Πως να καθαρίσετε ενεργειακά το χώρο σας με την αναπνοή σας

Ενα ισχυρό εργαλείο που μας έχει δοθεί δωρεάν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπου κι αν βρίσκεστε είναι η αναπνοή σας.

Μπορείτε να αναπνεύσετε ένα-ένα δωμάτιο, να το καθαρίσετε και να το εξαγνίζεται απλά και μόνο χρησιμοποιώντας την αναπνοή σας. Για να το πετύχετε αυτό σταθείτε στη μέση του δωματίου και αρχίστε να εκτείνεται την νοητή προσωπική σας περίμετρο πέρα από τα όρια του σώματός σας, με κάθε αναπνοή.

Αφήστε τη συνείδησή σας να διευρυνθεί μέχρι να νιώσετε ότι έχετε γεμίσει με αυτή το δωμάτιο, μετά αρχίστε να κινείστε κυκλικά σε αυτό κάνοντας έκταση με τα χέρια σας στα σημεία τα οποία υπάρχει μπλοκαρισμένη ενέργεια και φυσήξτε στην περιοχή όπου το αντιλαμβάνεστε αυτό, για να διασκορπιστεί καθώς περπατάτε.

Ίσως συναντήσετε περιοχές στο δωμάτιο που δεν μπορείτε να αναπνεύσετε τόσο εύκολα όσο σε κάποιες άλλες, εκεί φυσήξτε μέχρι να μπορέσετε να αναπνεύσετε αβίαστα και σε αυτές τις πιο «σκοτεινές» περιοχές συνεχίστε να περπατάτε δεξιόστροφα και φανταστείτε πως είστε εσείς το δωμάτιο και νιώστε αυτό το χώρο μέχρι τη στιγμή που παντού θα μπορείτε να αναπνέετε αβίαστα.

Αυτός μπορεί να σας φαίνεται ένας ασυνήθιστος τρόπος για να καθαρίσετε τον οίκο σας, αλλά από τη στιγμή που θα το βιώσετε θα καταλάβετε πόσο αλήθεια αναζωογονητικός είναι για κείνον αλλά και για εσάς.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue