Skip to main content
Likewoman 1200800 3 d199ced3

Όλα τα This and That #45

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Πώς να καταπολεμήσεις την δερματική χαλάρωση με την μοναδική τεχνολογία Thermage

Πώς να καταπολεμήσεις την δερματική χαλάρωση με την μοναδική τεχνολογία Thermage

Γνωρίστε στα Vivify τη μοναδική τεχνολογία Thermage, τον πιο εξελιγμένο επιστημονικό τρόπο για την αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης. Η θεραπεία με Thermage είναι ιδανική για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιδερμικής χαλάρωσης, λόγω ηλικίας ή αυξομείωσης του βάρους. Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει χαλάρωση: μηρούς, γόνατα, χέρια, κοιλιά κ.α.

Πώς λειτουργεί

Το Thermage χάρη στη μοναδική τεχνολογία που οφείλεται στην πυκνωτική σύζευξη μονοπολικής ραδιοσυχνότητας, διοχετεύει ελεγχόμενο ποσό ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δηλαδή στο χόριο και τον υποδόριο ιστό. Η θερμότητα διεγείρει την κυτταρική δομή και ενεργοποιεί τον οργανισμό ώστε να παράξει νέο κολλαγόνο. Ο ίδιος ο οργανισμός δηλαδή, με φυσικό τρόπο, ενισχύει την ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων, που προκαλεί ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος. Δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά από την πρώτη συνεδρία. Μετά τη θεραπεία με το Thermage το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, λείο,  βελτιώνονται ουλές και σημάδια. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου καθώς η διαδικασία προκαλεί επιπλέον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Στο VIVIFY the beauty lab που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και στο VIVIFY Beauty Science θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής.

WALT DISNEY RECORDSLOFI MINNIE: CHILL Κυκλοφόρησε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει σε επανέκδοση τα κλασσικά τραγούδια της Disney σε Lofi έκδοση, στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο παγκόσμιο μουσικό είδος, από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες. Ακούστε το ΕΔΩ 

minn 1222 lofi albumart statictt 1

Η Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Lofi Minnie: Chill την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, τη συνέχεια του επιτυχημένου περσινού ντεμπούτου άλμπουμ Lofi Minnie: Focus, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του είδους Lofi Hip-Hop σε επανεκδόσεις των κλασικών τραγουδιών της Disney.

Το chill out άλμπουμ περιλαμβάνει εμβληματικές επιτυχίες, όπως τα “When You Wish Upon a Star”, “Beauty and the Beast”, “We Don’t Talk About Bruno” και άλλα, τα οποία αποκτούν μια νέα χαλαρή μορφή, ιδανική για χαλάρωση, μελέτη ή δημιουργία. Το Lofi Minnie: Chill περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους και πιο ανερχόμενους καλλιτέχνες της Lofi μουσικής παγκοσμίως, όπως οι eevee, Gnarly, Jeff Kaale και άλλους.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stone, NME, Mixmag κ.α., με το BBC να σχολιάζει ότι «… οι υψίφωνες, εμπνευσμένες μπαλάντες της Disney ταιριάζουν απόλυτα στο είδος».

Η μουσική Lofi έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια cross-platform κοινότητα και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυσσόμενα είδη του Spotify, ενώ είναι δημοφιλής στις ηλικίες 15-35, αποτελώντας ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το YouTube, μεταξύ άλλων πλατφορμών streaming, είναι δημοφιλές στους οπαδούς της Lofi ως ένα μέρος για να απολαμβάνουν looping animations με σπουδές ή γραφικά τοπία ακούγοντας μουσική.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έφερε το Βeverly Hills στην Αθήνα!Εγκαίνια του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» από τον Δρ. John Anastasatos και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έφερε το Βeverly Hills στην Αθήνα! - Εγκαίνια του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» από τον Δρ. John Anastasatos και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο Δρ. John Anastasatos φέρνουν το Beverly Hills στην Αθήνα με τη δημιουργία του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» που εγκαινιάστηκε στο ΠΑΛΑΣ, Κεφαλάρι Κηφισιάς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. John Anastasatos, που δραστηριοποιείται εδώ και 17 χρόνια στο Beverly Hills.

Ο Δρ. Anastasatos και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έφεραν στην Αθήνα ότι πιο καινοτόμο, εξελιγμένο και ασφαλές έχει να προσφέρει ο κόσμος της αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής.  «Στόχος είναι να μετατραπεί η Αθήνα σε έναν διεθνή προορισμό αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής όπως είναι και το Beverly Hills και οι ασθενείς που έρχονται στη χώρα μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο και πιο εξελιγμένο έχει να προσφέρει σήμερα η πλαστική, αισθητική χειρουργική», δήλωσε σχετικά με το νέο εγχείρημα ο Δρ. Anastasatos, ευχαριστώντας τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό σύμμαχο σε αυτή τη συνεργασία».

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έφερε το Βeverly Hills στην Αθήνα! - Εγκαίνια του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» από τον Δρ. John Anastasatos και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Από την πλευρά του ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραμένει πιστός στο όραμά του που δεν είναι άλλο από το να διαμορφώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε διακεκριμένους επιστήμονες με κύρος, που διαπρέπουν στο εξωτερικό, να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη εξέφρασε και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα παρουσία ανθρώπων της επιστήμης και της τέχνης.

Ο Δρ. Anastasatos διακρίθηκε πρόσφατα από το έγκριτο περιοδικό theluxinisnder.com ως ένας από τους 10 καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο. Στο διαδικτυακό περιοδικό μάλιστα γίνεται ειδική μνεία στις επαναστατικές και ασφαλείς επεμβατικές μεθόδους του που περιλαμβάνουν ενδοσκοπικά χειρουργεία με τοπική αναισθησία περιορίζοντας σημαντικά τη διάρκεια επούλωσης και προσφέροντας ταυτόχρονα φυσικά αποτελέσματα.

Coffee Berry! Συναντήσαμε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και πολλούς Έλληνες influencers στην καλύτερη στιγμή της χειμωνιάτικης ημέρας τους!

Coffee Berry! Συναντήσαμε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και πολλούς Έλληνες influencers στην καλύτερη στιγμή της χειμωνιάτικης ημέρας τους!

Αγαπημένη πλέον συνήθεια μέσα στην ημέρα για πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και influencers, η στάση σε ένα από τα 200 καταστήματα της “Coffee Berry” για καφέ, ζεστά ή κρύα ροφήματα, αλμυρά ή γλυκά σνακ. Καθημερινή απόλαυση επωνύμων, η αγαπημένη αλυσίδα street cafe “Coffee Berry”, αριθμεί παραπάνω από 120 καταστήματα στην Ελλάδα, 80 στην Κύπρο, 7 στην Αίγυπτο και 22 σε εξέλιξη στη Σαουδική Αραβία. 

Πραγματικά ποιοτικός καφές,προσεγμένο και καλαίσθητο περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία που ελκύουν ολοένα και περισσότερους celebrities, καθιστώντας την “Coffee Berry” το πιο «must go place»! Από το ιδιαίτερο χαρμάνι του καφέ φίλτρου και τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών που αγαπά η Ιωάννα Μαλέσκου, έως τις κάψουλες καφέ που είναι η καθημερινή απόλαυση της Κατερίνας Στικούδη και τα εποχιακά ροφήματα που έχει αδυναμία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην “Coffee Berry” διαθέτουν επιλεγμένα προϊόντα και νέες ποικιλίες καφέ, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ιερού Ναού του «Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» εντός του Θεραπευτηρίου «Ευαγγελισμός» με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ιερού Ναού του «Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» εντός του Θεραπευτηρίου «Ευαγγελισμός» με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Ο Ιερός Ναός του «Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» χτίστηκε με δαπάνη και φροντίδα της Βασίλισσας Όλγας. Στις 25 Μαρτίου 1912 ετέθη ο θεμέλιος λίθος και στις 25 Μαρτίου 1913 έγινε η πρώτη Θεία Λειτουργία. Τις εικόνες του τέμπλου αγιογράφησε η Όλγα Προσαλέντη, κόρη του γνωστού Κερκυραίου ζωγράφου Αιμίλιου Προσαλέντη.

Στο Ναό του νοσοκομείου υπηρέτησαν ως εφημέριοι σημαίνουσες εκκλησιαστικές προσωπικότητες. Σήμερα, καθόλη την διάρκεια της ημέρας, ο εφημέριος και ο συνεφημέριος βρίσκονται στη διάθεση των ασθενών, των συγγενών τους, του προσωπικού και όλων των προσκυνητών του Ιερού Ναού τελώντας τις Ιερές Ακολουθίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Θεραπευτηρίου. Απο το 1912 μέχρι το 2022 υπολογίζετε ότι 4,000,000 συμπολίτες μας έχουν ανάψει ένα κερί και έχουν ζητήσει την βοήθεια της Παναγίας μέσα από αυτήν την εκκλησία που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Θεραπευτηρίου «Ευαγγελισμός».

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’ και τις παροτρύνσεις του Διοικητού κ. Αναστάσιου Γρηγορόπουλου και του Διευθυντή της Νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Δημήτριου Πιστόλα, ο κ. Νικόλας Διαμαντή Πατέρας ανέλαβε και ολοκλήρωσε την πλήρη ανακαίνιση του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου το έτος 2022, εις μνήμην της αδερφής του Μαρίας Διαμαντή Πατέρα (1961-2021).

Στην Αθήνα ξανά το μεγάλο Ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini

bonaccini2

Το μεγάλο Ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του στο Ίλιον μεταφέρεται στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα στο TAE KWO DO, για μικρούς και μεγάλους φίλους σε όλη την Αττική. Με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το  νερό, το οποίο θα  μαγέψει με το κορίτσι γοργόνα, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show με συναρπαστικούς αναβάτες, κλόουν, ζογκλέρ, και τον διάσημο transformer που μεταμορφώνεται μπροστά στους μικρούς και μεγάλους φίλους. Όλα τα νούμερα πάνω σε μια μεγάλη πισίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:
https://circoitalianobonaccini.com/ ή Facebook / Instagram: @circoitalianobonaccini. Πρόγραμμα παραστάσεων: Καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 18:00 έως και τις 20:30. Κυριακή: 3 παραστάσεις 11:30, 18:00 και 20:30.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED