Μία Βραδιά Στην Καρδιά Της Κηφισιάς Δίπλα Στα Ιδιαίτερα Fashion Items Του Brand Marina Raphael

Η σχεδιάστρια Marina Raphael εγκαινίασε το πρώτο Pop-Up κατάστημα του διεθνούς ομώνυμου brand της, μέσα σε μία φανταστική γιορτινή ατμόσφαιρα. Η Pop-Up boutique εγκαινιάστηκε στις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Το κατάστημα ήταν διακοσμημένο εσωτερικά κι εξωτερικά με κρύσταλλα Swarovski, αντανακλώντας τη μοναδικότητα των αντικειμένων, ακολουθώντας την υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας. Το Top Moments της βραδιάς, ήταν οι γλυκύτατες φιγούρες ζωντανών θάμνων που μας υποδέχτηκαν, δίνοντας μία χαρούμενη νότα στη βραδιά μας.

Για μία ακόμη φορά, η Marina Raphael, μας καλωσορίζει να μοιραστούμε μαζί της το όραμά της και να ζήσουμε μια μαγική εμπειρία. Από τη βραδιά μας φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η πολυτελής συλλογή Nostalgia FW19 η οποία συνοδεύεται από πέντε αποκλειστικές τσάντες της Holiday Collection, μιας collection που παρουσιάστηκε μαζί με πέντε total black outfits του διακεκριμένου Έλληνα σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Christos Costarellos. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όμως και το ότι στην Pop-Up boutique προσφέρεται και η μοναδική δυνατότητα personalization στις τσάντες Marina Raphael με την ενσωμάτωση αρχικών με κρύσταλλα Swarovski.

Ήταν πραγματικά, μία λαμπερή, shopping εμπειρία με γιορτινά δρώμενα και μουσικά happenings!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue