Skip to main content
nea selini avgoustou c7058c2b

Νέα σελήνη Αυγούστου: Έχει μία πρόκληση αυτή η Νέα Σελήνη

Μεσημέρι Αυγούστου σχεδόν 4 … η ζέστη καίει τα ηλιοκαμένα κορμιά  και οι αχτίνες του ήλιου γλύφουν τις αλμυρές σταγόνες της θάλασσας πάνω τους.

Στις παραλίες ακούγονται γέλια , ο κόσμος χαλαρώνει , μαζεύονται παρέες , παραγγέλνουν δροσερά κοκτέηλ …άλλοι είναι ήδη μέσα στο αλμυρό νερό παίζοντας με τα κύματα  και αισθάνονται να τους διαπερνούν  το μέσα τους προσφέροντας τους την αιώνια λύτρωση.

Ζευγαράκια κολυμπούν μαζί , πειράζονται , ο ένας βουλιάζει τον άλλον στο νερό και ένα καυτό φιλί είναι η απόδειξη ότι η στιγμή τους αυτή έχει αέρα έρωτα !

Ψηλά στο ουράνιο στερέωμα Ήλιος και Σελήνη έχουν  ραντεβού …ήρθε η ώρα κι αυτοί να συναντηθούν με σκοπό να δημιουργήσουν καταστάσεις .

Κι επειδή στην αστρολογία λέμε   “όπως πάνω και κάτω”  αν σηκώσεις τα μάτια σου ψηλά στον ουρανό εκείνο το μεσημέρι του Αυγούστου θα δεις  χρυσόσκονη  να αιωρείται . Είναι  δώρο  στους κοινούς θνητούς ….δώρο των αιώνιων εραστών με τη πιο μακροχρόνια σχέση πάνω στο πλανήτη….σχέση που όλοι θα ήθελαν να είχαν.

Στην παρέα όμως λίγο απόμακρα κάθεται και ο Ουρανός …αυτός που όπου βρεθεί αν δε σε πολυσυμπαθεί προσπαθεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση , αναταραχή και να στα φέρει όλα τούμπα.

Ξαφνικά λοιπόν στην παραλία μας το σκηνικό αλλάζει …ο ουρανός σκοτεινιάζει …οι παρέες αναστατώνονται κι ακούγονται παντού φωνές ..έχει δημιουργηθεί ένταση και κάποιοι διαχωρίζοντας την θέση τους σηκώνονται και φεύγουν.

Ο ουρανός την έκανε την δουλειά του.

Έχει μία πρόκληση αυτή η Νέα Σελήνη γιατί θα αισθανθούμε ότι πιεζόμαστε από τις ευθύνες που πιθανόν οι άλλοι να θέλουν να μας φορτώσουν και να αναζητήσουμε ένα ξεκίνημα το οποίο θα έχει μία δόση ελευθερίας ακόμα κι αν είμαστε μέσα σε σχέση ή μια συνεργασία .

Θα θελήσουμε να κάνουμε νέα αρχή στην ήδη υπάρχουσα ζωή μας χωρίς να αισθανόμαστε πίεση ή πρέπει.

Η ερωτική μας ζωή να είναι απελευθερωμένη , να ζήσουμε το ξαφνικό ,το απρόβλεπτο.

Εδώ θα έχουμε διασπάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά όσοι είναι μόνοι θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα χωρίς υποσχόμενη διάρκεια κι αν θέλουν διάρκεια θα πρέπει να είναι ειλικρινής με τον άλλον από τη πρώτη στιγμή και καθόλου μα καθόλου  πιεστικοί.

Αν θέλουμε να σωθεί μία υπάρχουσα σχέση με αυτή τη συνθήκη πρέπει να αντικατασταθούν οι νόρμες που μέχρι τώρα λειτουργούσε .

Και για να μπείτε στο νόημα τι ακριβώς θα σας συμβεί δείτε σε τι κατάσταση είστε τώρα γιατί με τη νέα σελήνη θα βρεθείτε στην ακριβώς απέναντι όχθη.

Τα πάντα όμως θα γίνουν με σκοπό την εξέλιξη μας και τη δημιουργία νέου σκηνικού στη ζωή μας.

(Διαβάζουμε και ωροσκόπο)

ΚΡΙΟΣ

Ανατροπές  στον οίκο  της δημιουργίας , της χαράς,  των διακοπών αλλά και των παιδιών έρχονται για σένα . Είναι μια ευκαιρία να περάσεις καλά ισορροπώντας με την επαναστατικότητα σου κι αν είσαι μόνος μία νέα γνωριμία έρχεται .

ΤΑΥΡΟΣ

Διαχωρίζεις τη θέση σου από το οικογενειακό σου περιβάλλον και οι σχέσεις ψυχραίνονται . Κάποιοι από εσάς μετακομίζουν ή ασχολούνται με θέματα που αφορούν το ακίνητο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικά γεγονότα που αφορούν μετακινήσεις ,  μεταφορικά μέσα  αλλά και τα αδέλφια σας ή τους κοντινούς συγγενείς σας.

Θέλω να είστε προσεκτικοί αυτές τις μέρες γιατί θα είστε αντιδραστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tα οικονομικά σας δέχονται αλλαγές . Κάποιοι θα χάσουν μια πηγή εισοδήματος και κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσουν μία νέα δουλειά που θα τους γεμίσει το πορτοφόλι. Όσοι από εσάς χαλάσετε χρήματα για την καλοπέραση σας ας είστε πιο φειδωλοί  και μην κάνετε υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα πάνω σου και το σύμπαν σε καλεί να κάνεις ξεκινήματα ανατρεπτικά που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις το ιδιαίτερο εγώ σου . Αλλαγές στην εμφάνιση σου αλλά και στο περιβάλλον σου καλείσαι να κάνεις οι οποίες θα σε ανανεώσουν. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα και οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε την ελευθερία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα σχέδια ετοιμάζεις τα οποία τα κρατάς μόνο για σένα και δεν έχεις καμία διάθεση να τα δημοσιοποιήσεις προς το παρόν .

Παίζει το κρυφό στη ζωή σας αυτή τη περίοδο προς πάσα κατεύθυνση. Μπαίνετε σε δράση λοιπόν με τον κίνδυνο πάντα όλα να έχουν μια υπερβολή η οποία δε θα βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Βάζεις σχέδια , στόχους για το μέλλον γιατί θες η ζωή σου να αλλάξει .Τροχοπέδη σε όλα το οικονομικό. Πέρασε απλά καλά με αυτόν που αγαπάς , θα ακούσεις και θα πεις υπερβολές οι οποίες ξέρεις πως δεν είναι βάσιμες τώρα .

Νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου για τους μόνους

και ανατροπές σε φιλικές σχέσεις  είναι στο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Aλλαγή στο στάτους σου για σένα μια και οι σχέσεις σου είναι ασταθής και έχουν βαλτώσει .

Αν είσαι ελεύθερος μια γνωριμία ευνοείται με αμφίβολη διάρκεια βέβαια.

Αλλαγές έχεις και σε θέματα καριέρας και συνεργασιών με κάτι καινούριο να ξεπροβάλει το οποίο θα σε ξαφνιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οίκος των ταξιδιών , της γνώσης αλλά και του εξωτερικού επηρεάζεται  με τη Νέα Σελήνη για σένα . Ο μήνας θα έχει αρκετή ένταση και νεύρα γιατί δε πάνε όλα όπως τα θες και θα υπάρξουν διαμάχες στο περιβάλλον.  Ότι συζητήσεις γίνουν ακόμα και με το ταίρι σου θα έχει τάξιμο αλλά όχι δόσιμο. Οι αδέσμευτοι ταξιδιάρηδες τα μάτια σας ανοιχτά , γιατί ο έρωτας είναι το ταξίδι αλλά και στο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα οικονομικά αλλά και τα σεξουαλικά σας εστιάζει η νέα σελήνη …Τα ερωτικά σας ευνοούνται αν και αυτή νέα συνθήκη σας γεμίζει ανασφάλεια για το αν είστε τελικά στον σωστό δρόμο ή προσπαθείτε να κρύψετε πράγματα από τον άλλον γιατί φοβάστε τις αποκαλύψεις και τις συνέπειες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιδράτε στα θέλω των άλλων και δημιουργούνται ξαφνικά γεγονότα .

Αν δεν είχατε κανονίσει απόδραση με τον αγαπημένο σας θα πάτε χωρίς να το περιμένετε κι αν πάλι είχατε κανονίσει παρουσία εμποδίων θα αναβληθεί. Οι ελεύθεροι θα κάνουν συναρπαστικές γνωριμίες .

ΙΧΘΥΣ

Η καθημερινότητα σας είναι απρόβλεπτη με γεγονότα που σας βγάζουν από την ηρεμία σας .

Αν είστε σε αυτούς που δουλεύουν δημιουργείτε κι εκεί μια ταραχή που ανατρέπει τα σχέδια σας και η μουρμούρα των άλλων στο πρόσωπο σας είναι δεδομένη.

RECENT

RELATED