Μοντέλο με διεθνή καριέρα και ηθοποιός με τις καλύτερες κριτικές. Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογείται!

Μοντέλο με διεθνή καριέρα και ηθοποιός με τις καλύτερες κριτικές.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε μια εξομολόγηση αποκαλυπτική μιλάει για όλα εκείνα που έκανε που έζησε για τα όνειρα του τον έρωτα τον γάμο αλλά και το νέο ξεκίνημα του στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του. Αληθινός με απόλυτη ειλικρίνεια δεν διστάζει να πει όλα αυτά που έχει κάνει στην ζωή του και το πόσο  θα ήθελε ένα παιδί ακόμα και χωρίς γάμο. Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη μοναδική!!
 
Νέο ξεκίνημα επαγγελματικό στην ζωή σου. Γιατί το έκανες αυτό;
Βρισκόμαστε στο energy club εδώ  το οποίο και έχουμε ανοίξει εδώ και ένα μήνα. Ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο έχει να κάνει με την διατροφή και την δίαιτα που τόσα χρόνια ασχολούμαι. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Πως το έκανα για μένα και τους φίλους μου παρά για τα λεφτά. Άλλωστε προέρχομαι και από μια Γυμναστική Ακαδημία.
Παρόλο την Οικονομική κρίση εσύ έκανες ένα νέο επαγγελματικό ρίσκο.
Σίγουρα είναι δύσκολο για όλους όσους κάνουν επιχειρηματικές κινήσεις, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν  μπορούμε να κάτσουμε και με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Τολμάς γενικά να κάνεις ρίσκα στην ζωή σου;
Θεώρησα ότι είναι πολύ καλό για μένα αυτό ο ξεκίνημα. Αυτό τον καιρό δεν είμαι σε κάποιο σήριαλ και δεν κάνω κάτι για να μου τρώει πολλές ώρες οπότε μπορώ να στηρίξω αυτή την δουλειά με την δική μου παρουσία γιατί καταλαβαίνεις πως είναι απαραίτητη. Τολμάω γενικά στην ζωή μου να κάνω  πράγματα γιατί να σου πω κάτι; Καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες παρά για πράγματα που δεν έκανες.
Άλλωστε δεν είμαι μόνος μου, έχω δυο καταπληκτικά παιδιά συνέταιρους και χειριζόμαστε πολύ καλά όλο αυτό που κάνουμε. Δεν είμαι μόνος μου έχω δυο συνεταίρους που χειριζόμαστε πολύ καλά όλο αυτό που κάναμε, γιατί ο Νίκος είναι γυμναστής και διατροφολόγος έχουμε και αυτό στο μαγαζί.
 
 
Όλο αυτό είναι λίγο παρεξηγημένο. Θέλεις λίγο να μας το εξηγήσεις για να δώσουμε και σωστές πληροφορίες στον κόσμο που μας διαβάζει;
Δεν πουλάμε μόνο συμπληρώματα διατροφής έχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα και γενικά είμαστε πολύ υπέρ της διατροφής και της σωστής φυσικής κατάστασης του ατόμου. Κάνουμε λιπομέτρηση, και σωστά προγράμματα διατροφής.
 Είναι πολύ παρεξηγημένο στην Ελλάδα, γιατί δεν έχουμε αθλητική παιδεία. Μπερδεύουν την διατροφή με την δίαιτα. Πας σε ένα εστιατόριο και ζητάς μαύρο ψωμί και σε ρωτάνε αν κάνεις δίαιτα. Άλλο η υγιεινή διατροφή κι άλλο η δίαιτα. Εγω για παράδειγμα κάνω πολλά γεύματα αλλά πάντα  υγιεινά.
Επίσης ότι έχει να κάνει με συμπλήρωμα διατροφής είναι παρεξηγημένο. Να εξηγήσουμε λοιπόν ότι όλα τα προϊόντα που έχω όχι μόνο εγω , είναι ελεγμένα όλα από τον αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό οργανισμό και τροφίμων και φαρμάκων. Οπότε είναι πολύ πιο υγιεινά από όλα αυτά που τρώνε κάποιοι άνθρωποι. Δεν μιλάμε για στέρηση λοιπόν μιλάμε για μια καλύτερη ποιότητα διατροφής. Είναι άσχημο να βγαίνει κάποιος στην τηλεόραση και να κατηγορεί έτσι χωρίς στοιχεία.
 
 
Πως αποφάσισες να μπει η Γυμναστική στην ζωή σου;
 Πάντα γυμναζόμουν πολύ. Είμαι αθλητής από μικρό παιδί. Νομίζω πως γεννήθηκα αθλητής
 
Το Μόντελινγκ πως μπήκε στην ζωή σου;
Εντελώς τυχαία.. Από αν κάστινγκ .  Βέβαα όλοι λένε πως κάποτε τελειώνει αλλά εγώ έχω σπάσει τα ρεκόρ … Μπαίνω στα σαράντα και ακόμα κάνω πασαρέλα.
Έβγαλες λεφτά από το μόντελινγκ;
Έβγαλα λεφτά ναι, και μπορώ να σου πω με απόλυτη ειλικρίνεια πολύ καλά λεφτά. Στα μέσα των 90 ήταν η χρυσή εποχή του μόντελινγξκ. Πολλές βιοτεχνίες πολλά περιοδικά τα οποία δεν υπάρχουν σήμερα. Καταλαβαίνεις ότι κάναμε όλοι πολύ καλές δουλειές.
Φωτογραφίες – Δήμητρα Παναγοπούλου
Η φωτογράφηση έγινε στο Energy club στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα
 
 
Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue