Μάθετε ποια είναι τα οφέλη από τις ασκήσεις αντιστάσεων για καλύτερη υγεία και δυνατό σώμα

Ακριβώς όπως η αερόβια άσκηση κρατά την καρδιά σας σε καλή κατάσταση ετσι και οι ασκήσεις αντιστάσεων βοηθάν στην δημιουργία αλλά και να διατήρηση μυϊκής μάζας.

Η ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών σταθεροποιούν και βοηθούν στην κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης και βελτιώνουν  τη στάση του σώματος.

Η ενδυνάμωση του ισχίου και των ποδιών βοηθά ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να σηκώσετε αντικείμενα από το πάτωμα χρησιμοποιώντας τους μυς των ποδιών σας και όχι με εκείνους της μέσης σας.

Οι Ασκήσεις ενδυνάμωσης χτίζουν μυϊκή μάζα και όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχεις, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε όλη την ημέρα!.

Επίσης οι Ασκήσεις ενδυνάμωσης μπορούν να σας μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης  και να βοηθήσει να κάνει τα οστά σας ισχυρότερα.

 

Και αγαπημένες φίλες μου μην φοβάστε ότι θα φουσκώσετε με μυς όσα κιλά και να σηκώνετε λογω χαμηλής τεστοστερόνης (οι γυναίκες έχουν περίπου 10 φορές λιγότερο τεστοστερόνη από τους άνδρες)

Ενημερωθείτε για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο στους δικούς σας στόχους από έναν ειδικό.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Certified Personal Trainer

American College Of Sports Medicine

facebook

12659647 953606101353600 1735860543 n

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue