Στέλιος Χανταμπάκης συν γυναιξί και τέκνοις


2 Ιαν 2018

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής, κατάφερε μέσω της τηλεόρασης και του Survivor, να γίνει πρόσωπο γνωστό και πολυσυζητημένο. Και σίγουρα αγαπητό σε μια μερίδα γυναικείου κοινού.

Δεν νοιάζει κάποιες γυναίκες που μέσα από το παιχνίδι έβγαλε – λέει – ένα «σκατοχαρακτήρα». Δεν τις νοιάζει που είναι παντρεμένος με παιδιά… δεν τις νοιάζει τίποτα. Χανταμπάκης να είναι αυτός και τα μυαλά στα blender. Άλλωστε το έχω γράψει και σε ένα άλλο άρθρο μου: Οι νεαροί μπαμπάδες είναι sexy.

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ, STELIOS HANTABAKIS, SURVIVOR, GYNAIKA- PAIDIA, γυναικα & παιδιά, nikosonline.gr

Δεν έχω δει ούτε μία φορά στην ζωή μου το Survivor. Ότι έχω μάθει, το έχω μάθει από αυτά που διαβάζω και από φωτογραφίες. Έτσι, δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Που και πάλι, τα συμπεράσματα που θα έβγαζα θα ήταν απ’ ότι θα έβλεπα στην τηλεόραση. Έγραφαν γι’ αυτόν ότι είναι ένας  άνθρωπος που χαίρεται να δημιουργεί ίντριγκες ή ότι ήταν παίκτης με στρατηγική. Στην τελική, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ντάνος ήταν οι παίκτες που συζητήθηκαν πιο πολύ από όλους στο Survivor.

Σήμερα θα σας γράψω ότι έμαθα γι’ αυτόν και θα σας δείξω φωτογραφίες με την γυναίκα και τα παιδιά του.

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ, STELIOS HANTABAKIS, SURVIVOR, GYNAIKA- PAIDIA, γυναικα & παιδιά, nikosonline.gr ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ, STELIOS HANTABAKIS, SURVIVOR, GYNAIKA- PAIDIA, γυναικα & παιδιά, nikosonline.gr

Μέχρι να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το modeling, ως μπάρμαν, ενώ παράλληλα γράφτηκε σε μια σχολή για να γίνει ειδικός στα τρόφιμα. Εν συντομία, ήρθε από τον Βόλο στην Αθήνα για να παίξει μπάλα με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ παράλληλα για να συμπληρώσει το εισόδημά του δούλευε ως μοντέλο και μπάρμαν σε μαγαζιά της παραλιακής.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ, STELIOS HANTABAKIS, SURVIVOR, GYNAIKA- PAIDIA, γυναικα & παιδιά, nikosonline.gr

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ, STELIOS HANTABAKIS, SURVIVOR, GYNAIKA- PAIDIA, γυναικα & παιδιά, nikosonline.gr

Σαν μοντέλο δεν κατάφερε και κάτι το σημαντικό. Ίσως έφταιγε το ότι είχε χοντρά μπούτια (ως ποδοσφαιριστής) και «βαριές» γάμπες. Ίσως γιατί ήταν πολύ σκόρπιος και χύμα…. Γενικά ήταν μέσα σε όλα. Έπαιζε σε όλα τα ταμπλό. Και ποδόσφαιρο, και νύχτα, και Μιχάλης Ασλάνης, και μοντέλο, και τηλεόραση μέχρι και dj. Ο Στέλιος Χανταμπάκης που έχει περάσει πια τα 30, είναι απ’ αυτούς που δεν χρειάζεται να δηλώσει επάγγελμα. Το επάγγελμα του είναι το όνομα του. Είναι μια νέα κατηγορία αυτή. Δεν είσαι τίποτα, είσαι απ’ όλα γιατί είσαι ο…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue