Στυλάτα μανικιούρ που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών! Ανακαλύψτε τα


11 Μαρ 2017

Τα δικαιώματα της γυναίκας θέλουν αγώνα και θυσίες, ακόμη και εν έτει 2017, όπου ο πατριαρχισμός και ο σεξισμός επηρεάζει τις θέσεις εργασίας αλλά και την καθημερινότητα εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Επειδή όμως εκτός από αγωνίστριες είμαστε πάνω απ’ όλα και γυναίκες, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το φεμινιστικό μας πνεύμα και να δηλώσουμε ενεργά την υποστήριξη μας στα δικαιώματα των γυναικών, με τα πιο στυλάτα και έξυπνα μανικιούρ!

 

Δείτε μερικές ιδέες και κάντε δυναμικά τη διαφορά σε κάθε σας εμφάνιση!

 

Femine Power

Ένα έξυπνο μανικιούρ σε ροζ και άσπρο χρώμα που παίζει με τις αντιθέσεις και τον «αρνητικό χώρο» αποτελώντας ταυτόχρονα ένα έργο τέχνης αλλά και ένα statement για δυναμικές γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Και σε ροζ

Το παιχνίδι με τον αρνητικό χώρο είναι από τα αγαπημένα στυλ μανικιούρ. Εκτός από φουξια άσπρο, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και με ροζ μαύρο συνδυασμό με Banner που υποδηλώνει την ενεργή υποστήριξη σας στα δικαιώματα των γυναικών!

Ισότητα με στυλ

Η ισότητα των δύο φύλων δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δεδομένη. Υποστηρίξτε ενεργά την άποψη σας με το πιο εντυπωσιακό και bold μανικιούρ που θα σας χαρίσει κομψό στυλ, κάνοντας την ισότητα προσωπικό σας statement.

Γιατί οι γυναίκες μπορούν!

Το σύνθημα we can do it! Που έγινε έμβλημα των γυναικών παγκοσμίως, τώρα και στα νύχια σας! Δείξτε την γυναικεία δυναμική σας πλευρά με το πιο χαρακτηριστικό και εντυπωσιακό μανικιούρ!

Aπλό και κομψό αλλά πανίσχυρο

Μερικές φορές το πιο μινιμαλιστικό στυλ είναι και αυτό με το πιο έντονο statement! Δοκιμάστε αυτό το χαριτωμένο και διακριτικό μανικιούρπου συμβολίζει πολύ περισσότερα για τις γυναίκες απ’ όσα φαίνονται, αφού όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, κάθε νύχι μπορεί να είναι μοναδικό, αλλά όλα μαζί ενωμένα δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα!

waukeearrowhead.com wp content uploads 2016 10 IMG 3342

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue