Skip to main content
Likewoman 1200800 1 d0483a68

Όλα τα This and That #154 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

 

Εγκαίνια έκθεσης της Εικαστικού Μαρίνας Σαφίκου «PROMESSE DE BONHEUR-ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

Εγκαίνια έκθεσης της Εικαστικού Μαρίνας Σαφίκου «PROMESSE DE BONHEUR-ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή εγκαινίασε την Τετάρτη 24 Απριλίου την έκθεση της Μαρίνας Σαφίκου με τίτλο «PROMESSE DE BONHEUR-ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ». Πλήθος φιλότεχνων, καλλιτεχνών και φίλων της καλλιτέχνιδας έδωσαν μια «Υπόσχεση Ευτυχίας» με την παρουσία τους στα εγκαίνια της έκθεσης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα σειρά έργων της με τίτλο «PROMESSE DE BONHEUR-ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» που αφορά έργα μικτής τεχνικής και quilling με κυρίαρχο υλικό το χαρτί στη μέγιστη απόδοση, έκφραση και πλαστικότητά του.

H Μαρίνα Σαφίκου πραγματεύεται την αγάπη και την αφοσίωσή της για το μοτίβο και την υφή μέσω υλικών όπως το χαρτί, τα ακρυλικά χρώματα, το μέταλλο, το τσιμέντο, τις πέτρες, το ξύλο. Δουλεύει με έργα τόσο δισδιάστατα όσο και τρισδιάστατα. Εμπνέεται από τις μορφές και τους μοναδικούς σχηματισμούς που συναντά κανείς στη φύση είτε με γυμνό μάτι είτε σαν μέσα από το φακό ενός μικροσκοπίου, αποδίδοντας τις φόρμες, τις φωτοσκιάσεις και τις αποχρώσεις με τρόπο ευαίσθητο αλλά και δυναμικά νεανικό.

Εγκαίνια έκθεσης της Εικαστικού Μαρίνας Σαφίκου «PROMESSE DE BONHEUR-ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

Ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης, χρησιμοποιεί την από αιώνες γνωστή τεχνοτροπία του quilling, πότε αυτούσια για να αναπαραστήσει ένα δυναμικό στοιχείο της φύσης, πότε ως διακοσμητικό μέσον επάνω σε ένα φυσικό υλικό, πότε ως συνθετικό υλικό για να αποδώσει το θέμα της με την τεχνική του ψηφιδωτού. Με αφαιρετική διάθεση τα κατ’ εξοχήν ψηφιδωτά της αποτελούν μία διαφορετική ενότητα. Παραπέμπουν στις παχιές καθαρές πινελιές των ζωγράφων του ρεύματος Die Brücke, αλλά και σε κάποιους φημισμένους ορίζοντες του Rothko, ξεχωρίζοντας για τον δυναμισμό τους και τις στιβαρές γήινες γραμμές. Τα έργα της Μαρίνας Σαφίκου μεταδίδουν μία ατμοσφαιρική διάθεση, μερικές φορές σαν σε αναμονή μιας έστω ανεπαίσθητης κίνησης, ενός νεύματος ζωής, μιας μικρής υπόσχεσης ευτυχίας.

SPARKIES | Δώσε Boost στο νερό σου

Τα  Sparkies έρχονται δυναμικά για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα  Sparkies έρχονται δυναμικά για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα συμπληρώματα διατροφής. Αυτό το πόσιμο συμπύκνωμα από φυτά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, είναι ότι πιο καινοτόμο και trendy θα βάλουμε  στην καθημερινότητά μας για λάμψη, ενέργεια, ενυδάτωση και το απαραίτητο boost για να συνεχίζουμε ακάθεκτοι κάθε λεπτό της ημέρας.

Σε μορφή μικροσφαιριδίου, τα Sparkies διαλύονται στο νερό και το μεταμορφώνουν σε ένα δροσιστικό, γευστικό και αποτελεσματικό ποτό που προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση και απόλαυση. Για τους γρήγορους και γεμάτους ρυθμούς της καθημερινότητας, τα Sparkies με τις υπέροχες διαφορετικές γεύσεις τους, αξιοποιούν στο μέγιστο την ικανότητα της φύσης να μας γιατρεύει και να στοχεύει ενεργά στις διαφορετικές ανάγκες μας. Το να μας φροντίζουμε άλλωστε είναι τρόπος ζωής που τα Sparkies γνωρίζουν καλά, δίνοντάς μας την δυνατότητα να έχουμε πάντα μαζί μας το πιο στυλάτο μπουκάλι σε μοναδικά χρώματα για άμεση ενίσχυση του οργανισμού μας με τον πιο fun και sparkle τρόπο!

Κάτω από τον καυτό ήλιο, μείνε όμορφη και προστατευμένη

Κάτω από τον καυτό ήλιο, μείνε όμορφη και προστατευμένη

Λόγω της κλιματικής αλλαγής, τα καλοκαίρια γίνονται όλο και πιο θερμά. Όχι μόνο στις παραλίες, αλλά και στην πόλη, ο καυτός ήλιος είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ για το δέρμα μας. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου απειλούν την ομορφιά μας, καθώς προκαλούν πρόωρη γήρανση, αλλά κυρίως την υγεία μας εφόσον είναι υπαίτιες για σοβαρές ασθένειες του δέρματος. Η UVB προκαλεί εγκαύματα στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η UVA όμως είναι πιο επικίνδυνη γιατί φτάνει στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος. Είναι αόρατη και διάχυτη γύρω μας. Φτάνει σε μας διαπερνώντας τα σύννεφα, τα γυάλινα παράθυρα ή και έμμεσα από την αντανάκλαση άλλων επιφανειών. Οι βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία είναι σωρευτικές, δηλαδή αθροίζονται από τα νεανικά μας χρόνια. Έτσι όταν τελικά κάνουν την εμφάνισή τους οι δυσχρωμίες, οι ρυτίδες και οι ασθένειες, είναι η στιγμή που γίνονται ορατές οι βλάβες του δέρματος που συντελούνταν επί χρόνια εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Γι’αυτό όλο το χρόνο, αλλά ειδικά τους θερινούς μήνες που είναι μπροστά μας, η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για να διαφυλάξουμε την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά του δέρματός μας. Αν θέλεις ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία, γνώρισε την αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection! Τα προϊόντα της σειράς, σου προσφέρουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ηλίου και τη φωτογήρανση που προκαλούν, ενώ συγχρόνως περιέχουν πολύτιμα συστατικά για την καλλυντική φροντίδα της επιδερμίδας σου!

Η θεραπεία – σύμβολο στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση και στην οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους!

Η θεραπεία - σύμβολο στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση και στην οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους!

Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης στα SkourasMed είναι μία ιατρική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, επιδρά άμεσα στα λιποκύτταρα, καταστρέφοντας την κυτταρική μεμβράνη, με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλή καταστροφή των λιποκυττάρων και μείωση του λίπους. Καλείται, δε, Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση διότι έχει τα μόνιμα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης, χωρίς τους κινδύνους του χειρουργείου, χωρίς σημάδια ή περίοδο ανάρρωσης. Η θεραπεία εφαρμόζεται οπουδήποτε υπάρχει συσσώρευση λίπους, μηροί, γλουτοί, γάμπες, γόνατα, κοιλιά, στομάχι, πλάτη, βραχίονες, διπλοσάγωνο.

Η διαδικασία είναι η εξής: Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδόριου λίπους στις περιοχές των λιποαποθηκών. Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους, με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διάρκειας 1,5 ώρας περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μόνιμη εξαφάνιση αυτής, ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του δέρματος και μυϊκή σύσφιγξη. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Τι αποτελέσματα βλέπουμε; Ένα άτομο με πρόβλημα τοπικού πάχους θα λύσει το πρόβλημά του οριστικά και χωρίς να χρειαστεί απώλεια βάρους. Σε ασθενείς με πρόβλημα παχυσαρκίας, η θεραπεία συνοδεύεται από διαιτολογική παρακολούθηση, για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Λίγες ημέρες μετά από κάθε συνεδρία, έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, καθώς τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου. Ακόμα και αν παχύνει ο ασθενής μετά το πέρας των συνεδριών, το λίπος εναποτίθεται πλέον συμμετρικά και ομοιόμορφα.

Μάιος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του Μάρτιν Φρίμαν στο «The Responder» και τον 2ο κύκλο του «Anne Rice’s Interview With The Vampire» – Νέα επεισόδια για το «The Outlaws» και το «Evil»

Μάιος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του Μάρτιν Φρίμαν στο «The Responder» και τον 2ο κύκλο του «Anne Rice’s Interview With The Vampire» - Νέα επεισόδια για το «The Outlaws» και το «Evil»

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA «The Responder». Ο βραβευμένος με Emmy Μάρτιν Φρίμαν (Sherlock, The Hobbit, Fargo) επιστρέφει στον ρόλο του Κρις Κάρσον, ενός αστυνομικού που προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη και να παραμείνει στην καλή πλευρά του νόμου. Στο καλεντάρι του μήνα ξεχωρίζει, επίσης, η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας του 1994 με τους Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ, «Anne Rice’s Interview With The Vampire», που επιστρέφει με 2ο κύκλο και τον βρικόλακα Λουί ντε Πουάντ (Τζέικομπ Άντερσον – Game of Thrones) να συνεχίζει να αφηγείται τη ζωή του στον δημοσιογράφο Ντάνιελ Μολόι (Έρικ Μπογκόσιαν). Πρεμιέρα τον Μάιο στην COSMOTE TV θα κάνει και η 4η και τελευταία σεζόν της supernatural σειράς «Evil» με τους Μάικλ Έμερσον (Lost, Person of Interest) και Μάικ Κόλτερ (Luke Cage), ενώ το κωμικό θρίλερ «The Outlaws» του βραβευμένου με BAFTA Στίβεν Μέρτσαντ (The Office) με τον Κρίστοφερ Γουόκεν, έρχεται με την 3η σεζόν του.

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά την προβολή του στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

Η Berhska ενσωματώνει τον Cisco Swank στο πορτφόλιο του Bershka Music

https://www.youtube.com/watch?v=3nK5KOyImVg

Η BERSHKA γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην πρωτοβουλία BERSHKA MUSIC με την παραγωγή και την αποκλειστική πρεμιέρα στο προφίλ της στο TikTok του «Feel», του νέου κομματιού του Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη Cisco Swank. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος BERSHKA MUSIC, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sony Music, την Gallery Sessions και την Casa Limón και αποσκοπεί στην προώθηση της καριέρας ανερχόμενων καλλιτεχνών που ξεχωρίζουν σε διαφορετικά μουσικά στιλ.

Αναστασία Ζαννή – «Ραντεβού» στο Θέατρο Άλσος | Sold out η μουσική παράσταση της ερμηνεύτριας Αναστασίας Ζαννή στο θέατρο Άλσος

Αναστασία Ζαννή - «Ραντεβού» στο Θέατρο Άλσος | Sold out η μουσική παράσταση της ερμηνεύτριας Αναστασίας Ζαννή στο θέατρο Άλσος

Την Τρίτη 23 Απριλίου, η ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή, παρουσίασε στο Θέατρο Άλσος την μουσική της παράσταση «Ραντεβού» με μεγάλη επιτυχία, σε μια sold out βραδιά, γεμάτη ενέργεια από την συμμετοχή του κοινού, στην εμβληματική, ιστορική μουσική σκηνή της Αθήνας. Συνοδευόμενη από εξαμελή ορχήστρα, παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Πρώτο Ραντεβού» σε στίχους και μουσική της Αναστασίας Ζαννή σε πρώτη ζωντανή παρουσίαση στο Θέατρο Άλσος. Επίσης ερμήνευσε ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τις εποχές που η ελληνική μουσική διέπρεπε σε διεθνείς παραγωγές ταινιών του Χόλυγουντ και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια με την διεθνή πορεία ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της στο Ιταλικό ρεπερτόριο και στο τραγούδι Καρούζο του Λούτσιο Ντάλα αλλά και στα ελληνικά τραγούδια σε μια επιλογή τραγουδιών από την εποχή που ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Μίκης Θεοδωράκης έβαζαν την σφραγίδα τους σε ταινίες όπως το «Σέρπικο» και το «Αμέρικα Αμέρικα». Το ταξίδι της Αναστασίας Ζαννή ξεκίνησε από τον κινηματογράφο της δεκαετίας του ‘60 και συνεχίστηκε με διασκευές. Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, στον έναστρο ουρανό της Άνοιξης, στα πρώτα θερινά σινεμά που άνοιγαν για να μας ενώσουν με την μυρωδιά του γιασεμιού.

Πλήθος επωνύμων από όλους τους χώρους παρακολούθησαν την μουσική παράσταση. Ανάμεσά τους, ο Πρωταθλητής μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, η Ντέμη Βερνίκου, ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, συλλέκτης των προσωπικών αντικειμένων της Μαρία Κάλλας, ο Πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Νίκος Λαλιώτης, η εκλεγμένη στον Δήμο Αθήνας πολιτικός, Σάντρα Φιλοσόφου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Έρση Μπότση, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Ντάνα Στασινού, μέλος του Συλλόγου ΕΛΕΠΑΠ, ο Φώτης Καυμενάκης μέλος Ολυμπιακής επιτροπής, ο Τάσος Μακρυνικόλας Πρωταθλητής Στίβου, η Πολύ Λεονάρδου, η Φαίνη Χατζηανστασίου και πολλοί άλλοι από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος δράσεων του προγράμματος “Παίξε Καθαρά” από το Dixan | Για ένα παιχνίδι καθαρό, χωρίς βία, χωρίς διακρίσεις και παιδικό εκφοβισμό

Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος δράσεων του προγράμματος "Παίξε Καθαρά" από το Dixan | Για ένα παιχνίδι καθαρό, χωρίς βία, χωρίς διακρίσεις και παιδικό εκφοβισμό

Το νέο κοινωνικό πρόγραμμα της Henkel Consumer Brands και του Dixan «Παίξε Καθαρά» ξεκίνησε δυναμικά τον πρώτο κύκλο εκπαιδεύσεων και δράσεων κατά του παιδικού εκφοβισμού, σε συνεργασία με ακαδημίες ποδοσφαίρου και αθλητικές οργανώσεις σε όλη την Αττική. Με σκοπό το «καθαρό» παιχνίδι, το πρώτο σφύριγμα έγινε στις εγκαταστάσεις της αθλητικής ακαδημίας «Νικητές» στο Χαλάνδρι με σπουδαία συμμετοχή από παιδιά, γονείς και προπονητές, που όλοι μαζί έγιναν μια ομάδα δίνοντας ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση και μείωση φαινομένων εκφοβισμού στην παιδική ηλικία.

Το Dixan μαζί μετον Ηλία Καραπιπέρη, ιδρυτή της αθλητικής ακαδημίας «Νικητές» και Winners Coaching, παρουσίασαν σε γονείς μικρών αθλητών το φαινόμενο του αθλητικού εκφοβισμού και τις εκφάνσεις του μέσα στα γήπεδα, αναδεικνύοντας παράλληλα την ευθύνη που έχουν τόσο οι γονείς, τα σχολεία και οι προπονητές όσο και τα ίδια τα παιδιά στην εξάλειψη του. Ο αθλητισμός, και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, ενέχουν κοινωνική ευθύνη και δύναμη που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο των αθλητών για ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις, χωρίς ανταγωνισμούς και χωρίς βία. Με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθαι, τα παιδιά διδάχθηκαν υπό την εποπτεία των προπονητών και coach του προγράμματος, την αξία του δίκαιου παιχνιδιού, της ευγενούς άμιλλας και της ίσης συμμετοχής όλων στο παιχνίδι, μαθαίνοντας έμπρακτα να αναγνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν συμπεριφορές εκφοβισμού τόσο για τα ίδια όσο και προς τους συναθλητές και συμμαθητές τους.

2ο Συνέδριο Effective Dialogue: Reality Check | Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, 4 Ιουνίου 2024

2ο Συνέδριο Effective Dialogue: Reality Check | Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, 4 Ιουνίου 2024

Υπάρχει η άποψη, ότι ζούμε στην εποχή όπου η τεχνολογία εισβάλει στη ζωή μας, με απώτερο στόχο τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Συχνά ακούγεται, ότι ο «ξένος δάκτυλος» και οι εμπρηστές είναι αυτοί που συνεχίζουν να καίνε κάθε χρόνο τα δάση μας. Άραγε ισχύει το ότι οι ΜΚΟ έχουν φτιαχτεί για να συγκεντρώνουν χρήματα, με σκοπό να καλύπτουν υψηλές μισθοδοσίες σε ημέτερους; Πόσο αληθινή είναι, η κοινώς διαδεδομένη αντίληψη, ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε για ανακύκλωση, εφόσον τα ανακυκλώσιμα καταλήγουν στις χωματερές μαζί με τα σκουπίδια; Κατά πόσο οι εταιρείες, οι οποίες προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις «πράσινες» και βιώσιμες πρακτικές τους, είναι αυτές που θα σώσουν τον πλανήτη; Σε τι βαθμό ο βομβαρδισμός στην πληροφόρηση, ταυτίζεται με την αξιόπιστη ενημέρωση; Τελικά, ο κόσμος μας βαδίζει όλο και περισσότερο προς τα πίσω τα τελευταία χρόνια;

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, η Sympraxis & το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβούλευσης  διοργανώνουν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, το 2ο Συνέδριο Effective Dialogue – Reality Check, ανοίγοντας τον διάλογο σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που τρέφουν αστικούς μύθους, ενώ παράλληλα αναζητούν άμεσες λύσεις. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από βαθιά περιβαλλοντική κρίση, έντονο κοινωνικό αναβρασμό σε παγκόσμιο επίπεδο και μια σειρά προκλήσεων ακόμα και στην εταιρική διακυβέρνηση, το Συνέδριο έρχεται για να αναδείξει τη σημασία της επικοινωνίας και της εξεύρεσης λύσεων μέσω του γόνιμου διαλόγου καθώς και των αποτελεσματικών συμβιβασμών σε ετερόκλητες απόψεις. Σκοπός του Effective Dialogue είναι η υπέρβαση των ορίων του συμβατικού δημόσιου λόγου και η υπεράσπιση της αποτελεσματικής επικοινωνίας απέναντι στην αυξανόμενη παραπληροφόρηση, την πόλωση και την κλιματική κατάρρευση. Με φόντο έναν κόσμο που χρειάζεται επειγόντως βιώσιμες λύσεις, το Συνέδριο φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει τις παραμέτρους του διαλόγου, συγκεντρώνοντας ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων από ποικίλους τομείς, ώστε, ως κοινωνία, να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία προς ένα βιώσιμο και υπεύθυνο μέλλον.

Το 2ο Συνέδριο Effective Dialogue – Reality Check χαράζει ένα πλαίσιο αποτελεσματικού διαλόγου μεταξύ ενός ετερόκλητου κοινού: του εταιρικού χώρου, δημοσιογράφων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, της Ελληνικής Πολιτείας, influencers και στελεχών με ειδικότητα στο αντικείμενο της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Ακολουθεί τα βήματα του 1ου Συνεδρίου Effective Stakeholder Dialogue: Ο διάλογος στα μεγάλα ζητήματα, όπου 200 συμμετέχοντες και 66 ομιλητές από 7 χώρες συνομίλησαν παραγωγικά, θίγοντας αιχμηρά ζητήματα μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Η απόλυτη εμπειρία Portioli Espresso τώρα και στην Κηφισιά!

Η απόλυτη εμπειρία Portioli Espresso τώρα και στην Κηφισιά!

O κ. Νίκος Πάπας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ESPRESSE A.E – PORTIOLI ESPRESSO βρέθηκε στο I Frati της Κηφισιάς, όπου δοκίμασε το νέο χαρμάνι “Gourmet βαρελάκι Portioli Espresso”. Απογειώστε και εσείς την διάθεση σας με τον καφέ της επιλογής σας και αναβαθμίστε γευστικά την ημέρα σας! Ο Portioli Espresso είναι ένα ταξίδι γεύσης που ξυπνά τις αισθήσεις! Με κάθε γουλιά, θα ανακαλύψετε νέες νότες γεύσης, ποικίλα αρώματα και μια μοναδική βελούδινη υφή. Η εμπειρία του καφέ γίνεται πηγή έμπνευσης και καινοτομίας!

COSMOTE CINEMA KIDS: Πάσχα με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στο pop-up κανάλι της COSMOTE TV

COSMOTE CINEMA KIDS: Πάσχα με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στο pop-up κανάλι της COSMOTE TV

Το pop-up κανάλι θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 26/4 έως και την Κυριακή 12/5. Καθημερινή προβολή επεισοδίων της σειράς κινουμένων σχεδίων «Καραγκιόζης», σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και 3 ταινιών back-2-back. Το COSMOTE CINEMA KIDS επιστρέφει και φέτος στην COSMOTE TV με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες. Το pop-up κανάλι θα είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα, από την Παρασκευή 26/4 έως και την Κυριακή 12/5. Το πρόγραμμά του θα ξεκινά καθημερινά στις 18.00 με την προβολή ενός επεισοδίου της σειράς κινουμένων σχεδίων που αναβιώνει το θέατρο σκιών, «Καραγκιόζης», σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, ενώ από τις 18.15 θα ακολουθούν 3 ταινίες back-2-back. Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες ταινίες θα διατίθενται για θέαση on demand.

  • Παιδικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους σε Α΄ τηλεοπτική προβολή: Το COSMOTE CINEMA KIDS θα φιλοξενήσει δημοφιλείς παιδικές ταινίες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, όπως «Η Μικρή Εξωγήινη» (Παρασκευή 26/4, 21.20) και «Απλώς Υπέροχη» (Σάββατο 27/4, 21.20). Ανήμερα του Πάσχα, οι μικροί τηλεθεατές θα απολαύσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αχώριστοι», από τους δημιουργούς του Toy Story (5/5, 21.00), ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα δουν το 3ο μέρος της μουσικής ταινίας «Μπάντι, ο Ροκ Σταρ» (6/5, 21.25).
  • Δημοφιλείς ήρωες στο «μενού» του COSMOTE CINEMA KIDS: Στο τηλεοπτικό «μενού» του pop-up καναλιού βρίσκονται, επίσης, αγαπημένοι ήρωες, όπως «Ο Απίθανος Μορίς» (Παρασκευή 26/4, 19.45), ο Tad με «Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα» (Κυριακή 28/4, 21.10) και η «Μιράι, Η Μικρή μου Αδελφή» σε ταξίδια στο χρόνο (Μ. Τετάρτη 1/5, 21.20). Το Μ. Σάββατο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη (Μπομπ Σφουγγαράκης: Η ταινία – 4/5, 18.15 & Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα Νερά του – 4/5, 19.40), αλλά και τα αγαπημένα Χελωνονιντζάκια («Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός» – 4/5, 21.25). Ανήμερα του Πάσχα έρχονται τα κουταβάκια με τις υπερδυνάμεις «Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία» (5/5, 19.30), δίνοντας τη σκυτάλη στον υποψήφιο για Όσκαρ γιγάντιο ταύρο με τη μεγάλη καρδιά «Φερδινάνδο» (Δευτέρα του Πάσχα 6/5, 19.35) και το προτεινόμενο για Χρυσή Σφαίρα «Το Βιβλίο της Ζωής» (Τρίτη 7/5, 18.15).

Ο Πασχάλης Τόνιος, ερμηνεύει το μουσικό του έργο «ΧΑΙΡΕ ΜΑΝΑ –ΧΑΙΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ»

Ο Πασχάλης Τόνιος, ερμηνεύει το μουσικό του έργο «ΧΑΙΡΕ ΜΑΝΑ –ΧΑΙΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ»

12 Μαΐου και ώρα 19.00, για την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής (Ιστορικό Εθνικό Μουσείο). Συμμετέχουν οι σοπράνο Ιωάννα Τσιλιμίγκα, Γιούλη Φιλιππίδου και τετράφωνη νεανική χορωδία.Ο συνθέτης το αφιερώνει στην Μητέρα του και σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Το μουσικό – ποιητικό έργο είναι βασισμένο σε ποίηση μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών όπως των: Καβάφη, Παλαμά, Σικελιανού, Ρίτσου, Βρεττάκου, Βάρναλη, Βιζυηνού, Μαβίλη, Πολέμη, Μαρκορά, Άγρας, Πασκόλ , επίσης Ησίοδος Θεογονία, καθώς και βυζαντινή και δημοτική ποίηση.

«Είσαι μάνα και κατέχεις τι θα πει στεναγμός και πείνα και θάνατος είσαι γυναίκα και κατέχεις τι θα πει υπομονή κι αγάπη» έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης. Η γυναίκα από την εποχή της πιστής Πηνελόπης ίσαμε με τα χρόνια της Μαρί Κιουρί, της Γκόλντα Μέιρ, της Ίντιρα Γκάντι και της Ελένης Αρβελέρ, διέγραψε μια πορεία με πολλά ανεβοκατεβάσματα. Σ ’όλους αυτούς τους αιώνες όμως με τον ένα η με τον άλλο τρόπο αγωνίστηκε ν ’αποτινάξει τη μιζέρια και την φτώχεια της ζωής που της επέβαλαν οι κοινωνίες και κατόρθωσε στις μέρες μας ν’ ανοίξει δρόμους δημιουργικούς, όπου μπορεί να βαδίσει κι εκείνη με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια. Η γυναίκα έχει πάρει πια τη ζωή της στα χέρια της και μέσα στην οικογένεια και έξω απ’ αυτήν και πασχίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Η καρδιά της γυναίκας, συζύγου και μάνας είναι πάντα ζεστή, ανθρώπινη και πνίγεται στην τρυφερότητα και τη στοργή. Μάνα, είσαι η αγάπη, η άδολη, η ανιδιοτελής, η σκέψη μας. Σ΄όλη τη ζήση ως τη θανή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ‘’ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ’’ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ Β’ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διατροφή κατάλληλη για vegetarian και αυστηρά vegan με φρεσκομαγειρεμένα γεύματα στην πόρτα σας κάθε μέρα!

Διατροφή κατάλληλη για vegetarian και αυστηρά vegan με φρεσκομαγειρεμένα γεύματα στην πόρτα σας κάθε μέρα!

Το Vegan Taste μενού είναι μία ιδιαίτερη πρόταση από τους διατροφολόγους της Taste and Diet, το οποίο χαρακτηρίζεται από την απουσία κρέατος, ψαριών, τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών, βουτύρου, θαλασσινών και αυγών. Είναι κατάλληλο για vegetarian, αυστηρά vegan, όπως επίσης και για εκείνους που θέλουν να έχουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα νηστείας. Περιλαμβάνει όσπρια, αμυλώδη τρόφιμα, πίτες, ξηρούς καρπούς και λαχανικά συνδυασμένα έτσι ώστε να μη στερείται τίποτα σε γεύση αλλά και διατροφική αξία και να καλύπτει την αναγκαία ημερήσια πρόσληψη σε πρωτεΐνη.

Οι διατροφικές επιλογές είναι χορταστικές κι ενσωματώνουν λιχουδιές απαραίτητες, σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής με μόλις 1200 θερμίδες ημερησίως. Δε θα σας λείψουν ούτε τα λαχταριστά επιδόρπια.

Μεσογειακά γεύματα, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, από την Taste & Diet με:
1. Πρωτότυπες συνταγές
2. Φρεσκομαγειρεμένα γεύματα στην πόρτα σας κάθε μέρα
3. Προσωπικός διαιτολόγος στη διάθεσή σας όλη μέρα κάθε μέρα
4. 30 χρόνια εμπειρίας

Μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά και πλούσια μενού της Taste and Diet: https://tasteanddiet.gr/

Backstage του videoclip των “Droulias Brothers” για την μοναδική επανεκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού  “Ριάλια”

Backstage του videoclip των “Droulias Brothers" για την μοναδική επανεκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού  “Ριάλια”

Οι “Droulias Brothers” επιστρέφουν δυναμικά με ένα Κυπριακό τραγούδι που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό. Οι “Droulias Brothers” σε συνεργασία με τον Dj Pizel επανεκτέλεσαν το ιστορικό τραγούδι “Ριάλια”, που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο σπουδαίος Μιχάλης Βιολάρης, με σκοπό να τιμήσουν τη Κύπρο που τους έχει στηρίξει ενεργά όλο τα χρόνια, δίνοντας μοντέρνο χρώμα σε ένα παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την “Heaven music” στο κανάλι των “Droulias Brothers” στο YouTube. Το εντυπωσιακό videoclip, σε σκηνοθεσία Alex Laurent, γυρίστηκε στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Cap St. George’s Hotel & Resort” στο Ακρωτήρι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, στην περιοχή της Πάφου στην αγαπημένη Κύπρο. Ολόκληρο το team των “Droulias Brothers” φιλοξενήθηκε στο 5-stars Hotel, απολαμβάνοντας πλήρως όλες τις luxury παροχές, σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο που προσφέρει το ξενοδοχείο Cap St. George’s Hotel & Resort”.

https://www.youtube.com/watch?v=5O6TKxEhw7s

Ο Κωσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας, με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», κατάφεραν να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα. Στην πορεία της καλλιτεχνικής τους καριέρας, έχουν συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι: Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Οικονομόπουλος, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Μαργαρίτης, Θοδωρής Φέρρης και πολλοί άλλοι. Με όπλο το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάει στο αίμα τους, γίνονται ανάρπαστοι, προκαλώντας χαμό σε κάθε τους εμφάνιση. Οι “Droulias Brothers” ετοιμάζονται για μία ανεπανάληπτη περιοδεία στην ελληνική κοινότητα του Καναδά, φέτος τον Μάιο, σε συνεργασία με την “Signature Productions”.

Ποιούς συναντήσαμε στην μεταφορική εταιρεία Plessas Bros S.A. στην Πάτρα;

Ποιούς συναντήσαμε στην μεταφορική εταιρεία Plessas Bros S.A. στην Πάτρα;

Ο Γιώργος Ντάβλας και η Έλενα Κελεσίδη με αφορμή το ταξίδι τους στην Πάτρα, επισκέφθηκαν την μεταφορική εταιρεία “Plessas Bros S.A.” όπου συνάντησαν τον κ. Διονύσιο Πλέσσα. Η “Plessas Bros S.A.”  είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Η δραστηριότητά χρονολογείται από το 1922. Μέσα από τις αντιξοότητες της εποχής, όπου μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για επιβίωση, η εταιρεία πέρασε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης, από γενιά σε γενιά, ώστε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό εργάζεται, όλο το 24ωρο, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: https://plessa.gr/index.php/en/home/

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED