Όλες μαζί οι Γυναίκες για ένα μοναδικό γκαλά που θα δώσει Ελπίδα στον Καρκίνο

Οι γυναίκες που τη δεκαετία του 80 έκαναν τις πασαρέλες να «τρίζουν», εκείνες που κατέκτησαν διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς και είχαν την ελληνική μόδα στα πόδια τους, ενώθηκαν ξανά για ένα καλό σκοπό!
 
 
1300-725x520
 
 
Οι πρώην εστεμμένες Σάσα Πατεράκη, Σοφία Φωτοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση καθώς και άλλες ακόμα καλλονές της πασαρέλας θα παρευρεθούν στο φιλανθρωπικό γκαλά του συλλόγου γυναικών της Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Γκολφ. Τα έσοδα θα διατεθούν για εδικές θεραπείες, μαστογραφίες κ.α.
 
 
 
Δείτε το μήνυμα της Σάσα Πατεράκη, που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Γιανκγ:
 
«Όλες εμείς που κάποτε είχαμε στα πόδια μας την ελληνική μόδα είμαστε τώρα μαζί ενωμένες συμμετέχουμε στο φιλανθρωπικό γκαλά του συλλόγου “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” που θα λάβει χώρα στο Γκολφ της Γλυφαδας στις 20/12/14.Γιατι.. Ο καρκίνος του μαστού, είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλες!!!» 
 
Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί … 20 Δεκεμβρίου στο Γκόλφ στην Γλυφάδα.
 
πηγή: bizznews.gr
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue