερμηνεύσουμε ως μία σύνδεση μεταξύ της κίνησης και της αναπνοής.

Στη Vinyasa Yoga υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πόζες (asana),αλλά σχεδόν  πάντα θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς στον ήλιο.
Όταν η λέξη Vinyasa χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό, περιγράφει μια σειρά από τρεις στάσεις, που είναι μέρος του χαιρετισμού στον ήλιο.

Όταν λοιπόν ο δάσκαλος λέει<<κάντε μια Vinyasa στο δικό σας ρυθμό>>,σημαίνει να κάνουμε μία σανίδα,chaturanga και πάνω σκύλο καταλήγοντας στον κάτω σκύλο.

Αν όμως νιώθετε κούραση μπορείτε να παραλείψετε τη Vinyasa και να περιμένετε στον κάτω σκύλο.

Αν είστε λάτρεις της Γιόγκα ελάτε να ξεκινήσουμε παρέα!!!

 

Δείτε το Βίντεο!!! 

 

Namaste.?

Πάντα στην διάθεσή σας, για ότι απορίες έχετε αγαπημένες φίλες.

 

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue