Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F03%2Flikewomangr pbserum kittaritida 2 1

PbSerum – Ανακαλύψτε τη δύναμη των ενζύμων και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα: Πόσα και πόσα δεν έχουμε δοκιμάσει για την καταπολέμηση της; Αμέτρητα tips αλλά και εφαρμογές.

Τώρα όμως έρχεται το επαναστατικό Pbserum και σας φέρνουμε όλες τις πληροφορίες απ’ ευθείας από το ιατρείο του Δρ. Γεώργιου Παπαγεωργίου. (Στο τέλος δείτε το βίντεο και πάρτε μία γεύση)

Τα ανασυνδυασμένα ένζυμα Pbserum είναι το αποτέλεσμα πολυετούς βιοτεχνολογικής έρευνας από εξειδικευμένους βιολόγους, βιοχημικούς και μηχανικούς στα εργαστήριά μας που εδρεύουν στο Albacete της Ισπανίας.

Επιδιώκοντας να ενισχύσει την αναγεννητική δύναμη των ενζύμων, η ομάδα ειδικών επιστημόνων, ανέπτυξε τη μοναδική τεχνολογία του Pbserum, η οποία έχει μεταμορφώσει τον τρόπο διαχείρισης διαφόρων δερματικών παθήσεων και διαταραχών στην κλινική πράξη σε όλο τον κόσμο.

Όντας μια πραγματική επανάσταση στην παγκόσμια ιατρική, το Pbserum έχει ανοίξει αμέτρητες θεραπευτικές δυνατότητες σε γιατρούς, ειδικούς και φυσικά σε ασθενείς.

Τα ένζυμα Pbserum είναι βακτηριακής προέλευσης και αναπτύχθηκαν μέσω μιας σύνθετης βιοτεχνολογικής διαδικασίας αποκλειστικά στο Pbserum. Ένας βασικός παράγοντας είναι η χρήση της τεχνολογίας γενετικού ανασυνδυασμού DNA, γνωστής ως τεχνολογία ανασυνδυασμού, για τη λήψη ενζύμων που συντίθενται από βακτηριακούς μικροοργανισμούς, αλλά έχουν την ίδια δομή και αλληλουχία με το ανθρώπινο ένζυμο.

likewomangr pbserum kittaritida 1

Χάρη σε αυτό, οι διαδικασίες που βασίζονται σε ανασυνδυασμένα ένζυμα προσφέρουν χαμηλό επίπεδο ανοσογονικότητας, επιτρέποντας μια ασφαλή, αποτελεσματική, καθαρή και βιολογική θεραπεία. Η λυοφιλοποίηση είναι μια μέθοδος αφυδάτωσης των δραστικών συστατικών με ταχεία κατάψυξη και επακόλουθη εξάχνωση του πάγου που σχηματίζεται υπό συνθήκες μειωμένης πίεσης.

Στη συνέχεια λαμβάνεται ένα προϊόν υψηλής καθαρότητας και ασφάλειας. Αυτή η μέθοδος επιτυγχάνει υψηλή σταθερότητα των ενεργών συστατικών, διατηρώντας το 100% της δραστηριότητας και των ιδιοτήτων των ενζύμων και βιταμινών, ενώ αποφεύγεται η ανάγκη χρήσης συντηρητικών και προσθέτων. Τα μικρογαλακτώματα είναι ελαιώδη διαλύματα που λαμβάνονται από την ένωση δύο μη αναμίξιμων υγρών με ένα πολύ μικρού μεγέθους σωματίδιο.

Αυτό σταθεροποιεί τα ένζυμα σε μικροκάψουλες για να βελτιώσει τη διείσδυσή τους με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Επιπλέον, η υφή αυτού του τύπου συνθέσεων διευκολύνει το μασάζ, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Αποτελεσματικότητα

Τα ανασυνδυασμένα ένζυμα του Pbserum βασίζουν την αποτελεσματικότητά τους στην υψηλού βαθμού εξειδικευμένη δράση τους και την εκλεκτικότητα του υποστρώματος, καθώς και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στους μηχανισμούς αναγέννησης των ιστών. Μέσω των ενζύμων Pbserum, ενισχύεται αυτή η αναγεννητική λειτουργία και βελτιώνεται η κατάσταση ενός από τα πιο πολύπλοκα όργανα που συμβάλλει περισσότερο στη γενική υγεία: του δέρματος.

Η εφαρμογή των Pbserum έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε:

  • Ινώδη & Λιπώδη κυτταρίτιδα
  • Τοπικό λίπος
  • Ινώσεις
  • Διπλοσάγωνο
  • Αναδιαμόρφωση οβάλ προσώπου
  • Ουλές ακμής
  • Μετεγχειρητικές ουλές
  • Αντενδείξεις
  • Οι μοναδικές αντενδείξεις που υπάρχουν στα ένζυμα είναι οι γνωστές: αυτοάνοσα σε έξαρση και υπό αγωγή, καρκινοπαθείς, εγκυμονούσες και θηλάζουσες κ.α.

Συνεδρίες

Οι συνεδρίες είναι 3 στον αριθμό, αυστηρά ανά 15 ημέρες.

Παρατηρείται ένα ελαφρύ οίδημα για 2 ημέρες.

Αποφεύγουμε τον πάγο πριν και μετά την θεραπεία καθώς τα ένζυμα είναι ευαίσθητα στο κρύο.

Η συνέργεια των ενζύμων μας δίνει 3 εναλλακτικά προϊόντα κάθε ένα για ξεχωριστή πάθηση έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα εντοπισμένα και σωστά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλες τις άλλες θεραπείες που υπάρχουν στα ιατρεία καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Eάν θέλετε να το δοκιμάσετε ή να το επαναλάβετε κλείστε το ραντεβού σας εδώ.

Διαβάστε εδώ όλα άρθρα που αφορούν την αισθητική του προσώπου και την πλαστική χειρουργική! Ακολουθείστε τον

Δρ Γεώργιο Παπαγεωργίου στα social Facebook | Instagram | youtube

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED