Κάτια Ζυγούλη: Η ζωή με 4 παιδιά και έναν σταρ

Όταν την πρωτοείδα νόμιζα ότι ήταν η Giselle. Έκτοτε την λέω ελληνίδα Giselle και πολύ μ’ αρέσει. Στα 39 της χρόνια είναι πανέμορφη αλλά πάνω απ’ όλα έχει καταρρίψει όλους τους μύθους και τα στερεότυπα. Ότι λέμε για τα μοντέλα, για την Κάτια Ζυγούλη δεν ισχύει.

 

Ξέρεις τι είναι να κουμαντάρεις ένα σπίτι με 4 παιδιά και ένα σύζυγο σταρ; Η Κάτια τα κατάφερε και διέψευσε τους πάντες, όταν με το γνωστό κακεντρεχή τρόπο τους, τον φθόνο και την γλωσσοφαγιά τους κόντεψαν να την «φάνε» την κοπέλα. Όχι μόνο έχουν περάσει 10 χρόνια που είναι μαζί με τον Σάκη, αλλά είναι ευτυχισμένοι και με 4 παιδιά. Κοινώς πολύτεκνοι.

 det rouvas zygoyli cover

Η Αικατερίνη (Κάτια) Ζυγούλη, γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1978 και ξεχώρισε από μωρό μια και ήταν πανέμορφη. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από πολύ μικρή ηλικία. Ο πρώτος τίτλος που απέσπασε (Elite Model Look) ήταν το 1996, στο διαγωνισμό της Elite. Εκεί λοιπόν έγινε η μεγάλη αρχή. Το 1997, κατακτά τον τίτλο της πρώτης Playmate της Ελλάδας. Αυτό και μόνο ήταν ικανό να εκτοξεύσει τις μετοχές της και να συμμετάσχει στις μεγαλύτερες καμπάνιες και στις περισσότερες επιδείξεις μόδας. Το 2003 και το 2004 αναδείχτηκεΜοντέλο της Χρονιάς από την ελληνική βιομηχανία της μόδας….

 

Δείτε τους 2 μεγάλους της έρωτες πριν τον Σάκη στοnikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue