Πώς να επιλέξετε τους κατάλληλους “θεραπευτικούς” κρυστάλλους

Ναι, το γνωρίζουμε… Οι κρύσταλλοι είναι μια αμφιλεγόμενη κατάσταση. Όμως, είναι πολλοί αυτοί που ορκίζονται ότι υπάρχει μια μέθοδος «θεραπείας» για όλα και η οποία είναι πραγματικά μαγική. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες μας, τις τάσεις μας ή τις θετικές αλλαγές που θέλουμε να επιφέρουμε στη ζωή μας, υπάρχουν και οι κατάλληλοι κρύσταλλοι. Μπορεί να αναζητάτε την αγάπη ή περισσότερα χρήματα. Υπάρχει ένας ή και περισσότεροι κρύσταλλοι για όλα αυτά. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι κατάλληλοι για τη δική σας περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τις συμβουλές που μας δίνει η γκουρού του είδους Devi Brown.

Α Γ Α Π Η

RoseQuartz (Ροζ Χαλαζίας): Γνωστή ως «πέτρα της αγάπης», καθοδηγεί την καρδιά προς την αγάπη και βοηθά στην αναγνώρισή της. Επίσης, βοηθά στην απελευθέρωση προηγούμενων συναισθηματικών τραυμάτων.

Rhodonite (Ροδονίτης): Γνωστή ως «πέτρα της αξίας εαυτού», ενθαρρύνει την αθωότητα και δημιουργεί μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού.


Χ Ρ Η Μ Α ΤΑ

GreenAventurine (Πράσινος Aventurine): Γνωστή ως «πέτρα της τύχης», προσελκύει την αφθονία και τα ευνοϊκά αποτελέσματα.

Garnet(Γρανάτης): Ενθαρρύνει τη δύναμη, τη σταθερότητα και την οικονομική επιτυχία. Ο γρανάτης είναι χρήσιμος για την ευημερία των επιχειρήσεων.

Κ Α Ρ Ι Ε Ρ Α

Citrine (Κιτρίνης): Γνωστή ως «πέτρα της επιτυχίας», παρέχει τεράστια βοήθεια στη δημιουργικότητα και στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

MookaiteJasper: Αυτός ο κρύσταλλος βοηθάει κάποιον να συνειδητοποιεί το πλήρες δυναμικό του και ενισχύει τη διαίσθηση κατά τη λήψη αποφάσεων, δίνοντας, επίσης, θετική ενέργεια στον εργασιακό χώρο.


Φ Ι Λ Ι Α

Turquoise: Αυτή η πέτρα ενισχύει την εμπιστοσύνη και την καλοσύνη. Γνωστή στο πέρασμα του χρόνου ως φύλακας της φιλίας, το τυρκουάζ είναι καλό για την ενίσχυση των δεσμών.

PinkThulite: Βοηθά κάποιον να νιώθει άνετα ανάμεσα στα πλήθη, να αυξήσει την αυτοεκτίμησή του και να συνδεθεί με τους άλλους χωρίς φόβο και βοηθά στην καταπολέμηση της αυτό-υπονόμευσης .


Σ Ο Φ Ι Α

Amethyst(Αμέθυστος): Ο Αμέθυστος προωθεί τη θεία σύνδεση. Βοηθά στην αναγνώριση κρυφών αιτιών πίσω από τα συναισθηματικά πρότυπα, τους εθισμούς και τις συμπεριφορές.

Flourite (Φθορίτης): Διεγείρει τον εγκέφαλο, βοηθά στην ενίσχυση της μάθησης και της ψυχικής δραστηριότητας και καθαρίζει την ενέργειά σας για να βοηθήσει στη λήψη καλύτερων αποφάσεων.

Δ Υ Ν Α Μ Η

LapisLazuli: Ο Lapislazuliενισχύει την πνευματική πρόοδο και το εσωτερικό όραμα. Είναι γνωστό ότι είναι μια πέτρα για τη διόραση και την αλλαγή της συνείδησης.

Labradorite (Λαμπραντορίτης): Εξαιρετικός για προστασία, ο λαμπραντορίτης είναι γνωστός ως «πέτρα της μαγείας». Ενισχύει την εσωτερική δύναμη και συνδέεται με όλα τα τσάκρα.


Υ Γ Ε Ι Α

Carnelian (Καρνεόλιο): Καλό για τη ζωτικότητα και τη σεξουαλικότητα, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και είναι χρήσιμο για την αποτοξίνωση.

PoppyJasper: Μια πέτρα επιμονής που βοηθά στην επούλωση και είναι γνωστό ότι βοηθάει στις αλλεργίες.


Ψ Υ Χ Ι Κ Η  Υ Γ Ε Ι Α  &  Ε Υ Ε Ξ Ι Α

Aquamarine (Ακουαμαρίνα): Ηρεμιστική και καταπραϋντική, η ακουαμαρίνα βοηθά στην ηρεμία του θυμού, ενώ ταυτόχρονα συγχρονίζει και το νευρικό σύστημα. Βοηθά, επίσης, στην απελευθέρωση μη υγιών σκέψεων.

Lepidolite(Λεπιδόλιθος): Ο λεπιδόλιθος βοηθά στη χαλάρωση και την ανακούφιση από το στρες, στη διατήρηση της συναισθηματικής σταθερότητας και της απόσπασης από την ένταση. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue