Αυτή είναι η πιο minimal ρουτίνα ομορφιάς για όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος

Minimal ρουτίνα ομορφιάς

Θέλεις να έχεις όμορφο και νεανικό δέρμα αλλά έχεις πολύ λίγο χρόνο; Ανήκεις στην κατηγορία που θέλεις λίγα και καλά; Έχεις μπερδευτεί λίγο με το τι είναι σημαντικό και τι έχει προτεραιότητα τελικά στην περιποίηση του δέρματος σου; Ξεκινάς τώρα και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις;

Μην ανησυχείς γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαντάζεσαι. Υιοθέτησε 3 απλές συνήθειες που όμως είναι πολύ σημαντικές για την φροντίδα του δέρματος σου. Ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Είναι η πιο minimal ρουτίνα ομορφιάς και είναι ιδανική για τον σύγχρονο τρόπο ζωής που πολλές από εμάς ακολουθούμε.

Βάλε αντηλιακό

Αν έπρεπε να κρατήσεις ένα μόνο καλλυντικό αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το αντηλιακό σου. Ο ήλιος είναι απαραίτητος και ευεργετικός. Παρόλα αυτά αποτελεί την κυριότερη αιτία πρόωρης γήρανσης και άλλων δερματικών προβλημάτων, όπως οι  πανάδες και οι δυσχρωμίες. Το αντηλιακό λειτουργεί ως πρόληψη αλλά και ως σταθεροποίηση πολλών δερματικών προβλημάτων. Βρες το κατάλληλο για εσένα και τις ανάγκες σου και φόρεσε το καθημερινά όλο τον χρόνο ακόμη και τις μέρες με συννεφιά.

Κάνε σωστό ντεμακιγιάζ

Πάρτο απόφαση! Από την στιγμή που κάνεις μακιγιάζ οφείλεις να το αφαιρέσεις σωστά κάθε φορά. Το ξέρω πως είναι βαρετό και πολλές φορές είσαι πολύ κουρασμένη για να κάνεις αυτή την διαδικασία κάθε βράδυ. Όμως σκέψου πως οι χρωστικές που εισχωρούν στους πόρους μας όταν  δεν αφαιρούνται σωστά, εμποδίζουν την ανάπλαση κυττάρων, άρα και την διατήρηση της νεότητας μας. Την επόμενη φορά λοιπόν που δεν θα έχεις διάθεση να κάνεις ντεμακιγιάζ σκέψου την φθορά που γίνεται στο δέρμα σου. Μια πολύ εύκολη και απλή λύση είναι το miceller νερό καθαρισμού και θα σου πάρει μόλις 3 λεπτά.

Κάνε μάσκες ομορφιάς

Είναι δύο απλά βήματα που όμως θα μεταμορφώσουν το δέρμα σου και θα το κρατήσουν σε μία πολύ καλή κατάσταση. Θα σου πάρει μόνο 15-20 λεπτά για να κάνεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα scrub και ενυδατική μάσκα.  Επέλεξε ένα ήπιο πήλινγκ με λεπτούς κόκκους για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και να ενεργοποιήσεις την ανάπλαση τους. Συνέχισε με μία ενυδατική μάσκα που θα αναπληρώσει την χαμένη υγρασία και θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει από υγεία. Δεν θα πιστεύεις πόσο ανανεωμένο θα είναι το δέρμα σου μετά.

Θέλεις ένα extra βήμα;

Βάλε ενυδατική κρέμα κάθε πρωί και βράδυ. Το δέρμα μας διψάει καθημερινά και η χρήση ενυδατικής, ειδικά το βράδυ, θα το βοηθήσει πολύ. Αξίζει να αφιερώσεις αυτό το 1 λεπτό θα το διαπιστώσεις κι εσύ.

Πόσο minimal είναι η δική σου ρουτίνα ομορφιάς;

Για περισσότερα tips ομορφιάς και ιδέες μακιγιάζ μπορείς να με βρεις στο Instagram @litsa_makeupandbeauty

Stay safe & beautiful

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue