Οι διαχρονικές στυλιστικές τοποθετήσεις της Sarah Jessica Parker παραμένουν στη διεθνή fashion σκηνή


18 Ιαν 2021

Μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Sarah Jessica Parker στο Sex and the City, όμως η επιδραστική της φιγούρα και οι διαχρονικές  στυλιστικές της τοποθετήσεις, κατάφεραν να σημαδέψουν με ανεξίτηλο τρόπο τη διεθνή fashion σκηνή.

Αν και σε συνεντεύξεις της συχνά αναφέρει, πως δεν της αρέσει να δίνει στυλιστικές συμβουλές. Ήδη από το 1998, ενσαρκώνοντας την Carrie Bradshaw, μας έδωσε το πιο σημαντικό μάθημα, πως ο κάθε ένας μπορεί να φοράει ό,τι αγαπά αρκεί να νιώθει ο εαυτός του και αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτό.

Η Sarah Jessica Parker είναι αναμφίβολα μια γυναίκα που δεν εγκλωβίζεται σε στυλιστικά στερεότυπα, ούτε φοβάται τους εκκεντρικούς συνδυασμούς.

Παράλληλα αποδεικνύει πως σε ένα σύνολο , οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά.

Casual T-shirts με εντυπωσιακά κοσμήματα, ιδιαίτερες τσάντες, φουλάρια δεμένα στον λαιμό αλλά και στο μπράτσο και μαντήλι στα μαλλιά, είναι μερικά από τα εκατοντάδες items που πλαισιώνουν τις εμφανίσεις της.

Φέρνοντας στο νου το Sex & the City, ένα από αυτά που σίγουρα έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων είναι η τεράστια συλλογή παπουτσιών της Carrie Bradshaw στη walk-in closet της. Λατρεία, που η ηθοποιός παρουσιάζει και στην πραγματική της ζωή –κάτι που αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, και η προσωπική της σειρά παπουτσιών. Σύμφωνα με την ηθοποιό άλλωστε, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι περισσότερο επένδυση παρά shopping.

Η ηθοποιός γνωρίζει καλά πως το sexiness, χρειάζεται ανεπιτήδευτες πινελιές. Έτσι, επιλέγει συχνά έναν μαύρο στηθόδεσμο κάτω από λευκό μπλουζάκι, slim παντελόνια και φορέματα που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη, ενώ το έντονο βλέμμα και τα κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα σε τέτοιες εμφανίσεις.

Mπείτε να χαζέψετε το ηλεκτρονικό μαγαζί της sjpbysarahjessicaparker.

My facebook

photos pinterest

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue