Skip to main content
Likewomangr perigrama xeilios yalouroniko 1 84c5fc05

Ονειρεύεσαι σαρκώδη, ασφαλή και καλοσχηματισμένα χείλη; Αυτό είναι το μυστικό για να τα αποκτήσεις

Τα σαρκώδη χείλη αποτελούσαν ανέκαθεν ένδειξη θηλυκότητας με αποτέλεσμα η διόρθωσή τους τα τελευταία χρόνια να έχει αναδειχτεί ως η νούμερο ένα θεραπεία, με αμέτρητες γυναίκες να αποφασίζουν να επέμβουν στην εμφάνισή τους.

Καθώς, λοιπόν, αυξάνονται οι γυναίκες και τα τελευταία χρόνια οι άνδρες που επιζητούν πιο όμορφα, συμμετρικά και νεανικά χείλη, αυξάνονται και οι λύσεις που προτείνει η αισθητική πλαστική χειρουργική.

Σε αντίθεση με την υπόλοιπη επιδερμίδα, στα χείλη δεν υπάρχουν ιδρωτοποιοί ή σμηγματογόνοι αδένες, γεγονός που εξηγεί γιατί γερνούν πιο γρήγορα και αφυδατώνονται εύκολα. Σήμερα με την πρόοδο της Αισθητικής Δερματολογίας, μια από τις δημοφιλέστερες θεραπείες αισθητικής στα δερματολογικά ιατρεία θεωρείται η διόρθωση του σχήματός τους.

gunaika me megala xeili e1677923638440

Πηγή: Freepik

Παραμένει, παρόλα αυτά, μια ιδιαίτερα λεπτή διαδικασία, που απαιτεί εμπειρία από τον πλαστικό χειρουργό, ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, σε αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Η θεραπεία χειλιών με υαλουρονικό οξύ δεν είναι εκείνη που προκαλεί τα παραμορφωμένα χείλη, είναι απλώς το μέσο. Η κατάλληλη επιλογή του υλικού, εάν είναι δηλαδή επώνυμο ή λεπτόρρευστο, η αισθητική και η σωστή τεχνική δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό να δώσει ένα άρτιο ή μη αποτέλεσμα.

Παρακάτω, θα δούμε 2 τρόπους για να αποκτήσουμε όλες τα χείλη που ονειρευόμαστε:

Αναδιαμόρφωση χειλιών

Ο επικρατέστερος τρόπος για την διόρθωση των χειλιών είναι το υαλουρονικό οξύ. Tο υαλουρονικό, είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος. Έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού με αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να προσφέρει όγκο στο δέρμα.

Με την πάροδο των ετών, το δέρμα χάνει μόρια υαλουρονικού. Παράλληλα, το υαλουρονικό που απομένει συγκρατεί λιγότερο νερό.

Σήμερα, χάρη στη πρόοδο της τεχνολογίας, το υαλουρονικό παράγεται συνθετικά και είναι ασφαλές για χρήση στην αισθητική δερματολογία. Το αποτέλεσμα του υαλουρονικού ως filler, είναι άμεσα αντιληπτό και ο ασθενής φεύγει με ένα νέο ανανεωμένο πρόσωπο.

enesi sta xeili e1677923701702

Πηγή: Unsplash

Το υαλουρονικό οξύ που παρασκευάζεται σε αξιόπιστα εργαστήρια, παρέχει ασφάλεια, διότι είναι μη ζωϊκής προέλευσης, είναι αποστειρωμένο, πληροί συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές και σπάνια προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να επιλεγεί το κατάλληλο σε σύσταση υλικό, όπως και η ικανή ποσότητα αυτού, με σκοπό την βελτίωση της περιοχής που θεραπεύεται και όχι την υπερδιόρθωσή της.

Η υπερβολική χρήση υλικών είναι αυτή που οδηγεί σε παραμορφώσεις, πολλές φορές ανεπιστρεπτί.

Διόρθωση του περιγράμματος

Η διαδικασία ξεκινάει με την τοπική αναισθησία της περιοχής που πραγματοποιείται είτε με τη χρήση οδοντιατρικής ένεσης είτε με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Στην συνέχεια γίνεται η τοποθέτηση του εξειδικευμένου υαλουρονικού οξέος στην περιοχή άνω και κάτω χείλος, που θα επιτύχει την επιθυμητή διόρθωση και συμμετρία. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ελαφρύ μασάζ στην περιοχή για την σωστή ενσωμάτωση του υλικού.

Παρακάτω θα δείτε βήμα-βάμα τι έκανε η δική μας likewoman Εύη Μίλη με την βοήθεια του Πλαστικού Χειρουργού Γεώργιου Παπαγεωργίου, που φυσικά όπως έχετε καταλάβει, όλη η ομάδα μας τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Μπείτε εδώ και διαβάστε όλα τα άρθρα του γιατρού

Ενημερωθείτε στο 210-9249994 – Ομήρου 51 & Σκουφά Κολωνάκι και πάρτε όλες τις πληφορίες που χρειάζεστε.

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, Πλαστικός Χειρουργός
Facebook | Instagram | Youtube

RECENT

RELATED