Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F07%2Fselini iouliou

Οι αναμνήσεις «καίνε» | Μία νέα σελήνη άρχεται!

Η σελήνη στις 10 Ιουλίου θα χάσει το φως της.

Βρίσκεται στον καρκίνο και είναι γεμάτη συναίσθημα , ανασφάλειες , είναι γκρινιάρα, κυκλοθυμική , κρατά μνήμες , τις αναπολεί και προσκολλάται στο παρελθόν ….στις δε σχέσεις της ψάχνει πάντα μία μαμά. Μη σας τύχει σε άντρα δε θα σας αρέσει καθόλου.

Αποφασίζει λοιπόν να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να απαγκιστρωθεί από ότι κουβαλάει αλλά και από σχέσεις που τελείωσαν ή τελειώνουν.

Έτσι λέει ….για να δούμε …θα τα καταφέρει?

Γιατί θέλει να ξεκινήσει νέα σχέση, βλέπετε οι  ανασφάλειες που οδηγούν, και θα πιέσει καταστάσεις για να το πετύχει.

Επηρεάζει άμεσα, ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, γεννημένους 7-15 του μήνα που αντιστοιχεί στο ζώδιο τους αλλά θα νιώσουμε την επιρροή της όλοι ανάλογα που πέφτει στον χάρτη μας.

Διαβάζουμε πάντα και τον ωροσκόπο μας.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα σελήνη ανακινεί για σένα οικογενειακά θέματα , ακίνητα , κληρονομικά .Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να δώσουν τη βοήθεια τους σε άτομα της οικογένειας τους και να τους συμπαρασταθούν. Όλο αυτό θα γίνει με πολύ πίεση και αγώνα και θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω τους καριέρα και δουλειά ώστε να βρουν τον χρόνο που τους χρειάζεται .

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς με αυτή τη νέα σελήνη θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά σχέσεις με αδέλφια και κοντινούς συγγενείς μιας και αισθανόσαστε ότι κουβαλάτε ένα βάρος και ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε .Οι μετακινήσεις σας προκαλούν ένα είδος ανασφάλειας αυτή τη περίοδο και για να κάνετε ταξιδάκια πρέπει να ξεπεράσετε το φόβο σας. Βλάβες στα μεταφορικά σας μέσα είναι στο πρόγραμμα και αρκετοί από εσάς θα θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά και να τα αντικαταστήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικά τα θέματα που θα σε απασχολήσουν και χρήματα θα πρέπει να δοθούν ώστε να καλυφθούν ανάγκες που αφορούν οικογένεια αλλά και ακίνητα .Όλο αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια και φόβο για το αν θα τα καταφέρεις να ανταποκριθείς .Προχώρα γιατί θα έχεις βοήθειες αλλά και έσοδα που είναι στον δρόμο .

Κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε μία εργασία για να καλύψετε οφειλές και  χρέη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σπάσιμο σχέσεων ,συνεργασιών ,τελειώματα καταστάσεων και προβλήματα στο γάμο θα φέρει αυτή η νέα σελήνη για εσάς. Θα βγουν απωθημένα , ζήλειες και θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας οδηγήσουν στο τέρμα. Αν ψάχνετε διέξοδο και λύση γιατί σας κυριεύει το συναίσθημα απλά εκφράστε το, πείτε στον άλλον το ιδανικό μοτίβο σχέσης που ονειρεύεστε να ζήσετε και ίσως εισακουστείτε.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να βουτήξεις στον εσωτερικό σου κόσμο και να κλείσεις τα συναισθηματικά σου κεφάλαια γιατί μία νέα αρχή σε περιμένει .

Μην νιώθεις μόνος γιατί δεν είσαι .Κάποιος θα προσπαθήσει να παίξει με την ψυχολογία σου και να σε κάνει να ζηλέψεις, μην ασχοληθείς .

Πίσω σου λέγονται λόγια, πες ..δε με νοιάζει και μην σε επηρεάσουν.

Προσοχή ότι αφορά την ψυχική σου υγεία γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις τέλος αν σε απασχολούν τέτοια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνειδητοποιείς ότι οι σχέσεις με κάποιους φίλους δε προχωρούν και βάζεις ένα Χ. Κάποιοι αποχωρούν από ομάδες που ανήκουν και κάποιοι άλλοι αλλάζουν πορεία βάζοντας νέους στόχους αφού οι παλιοί δε λειτουργούν πια. Είστε και σε μία περίοδο που δουλεύετε παρασκηνιακά οπότε να είστε προσεκτικοί γιατί τίποτα δε μένει κρυφό.

ΖΥΓΟΣ

Ένα καινούριο project , μία νέα ευθύνη σε θέματα καριέρας σας προκαλεί ανασφάλεια και φόβο .

Αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με την οικογένεια οι οποίες θα δεχτούν πιέσεις .Κάποιοι δείξτε ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας.

Μέσα στο πρόγραμμα και η αλλαγή εργασιακής κατεύθυνσης για πολλούς αφήνοντας πίσω ότι κάνατε μέχρι τώρα .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν νομικά θέματα για όσους έχουν εκκρεμότητες , σπουδές , μαθήματα και κάποιοι θα κάνουν ταξίδια που θα τους αλλάξουν τη ζωή γιατί ένας έρωτας βρίσκεται εκεί. Κάποιοι θα έχουν και επαφές με το εξωτερικό για τον όποιο λόγο αλλά και με ανθρώπους που ζουν εκεί.

Μια νέα  πορεία ανοίγεται μπροστά σας γιατί θα αλλάξει και το νόημα της ζωής σας προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείστε οικονομικές υποθέσεις ,  οφειλές προς τρίτους ,διατροφές, κληρονομικά θέματα και όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες η επιχείρηση σας ζορίζεται ιδιαίτερα καθώς οι οφειλές προς το κράτος σας βγάζουν έντονη φοβία και ανασφάλεια. Βοήθεια θα έρθει μέσα από την οικογένεια . Όπως και να έχει όμως η κατάσταση δε χαλάτε τη ζαχαρένια σας και η τάση φυγής σας είναι η καλύτερη διέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μανία να ελέγχετε τα πάντα και να ασκήσετε εξουσία στις σχέσεις σας είναι πολύ έντονη αυτό το διάστημα.  Είστε αποφασισμένοι να τελειώσετε τα πάντα εάν δεν υποκύψουν στις χειριστικές σας τάσεις. Κάποιοι θα  ξεκινήσουν νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία που όμως δεν θα έχει και τους καλύτερους οιωνούς και θα το κάνουν από ανασφάλεια και φόβο μοναξιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρίση περνάνε τα εργασιακά σας θέματα και ίσως φτάσετε πολύ κοντά στο να κλείσετε ένα κύκλο στη ζωή σας. Θα δείτε ότι η καθημερινότητα σας θα αλλάξει και θα νιώθετε  πιεσμένοι. Συγχρόνως ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα για κάποιους είναι προ των πυλών. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας με ανθρώπους από τον εργασιακό σας χώρο καθώς θα χρειαστεί να διαφοροποιηθούν .

Καλή εποχή για να κόψετε κακές συνήθειες όπως φαγητό , κάπνισμα κλπ  .Θέματα υγείας πιθανό να σας οδηγήσουν σε ένα check up.

ΙΧΘΥΣ

Γίνεστε πολύ δημιουργικοί αυτό το διάστημα . Θέματα παιδιών σας απασχολούν ιδιαίτερα τα οποία σας δίνουν χαρά και όσοι δεν έχετε σας φυτρώνει ο σπόρος απόκτησης απογόνων με το απαραίτητο άγχος βέβαια που η ευθύνη τους προκαλεί.

Οι ελεύθεροι ψάχνουν για σύντροφο και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ώστε να αποκτήσουν κι αυτοί την παρέα τους. Αποφασίζετε να βάλετε αρκετή χαρά στη ζωή σας περνώντας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι.

 

 

 

RECENT

RELATED